MOHAMMAD369
کاربر سایت
سلام ...
کجا این قیمت رو میده ؟ / یکی از دوستای من خیلی دنبالش میگرده ( با این قیمت = 75 تومان )
توی دبی آشنا داشتن که با این قیمت به دستشون رسیده ....
تو ایران تا یکی دو ماه دیگه همین 80 الی 90 هست ....
سلام ...
کجا این قیمت رو میده ؟ / یکی از دوستای من خیلی دنبالش میگرده ( با این قیمت = 75 تومان )
سلام
ادرس مغازه بندر عباس فلکه شهربانی مجتمع تجاری city center طبقه همکف
تلفن 2236056
قیمت بازی هم 63 شده
سلامیکم غیر منطقی به نظر میرسه .قیمت بازی الان تو تهران بین 80 تا 90 هستش .یکی دوتا از بچه ها هم که از دبی اوردند 70 براشون در اومده اونوقت بندر عباس ......
سلام
امتحانش ضرری نداره زنگ بزن
البته با تلفن زدن كه چيزي معلوم نميشه .منم ميتونم تلفن مغازه را بدم بگم زنگ بزنيد بعد هم الكي يه چيزي بپرونم .
شما داري يه چيز نشدني ميگي .الان تو تهران كه مركز پخش بازي هستش و همه شهرستان ها هم از تهران تغذيه ميشند به زور بازي را پيدا ميكني اونم با قيمت هاي نجومي .
طرف بازي را از دبي مياره 70 براش در مياد اونوقت شما چه جوري بازي 60 دلاري را 63 تومان ميدي !
حالا به هر حال اگه راست ميگه بهت پيشنهاد ميكنم يه سر بياي تهران كلي كاسب ميشي
نه ندارهببخشید از بچه هایی که این بازی رو گرفتن یه سوال دارم:میخواستم بدونم فریمور جدید سونی که شمارش2 بود تو این بازی هست یا نه؟ممنون میشم جواب بدین
توصیه میکنم به 2 آپدیتش نکنی چون دستگاهت مشکل پیدا میکنه.ببخشید از بچه هایی که این بازی رو گرفتن یه سوال دارم:میخواستم بدونم فریمور جدید سونی که شمارش2 بود تو این بازی هست یا نه؟ممنون میشم جواب بدین
توصیه میکنم به 2 آپدیتش نکنی چون دستگاهت مشکل پیدا میکنه.