راحت ترین مکان برای گرفتن این تروفی مرحله اول هستش. برو همون جا تو قایق و بدون اینکه هدف گیری کنی به دشمن ها تیر بزن تا زخمی بشن و بعد بکششونSteel Fist ( Bronze )![]()
Kill five enemies with a single punch, after softening them up with gunfire
5 دشمن را بعد از اینکه با تفنگ زخمی کردید با 1 مشت از میان بردارید .
Steel Fist Expert ( Silver )![]()
Kill five enemies in a row with a single punch, after softening
5 دشمن را پشت سر هم بعد از اینکه با تفنگ زخمی کردید با 1 مشت از میان بردارید .
من هر کاری میکنم این دو تا رو نمیده
این دوتا رو بگیرم پلاتینیوم باز میشه پس لطفا راهنمایی کنید
من یارو رو با دو تا تیر میزنم بعد میدوم بسمتش و یه مربع میزن یارو میمیره تا حالا 20 بار انجام دادم ولی نمیده تروفی رو چیکار کنم؟
مشکل حل شدراحت ترین مکان برای گرفتن این تروفی مرحله اول هستش. برو همون جا تو قایق و بدون اینکه هدف گیری کنی به دشمن ها تیر بزن تا زخمی بشن و بعد بکششون
دوست عزیز شما بازی رو اپدیت کردی واسه همین سیو هارو دیگه نمیخونهمن کلی زحمت کشیدم تروفی گرفتم(البته نه کامل)
بعد بازی رو که اپدیت کردم هرکاری میکنم سیو ها رو تو بازی نمیتونم بیارم
توی منو save game utility هستش ولی تو بازی نمی یاد.
دوستان هرکی میتونه کمک کنه
دوست عزیز شما بازی رو اپدیت کردی واسه همین سیو هارو دیگه نمیخونه
از نو باید بری اونی هم که داخل save game utility هستش سیو بازی نیست
اپدیتی که گرفتین
اره دیگه سیو رو با اپدیت جدید نمیخونه برای خودمم پیش اومد سر اپدیتش برای تروفیهاشاخه یه پوشه دیگه هست به نام game data اپدیت بازی داخل اونه
ولی این فابلی که میگم دقیقا نوشته که چند گنج گرفتم و امتیازم چقدر هست .
حالا شما مطمئنی دوباره باید از اول برم؟:confused:
علی رضا نمیشه که مفتی مفتی باید زحمت بکشی و تلاش کنی چون تمامه بچه ها همه زحمت میکشن تا پلانتیوم را بگیرند :biggrin1:آرش الان سیوم دیدم کار میکنه ولی مرحله آخرو پلات نمیده:biggrin1:
مث اینکه دوباره باید برم:biggrin1:
خو حسین منم بازی رو رو کراشینگ رفتم ولی آپدیت نکردم:biggrin1:علی رضا نمیشه که مفتی مفتی باید زحمت بکشی و تلاش کنی چون تمامه بچه ها همه زحمت میکشن تا پلانتیوم را بگیرند :biggrin1: