Uncharted : Drake's Fortune | Trophies Guide

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مبارکه منم گرفتمش :biggrin1:
جونم در اومد ولی عجب حالی داد :biggrin1:
پلانتیوم رو که داد خستگی از تنم در رفت :love:

از همه ی کسانی که تو این تاپیک بقیه رو کمک کرده بودند و ما نیز از کمک آن ها استفاده کردیم متشکرم

وایرایش:

به به تلفظش رو هم اشتباه نوشتیم پلاتیونم منظورم بود:biggrin1:

من هم تقریبا همه تروفی ها رو گرفتم .فقط نمی دونم چطوری این تروفی آخری رو که باید بازی رو روی مرحله خیلی سخت رد کنی رو بگیرم ... خیلی سخته الان تو همون مرحله 5 اونجایی که میره تو فاضلاب...:(

سلام بچه ها خوب هستین. آقا یک سوال من این بازی رو اگه رو Normal برم. بعدش درجه سختی آخری باز میشه؟ یا فقط باید روی هارد برم تا باز بشه؟ بعد یک سوال دیگه این که گفته فلان تعداد رو با فلان تفنگ بکش اگه مثلا از 30 نفر 20 نفر رو تو دور اول بکشم بعد رو دور دوم که دارم میرم 10 نفر بکشم میگیرم یا باید همش تو یک دور باشه؟ ممنون

ُسلام دوستان.
من فعلآ چند وقت امکان دسترسی به شبکه PSN رو ندارم.میتونم آپدیت تروفیهای این بازی رو از PC دانلود کنم و به پلی3 انتقال بدم؟

salam

سلام بچه ها.من وقتی تروفیها رو باز میکنم توی منوی پی اس 3 تو قسمت تروفیها که شکل یه کاپ هست تروفیهام نمیان و فقط از توی خوده بازی تو قسمت بنوز میتونم تروفیهایی رو که باز کردم ببینم.واسه شما هم به همین صورته؟ورژن فرمویرمم 2.80 هست.با تشکر از همه.

سلام بچه ها.من وقتی تروفیها رو باز میکنم توی منوی پی اس 3 تو قسمت تروفیها که شکل یه کاپ هست تروفیهام نمیان و فقط از توی خوده بازی تو قسمت بنوز میتونم تروفیهایی رو که باز کردم ببینم.واسه شما هم به همین صورته؟ورژن فرمویرمم 2.80 هست.با تشکر از همه.
خود بازی رو هم آپدیت کردی؟

خوب من هم بازی رو تموم کردم:biggrin1: عالی بودش فقط یک مشکل دارم من یک دونه از گنج ها رو نگرفتم:biggrin1: جاش خیلی سخت بود می تونید کمکم کنید؟ همونی که توی معبد بودش و از یک پلکان مارپیچ میرفتید بالا و این گنج پایین بودش

خوب من هم بازی رو تموم کردم:biggrin1: عالی بودش فقط یک مشکل دارم من یک دونه از گنج ها رو نگرفتم:biggrin1: جاش خیلی سخت بود می تونید کمکم کنید؟ همونی که توی معبد بودش و از یک پلکان مارپیچ میرفتید بالا و این گنج پایین بودش
چه جالب دقیقا قبل از اینکه بری پایین داستانه بازی شروع بشه کنار ستونه وسط قرار داره اونجا را برگرد پیدا می کنی :biggrin1:

چه جالب دقیقا قبل از اینکه بری پایین داستانه بازی شروع بشه کنار ستونه وسط قرار داره اونجا را برگرد پیدا می کنی :biggrin1:
راستش رو بخوای حرفت رو نفهمیدم:biggrin1: من الان همه تروفی هاش رو گرفتم به جز این و رفتن روی درجه آخر بازی که الان مرحله 4 هستم فعلا:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or