Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی قوق العادست پر از نو اوری تو گرافیک و گیمپلی پلی
شکی نیست از گیرز وارم گرافیک این بازی بالاتره و اوج گرافیک در تاریخ کنسولهات و حقش دهه
اگه این گیرز اف وار میگیره 9.6 این بازی حقش بالای 9.6 هست
شاید با باج گرفتن گیم اسپات بزرگترین سایت بازی شده
ای جی انم کم داده به این بازی
باید یکی ار میدیرای گیم اسپاتو به خاطر نمرهها عجیب و غریب به هونلی سورد هیلو رسیستنس موتور استورم و این بازی مینداختن بیرونن نه به خاطر بازی مسخره ی کین اند لینچ
هنوزم امتیاز هشت از یه سایت بزرگ برای این بازی برا ی من قابل هظم نیست

آخرین ویرایش:
من كه اين بازي رو توي 8/9 ساعت تموم كردم. البته نه كامل. از بين 60 تا گنج فقط 40 تا پيدا كردم. الانم دارم هاردش رو بازي ميكنم.
گرافيك بازي كه حرف نداشت.
وقتي داشتم بازي ميكردم تمام خانواده محو بازي شده بودن نه بخاطر اينكه بهش نگاه ميكردن بخاطر اينكه اون شب هيچكس بهم نگفت كه خاموشش كن كه ميخوايم فيلم نگاه كنيم.:laughing:

• Like
Reactions: x23are
ammar iraqi gamer

كرافيك بازي فووووووق العاده بالا _______________ داستان-صدا - نور بردازي-كرافيك-همه عاليه :love:;)مرحله اخر تو بارون واقعا زيبا وديدنيه_ اخر game spot خجالت نميكشه!با اين نمره دادنش .............؟ كمترين نمره در حق اين بازي 6/9 :love:;)

یکم از محیط های بازی بگید و از نوع مراحل و اسلحه ها.جادو هم داره؟level Up چی؟اصلاً بازیش رو مد افتاده بریم بخریم.من که تو همین دفترچه ی بازی Lair ازش عکس دیدم که خیلی واقعی بود.
از دشمناش بگین که چی هستن.
متشکرم عزیزان.
M.a

یکم از محیط های بازی بگید و از نوع مراحل و اسلحه ها.جادو هم داره؟level Up چی؟اصلاً بازیش رو مد افتاده بریم بخریم.من که تو همین دفترچه ی بازی Lair ازش عکس دیدم که خیلی واقعی بود.
از دشمناش بگین که چی هستن.
متشکرم عزیزان.
M.a
اين بازي اثلا Level نداره. حتي Life هم نداره فقط وقتي به شما تير ميزنن تصوير سياه و سفيد ميشه كه بفهمي الان Life كم شده. Check Point هم خيلي خوبه وقتي ميميري تو رو نزديك همونجايي كه مردي ميذاره و لازم نيست الكي وقت تلف كنيد. در مورد اسلحه ها هم بايد بگم كه بيشتر از دوتا نميتوني داشته باشي. يه اسلحه سبك و يه اسلحه سنگين. فشنگهاش هم كه هرجا بري گير مياد.
دشمناش هم ميشه گفت كه زياد هستن اما از بين بردنشون زياد سخت نيست.
توي بازي گنجهايي هست كه گوشه كنارها رو بگردي پيدا ميشن. با پيدا كردن گنجها امتيازهايي به شما ميده كه هرچي بيشتر بشن چيزهاي جديدتري به شما ميدن. فقط گنجها نيستن كه به شما امتياز ميدن توي Menu چيزهايي نوشته كه با انجام دادنش ميتوني امتياز جمع كني مثلا كشتن 50 دشمن از پشت - كشتن سه دشمن همزمان با يك انفجار - كشتن چند دشمن بدون اسلحه و...
خلاصه اين بازي رو خريداري كنيد حتما خوشتون مياد. خيلي چيزا داره كه هنوز خودمم نفهميدم.

دوستان درسته که این بازی از لحاظ گرافیک به معنای واقعی کلمه فوق العاده ست ، ولی خب وقتی یک بازی Review میشه فقط گرافیک رو در نظر نمیگیرن .

البته این بازی از لحاظ های دیگه هم مشکل خاصی نداره ، ولی اگه میبینید از بعضی سایت ها امتیاز 8 یا 8.5 گرفته بخاطر این مسائلی هست که میگم :

1. مدت زمان بازی نسبتا کوتاهه ، مخصوصا برای یک بازی Action Adventure

2. معماها ساده ست و این هم برای یک بازی که Adventure هست ، یک نقص حساب میشه .

از نظر گیم پلی هم این بازی خیلی خوبه ، ولی فوق العاده نیست .

به هر حال به نظر من این بازی از نظر گرافیک و صدا بدون شک امتیازش 10 ه ...

بچه ها از اين به بعد امتياز هاي گيم اسپات براي ما هيچ ارزشي نداره .
چون ديگه دستش رو شده .
سيستم امتياز دهي اون با پول رابطه ي مستقيم داره :mad:
دو تا از افرادش هم بخاطر همين موضوع اخراج و كنار كشيدن .
گيم اسپات از همون اول هم به بازي هاي PS3 امتياز پايين ميداد و خيلي هم تابلو بود .
GOOD LUCK

بچه ها از اين به بعد امتياز هاي گيم اسپات براي ما هيچ ارزشي نداره .
چون ديگه دستش رو شده .
گيم اسپات از همون اول هم به بازي هاي PS3 امتياز پايين ميداد و خيلي هم تابلو بود .
GOOD LUCK

حق با شماست!
خیلی منتظرم ببینم به Uncharted 2 چه نمره ای میده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or