Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیای جدید فیرم ویرهای مورد نیازشونو داخل بلوری دارن. در ضمن فرقی هم نمیکنه که فیرم ویر رو از کدوم سایت دانلود کنی.
salam aval bebakhshid fingilish mitipam ghaziash mofasale
agha age az bazi bkhay update koni chaghd tool mikeshe mesle 360 zood update mishe ya tool mikeshe akhe inja ziad bargh mire manam khili badshansam mitarsam:(

کنج !
قیمت رو میگم، قول بدین که سکته نکنین :دی
147 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holy S**t:cursing::cursing::cursing:
این استریو کنج چی فکر کرده:confused: فکر کرده پول علف خرسه...
من حاضرم 100 بدم ولی نه دیگه 147:shocked:... "اگه روندش میکرد بهتر بود! مثلا 150:)
همون پشت شهرداری بهتره...
ببینم اصلا این بازی ارزشش رو داره یا؟؟ (منظورم 147 تومنه)

ببینم اصلا این بازی ارزشش رو داره یا؟؟ (منظورم 147 تومنه
بجز چند تا نکته کوچیک و کم اهمیت، باید بگم بازی بسیار زیبا و مفرحی هست البته اگر از معماهای ساده بدت نیاد ;). درضمن سر و ته بای کلا 7 ساعت بیشتر نیست، حالا میل خودته 140 50 تومن بدی برای 7 8 ساعت :-".

پ.ن. خدا بخواد تا امشب یه حرکتی براتون میکنم :biggrin1:.

بجز چند تا نکته کوچیک و کم اهمیت، باید بگم بازی بسیار زیبا و مفرحی هست البته اگر از معماهای ساده بدت نیاد ;). درضمن سر و ته بای کلا 7 ساعت بیشتر نیست، حالا میل خودته 140 50 تومن بدی برای 7 8 ساعت :-".

پ.ن. خدا بخواد تا امشب یه حرکتی براتون میکنم :biggrin1:.

7-8 ساعت روی Easy و بدون توجه کردن به Medal Point ها و Treasure ها .

معماها رو قبول دارم که واقعا سادست . البته بعضی هاش جالبه .

کلا پول زیادی برای هر بازی بخوای بدی درست نیست ، حالا چه عالی چه ضعیف .

این بازی قیمتش باید نهایت 80 تومن باشه ، من همون روز بعد از ریلیز از فتحی 90 تومن گرفتم .
تو این مدت چون تقاضا روی این بازی زیاد بوده این بی انصاف ها هر چی دلشون خواسته کشیدن روش !

فکر کنم اونموقع هم که من گرفتم طرف خبر نداشته که بازیش پرطرفداره ، واسه همین 90 داد !

کنج !
قیمت رو میگم، قول بدین که سکته نکنین :دی
147 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی عالیه استریو کنج روز به روز داره رکوردای قیمتو تو ایران میشکونه برا ما افتخاره چون شاید بیشترین قیمت تو دنیا باشه و تو کتاب رکود ها ثبت بشه .........:laughing::laughing::laughing::laughing:

ولی جدی من فک میکنم این بازی بالاترین گرافیک تو بازیهایی که فعلا برا این نسل اومده باشه
حالا کسایی که گرفتن باید نظر بدن .....
راستی گیم پلی به جز معما و کشتن و راه رفتن و پریدن رو طناب و در ودیوار چیز جدید چی داره ؟

آخرین ویرایش:
ولی جدی من فک میکنم این بازی بالاترین گرافیک تو بازیهایی که فعلا برا این نسل اومده باشه
البته بالاترين گرافيك اين نسل نميتونه باشه ، چون غول هاي گرافيكي زيادي تو اين نسل وجود دارن كه همتون اوليشو ميشناسيد يعني Crysis ! و بازيهاي ديگه ، البته اين بازي هم از گرافيك خوبي برخورداره !;)

البته بالاترين گرافيك اين نسل نميتونه باشه ، چون غول هاي گرافيكي زيادي تو اين نسل وجود دارن كه همتون اوليشو ميشناسيد يعني Crysis ! و بازيهاي ديگه ، البته اين بازي هم از گرافيك خوبي برخورداره !;)

منظورم رو کنسولها بود ینی به جز کرایسیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or