Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

ادرس مغازه بندر عباس فلکه شهربانی مجتمع تجاری city center طبقه همکف

تلفن 2236056

قیمت بازی هم 63 شده

یکم غیر منطقی به نظر میرسه .قیمت بازی الان تو تهران بین 80 تا 90 هستش .یکی دوتا از بچه ها هم که از دبی اوردند 70 براشون در اومده اونوقت بندر عباس ......

من کلا عاشق طبیعتم خیلی حال میکنم با این جور بازیها
واسه همین بازی هایی مثل FAR CRY___KING KONG___CRYSIS رو خیلی دوست دارم و هیچ وقت از بازی کردنشون خسته نمیشم یکیش همین بازی که متاسفانه PS3 ندارم و اگرنه که:(:(
واقعا آدم رو نگه میداره تو بازی که بشینه و مناظر رو تماشا کنه:eek::eek::eek:

سلام

امتحانش ضرری نداره زنگ بزن

البته با تلفن زدن كه چيزي معلوم نميشه .منم ميتونم تلفن مغازه را بدم بگم زنگ بزنيد بعد هم الكي يه چيزي بپرونم .
شما داري يه چيز نشدني ميگي .الان تو تهران كه مركز پخش بازي هستش و همه شهرستان ها هم از تهران تغذيه ميشند به زور بازي را پيدا ميكني اونم با قيمت هاي نجومي .
طرف بازي را از دبي مياره 70 براش در مياد اونوقت شما چه جوري بازي 60 دلاري را 63 تومان ميدي !
حالا به هر حال اگه راست ميگه بهت پيشنهاد ميكنم يه سر بياي تهران كلي كاسب ميشي:)

البته با تلفن زدن كه چيزي معلوم نميشه .منم ميتونم تلفن مغازه را بدم بگم زنگ بزنيد بعد هم الكي يه چيزي بپرونم .
شما داري يه چيز نشدني ميگي .الان تو تهران كه مركز پخش بازي هستش و همه شهرستان ها هم از تهران تغذيه ميشند به زور بازي را پيدا ميكني اونم با قيمت هاي نجومي .
طرف بازي را از دبي مياره 70 براش در مياد اونوقت شما چه جوري بازي 60 دلاري را 63 تومان ميدي !
حالا به هر حال اگه راست ميگه بهت پيشنهاد ميكنم يه سر بياي تهران كلي كاسب ميشي:)

ميگي 70 تومن از دبي اوردن اون 70 تومن قيمت تك فروشي ما عمده مياريم

ببخشید از بچه هایی که این بازی رو گرفتن یه سوال دارم:میخواستم بدونم فریمور جدید سونی که شمارش2 بود تو این بازی هست یا نه؟ممنون میشم جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or