Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توصیه میکنم به 2 آپدیتش نکنی چون دستگاهت مشکل پیدا میکنه.
اگه اپدیت نکنم میتونم عنوانای جدیدو بازی کنم؟چون یه جا خوندم اگه بروزش نکنم بازیای جدید مخصوصا مال خود سونی رو اجرا نمیکنه این قابلیت شک چی تو این اپدیت اومده یا نه؟ همچنین اجرایdivx؟(راستی چه نوع دیسکایی تو این اپدیت جدید اجرا نمیشه؟)

اصلا این چیزا درست نیست من خودم الان از فریم ور 2.01 دارم استفاده میکنم خیلی هم خوبه و هیج مشکلی که ندارم تازه کنسول بهتر هم کار میکنه مگه میشه یه فریم ور سونی بده بیرون بعدش بزنه همه کنسول ها رو نفله کنه حتما برین دستگاه رو به فریم ور 2.01 ارتقا بدید و نگرانم نباشید فقط یه چیزی که من احتمال میدم اینه که فریم ور رو از سایتی دانلود کنید که مربوط به رجیون کنسول مثلا اگه کنسول شما j هست برین از سایت زاپن بگیرید اگه هم UC هست از سایت امریکا بگیرید
موفق باشید

اینو سایت امریکا قسمت اپدیت فریم ور نوشته یکی از تذکر ها میباشد

This update is for customers who own PS3™ systems sold in North America. DO NOT update your PS3™ system through this Web site if you purchased your system outside North America. There is no guarantee of proper operation with other models sold outside North America.

منظورش اینکه این اپدیت برای کنسول های که در امریکای شمالی به فروش رفته در نظر گرفته شده و کنسول های خارج از امریکا از این اپدیت استفاده نکنن

درود،

اين بازی رو ديروز گرفتم, اينهم نظرم نسبت به اين بازی، و اين تحليل تنها جنبه شخصی داره !!!!!:love:
اين هم نظرم هست نسبت به اين بازی :

صدا گذاری: 9.7/10
گیم پلی: 10/10
کنترل
: 10/10
گرافيک : 10/10

The Good :
همه چيز باز عالی بود! :)

The Bad :
Gamespot :lol:

----------
هميشه ميگفتم بهترين بازی که کردم Ninja Gaiden بود!!!! ولی اين خيلی بهتر از Ninja Gaiden هست :eek:. تنها ترجيح ميدادم که يکم بيشتر فکری بود، مثل Indiana Jones ، ولی در کل هيچ نکته بدی نداشت;)

گرافيک فوق الاده!:love:
کنترل فوق الاده!:love:
هيچ ايرادی نداره!!!!!!:love:

اميدوارم همه دوستام که ps3 دارن تو اين انجمن بتونن اين بازی رو بازی کنن !:love:

دوستان اگه سؤالی دارن بگن !:confused:

----------
بدترين نمره اي که ميشه داد 9.0 هست :sick:
بهترين 9.8 / 9.7 !:cool:

Captain Mitchell بازی رو از کجا گرفتی از ایران گرفتی ؟کجا>؟کیس میدونی که تو ایران داشته باشه هر قیمتی باشه عیب نداره pm ها تو چک کن
پ.ن:اقا بچه ها هرکی میدونه این بازی رو کی داره تو بازار به من بگه هر قیمتی باشه عیب نداره

Captain Mitchell بازی رو از کجا گرفتی از ایران گرفتی ؟کجا>؟کیس میدونی که تو ایران داشته باشه هر قیمتی باشه عیب نداره pm ها تو چک کن
پ.ن:اقا بچه ها هرکی میدونه این بازی رو کی داره تو بازار به من بگه هر قیمتی باشه عیب نداره

جوابت رو تو پيغام خصوصی دادم، چک کن!

سلام

بی زحمت تو پیغام خصوصی یا عمومی برای منم بفرست

چون من هم میخوام بگیرم

ممنون

درود،

آخه ايشون پيغام خصوصی داده بودن، من هم همونجا با سؤال ايشون جواب های اين سؤال ها رو هم فرستادم !:blushing:
آره من از اينجا گرفتم، 90 تومان! کسی هم که اورده بود 3 تا داشت :confused:! که من آخريش رو گرفتم! ( تو 45 دقيقه که دستش رسيده بود :eek: ) اينطور که خودش ميگفت...:-"

من يه پيشنهاد به دوستانی که پيغام خصوصی دادن دادم که، من تا 2/3 روز ديگه تموم ميکنم، و ميزارم برای فروش...:-"
قيمتی هم که ميدم، منطقی هست ( نه نسبت به پولی که من دادم چون من خيلی گرون خريدم :eek:) و زياد تر از اون چيزی که مطمئناً دوستان ضرر نکنن نيست!;)

اگه normal بازی کرده بودم تموم شده بود... hard گزاشتم تاحالا هم تموم نشده!:biggrin1:
مثل خوره افتادم به جونش لعنتی آدم نميتونه از جاش پا شه!!! بسکه بازيش قشنگه....

برای MZH:
عزيزم، چرا تو انجمن بنويسم برات ، تو بگو من روی ديوار برای حکاکی کنم، اينجا اونجا نداره... شما امر کن من هم اجرا کنم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or