Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Crysis که قضیه ش جداست اونو نباید با بازیهای کنسول مقایسه کرد ...

به نظر من Uncharted و Gears Of War بالاترین سطح گرافیک در بین بازیهای کنسول تا بحال رو داشتند .
البته این نظر شخصی من هستش ، و چون تقریبا تمامیه بازیهای معروف دو کنسول رو بازی کردم ، این دو تا رو برتر از بقیه دیدم ...

منظورم رو کنسولها بود ینی به جز کرایسیس
چون شما گفتي اين نسل ، منم در مورد بهترين گرافيك اين نسل صحبت كردم ، اما بهترين گرافيك كنسول هاي نسل جديد ، همونطور كه نيما جان اشاره كردن ميتونه Gears of War و Uncharted باشه
البته من خودم به غير از اين دو بازي ، بازي هاي Mass Effect و BioShocK از نظر گرافيكي جز بهترين ها ميدونم

چون شما گفتي اين نسل ، منم در مورد بهترين گرافيك اين نسل صحبت كردم ، اما بهترين گرافيك كنسول هاي نسل جديد ، همونطور كه نيما جان اشاره كردن ميتونه Gears of War و Uncharted باشه
البته من خودم به غير از اين دو بازي ، بازي هاي Mass Effect و BioShocK از نظر گرافيكي جز بهترين ها ميدونم

درسته بحثی هم نداریم
call of duty 4 یادتون رفت

نیما تو که بازی کردی از گیم پلی بازی بگو به جز کشتن و معما و پریدن رو در ودیوار و طناب چیز جدید چی داره ؟

آخرین ویرایش:
نیما تو که بازی کردی از گیم پلی بازی بگو به جز کشتن و معما و پریدن رو در ودیوار و طناب چیز جدید چی داره ؟

کشتن هم بوسیله اسلحه های مختلف میشه ، و هم با صربات مشت و لگد به صورت Combo
دو بار جت اسکی سوار میشی که همزمان تیراندازی هم باید بکنی . یکبار هم سوار اتومبیل باید تیراندازی کنی
یکسری اشیاء هم میتونی پیدا کنی که بهت امتیاز میده

کشتن هم بوسیله اسلحه های مختلف میشه ، و هم با صربات مشت و لگد به صورت Combo
دو بار جت اسکی سوار میشی که همزمان تیراندازی هم باید بکنی . یکبار هم سوار اتومبیل باید تیراندازی کنی
یکسری اشیاء هم میتونی پیدا کنی که بهت امتیاز میده

اکشنش چجوریه صحنه هایی داره که مثل شکوندن بدن تو heavenly sword و پخش شدن کله تو رزیدنت اویل (کلا نواوری تو کشتن )
که ادم کف کنه باهاش ؟
راستی هوای بارونی داره یا نه ؟

اکشنش چجوریه صحنه هایی داره که مثل شکوندن بدن تو heavenly sword و پخش شدن کله تو رزیدنت اویل (کلا نواوری تو کشتن )
که ادم کف کنه باهاش ؟
راستی هوای بارونی داره یا نه ؟
فکر نکنم از این بازی های تخیلاتی باشه.نایتی داگ گفته بود بازی مثل یه فیلم سینمایی هست.
من که دموش رو گرفتم و بازی کردم نداشت.
صبر می کنیم قیمت بازی بشه مثل هونلی سورد بعدا می خریم.
کسی ارزون ترین قیمت این بازی رو می دونه چنده ؟

فکر نکنم از این بازی های تخیلاتی باشه.نایتی داگ گفته بود بازی مثل یه فیلم سینمایی هست.
90 تومان . هر چی گشتم که کم تر پیدا کنم، پیدا نشد ( البته برای دوستم )

65 تومن فروشگاه لوک بندر عباس

اینو که همه میدونن و مشخصه میخوام ببینم نواوری داره تو کشتن یا مثل بقیه بازیا معمولی میکشه؟
بعد تو دمویی که من دیدم یه صحنه هایی شبیه pop3 صحنه اهسته میشد درمورد اون صحنه ها توضیح بدین که مثل pop 3 هست یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or