Uncharted : Drake's Fortune | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستش رو بخوای حرفت رو نفهمیدم:biggrin1: من الان همه تروفی هاش رو گرفتم به جز این و رفتن روی درجه آخر بازی که الان مرحله 4 هستم فعلا:biggrin1:
:cheesygri:cheesygri
خوب الان کامل بهت توصیح میدم شما میگید شما الان دقیقا کجای بازی هستی داخله غاری یا نه داخله کشتی هستی
ایبن را اول به من بگو تا بفهمم کجایی:confused:

:cheesygri:cheesygri
خوب الان کامل بهت توصیح میدم شما میگید شما الان دقیقا کجای بازی هستی داخله غاری یا نه داخله کشتی هستی
ایبن را اول به من بگو تا بفهمم کجایی:confused:

تو بازی 61 گنج وجود داره ها :biggrin1: 60تاش رو پیدا کنی حله :biggrin1:مربوط به مرحله چند بود این گنجه؟
خوب دوستان من الان گنج شماره 56 که اسمش هم Gold Snuff Box هست رو می خوام. اون مرحله هستم که توی یک جایی مثل غار هستین و راه های تو در تو داره و خیلی گنده هستش فکر کنم مرحله 17-18 اینا باشه:biggrin1: متوجه شدین کجا هستم؟

سلام من همین امروز پلتینوم این بازی رو گرفتم . به نظر من دوستان در این فروم سنگ تموم گزاشتن و من با راهنمایی های خوبشون به راحتی تمام بازی رو تمام کردم.

مبارک باشه دوست عزیز:biggrin1: این کار ما رو هم یکی بیاد راه بندازه لنگش موندم:biggrin1: هر جا هم رفتم فیلمش رو ببینم هیتلر بودش و نشد. یک کار خیری کنید و من این رو تموم کنم. مرسی

خوب دوستان من الان گنج شماره 56 که اسمش هم Gold Snuff Box هست رو می خوام. اون مرحله هستم که توی یک جایی مثل غار هستین و راه های تو در تو داره و خیلی گنده هستش فکر کنم مرحله 17-18 اینا باشه:biggrin1: متوجه شدین کجا هستم؟
جناب برهان کاری نداره شما وجب به وجب غار را بگردی پیداش میکنی :biggrin1:
متاسفانه من یادم نیست دقیقا کجاست :confused:

جناب برهان کاری نداره شما وجب به وجب غار را بگردی پیداش میکنی :biggrin1:
متاسفانه من یادم نیست دقیقا کجاست :confused:
نه دیگه مشکل من رو متوجه نشدین:biggrin1: من خودم با دو تا چشمام برق گنج رو دارم میبینم:biggrin1: ولی یک جایی هستش که بهش دست رسی ندارم:biggrin1: الان یک فیلم دارم دانلود می کنم ایشالا توش باشه و بگیرمش

سلام من همین امروز پلتینوم این بازی رو گرفتم . به نظر من دوستان در این فروم سنگ تموم گزاشتن و من با راهنمایی های خوبشون به راحتی تمام بازی رو تمام کردم.
[/
QUOTE]

جناب تبریک
نه دیگه مشکل من رو متوجه نشدین:biggrin1: من خودم با دو تا چشمام برق گنج رو دارم میبینم:biggrin1: ولی یک جایی هستش که بهش دست رسی ندارم:biggrin1: الان یک فیلم دارم دانلود می کنم ایشالا توش باشه و بگیرمش

برهان ایشاله که خودش باشه من که بدونه ویدیو گرفتمش خیلی سمجه گنج ها لامصب چه جاهایی میزاشت :eek:

یافتم یافتم مرحله ی 16 میباشد:biggrin1:

خوب اینم عکس ببین میتونی چیزی ازشون بفهمی یا نه :biggrin1:

از اون راه چوبی مدوّر :biggrin1: برو بالا بعد یک راه پلی ای هست که میره پایین وسط راه پله یک سنگی هست که گنج روشه!
به شکل زیر نگاه کن برو روش وایسا :

بعدش دستت رو ول کن بیا پایین یکی از سنگ ها رو بگیر مثل شکل:

حالا هم بپر اون ور روی اون سنگ که گنج روشه و حالشو ببر! :

اگر نفهمیدی چی شد بگو تا از قبلشم عکس بزارم :biggrin1:ببخشید کیفیتش بد بود!رو عکس ها کلیک کن تا بزرگتر و بهتر ببینی !

دمت گرم:biggrin1: وقتی رسیدم بهش میرم ببینم می تونم بگیرمش یا نه:biggrin1: عکس ها که بد نیستش ایشالا بگیرمش:biggrin1: دقیقا خود خودش هست زدی وسط خال:biggrin1:

علی کیه؟ :biggrin1:
خوب اسم گنج رو داد رفتم مرحله 18 رو دیدم که وقتی گنج رو گرفت دیدم مال مرحله ی قبل بود این گنج مرحله ی 17 که گنج نداشت مرحله ی 16 رو نگاه کردم!دیدم اسمش همونه که برهان داده منم عکس گرفتم و گزاشتم :biggrin1:
کلا تو بازی های دیگه هم اینجور کمک ها خواستید بگید من تا 3شنبه میتونم انجام بدم بعدشم میام ایران میشم مثل خودتون :biggrin1:

خوب جا داره همین جا از امیر حسین خوبم تشکر کنم که با راهنمایی در مورد اونج گنج باعث شدش من پلاتنیوم این بازی رو بگیرم:biggrin1: مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or