خـیـر نمیشهراستی coop mode رو میشه آفلاین هم بازی کرد درسته؟:d
خـیـر نمیشهراستی coop mode رو میشه آفلاین هم بازی کرد درسته؟:d
نمیدونم منم گیج شدم ولی evan تو تویتترش در پاسخ به همین سوال اینو گفته::dخـیـر نمیشه!
you will be able to play the coop modes split screen offline.
تعجب میکنم چطور این یکی از دست بچه ها در رفته:d واقعا چیز جذاب و خوفی میشه.زیاد دنبال اخبار بازی ام اما نشنیده بودممرسی اگر اینجوری بشه که ماموریت های مجزا رو COOP آفلاین رفت عالیه .![]()
زیاد دنبال اخبار بازی ام اما نشنیده بودمنمیدونم منم گیج شدم ولی evan تو تویتترش در پاسخ به همین سوال اینو گفته::d
تویت جددیدش در مورد گرافیک بازی هست, سوال میشه که U3 میتونه پادشاه بهترین گرافیک باشه ؟ میگه احتمالا, همه چیز بشکل بسیار بزرگی پیشرفت داشته
تاپیک امتیازات بازی که داستانی میشه واسه خودش
کلاً این 1 ماه پیش رو انجمن داره میره رو هوا ، تقریباً اکثر بازیهای شاخ دارن عرضه میشن ... به خصوص دو رقیب سرشناس که دیگه هر کسی میشناستشون و تاپیکای امتیازاتشون دیدنیهولی در کل از الان من مطمئنم امتیازات کلی بازی نمیتونه به شماره دوم برسه چون U2 به قدری عالی کار کرد و یه جهش میشه گفت دو برابر یا کمی بیشتر نسبت به شماره اولش بود و اون همه جایزه هم گویای همه چیزه . مسئله اینه که ناتی داگ با شماره دوم توقع گیمرها رو بسیار بسیار بالا برد و الان هم خیلی ها توقع دارن شماره سوم هم یه جهشی در حد شماره دوم نسبت به اول باشه که واقعاً همچین چیزی توی این نسل دیگه خیلی سخته .
من خودم فکر میکنم میانگین بازی در حدود 90 اینا بشه ...
خيلي خوب شد اين طوري واقعا" حال ميده ديگه با دوستان :devan_wells Evan Wells
@
@drake38 @Naughty_Dog @cbalestra @kurtmargenau Yes, you will be able to play the coop modes split screen offline.
7 Oct
این تکون خوردن و چروک شدن لباس نیت (سوای از چفیه ش که خارق العادست) در اثر حرکت و عکس العمل هاش واقعاً عالی کار شده !
برگشته به شکلی بینقص ! حتی آستین نیت هم چروک میخورهجداً این چروک لباس دوباره برگشته ؟!من عاشق این چروک خوردن لباس ـم از کل بازی همین یه مورد بیشترین حال رو بهم میده
[/INDENT]
با کمال میل
هزینه بیمارستان و نوار قلبم پای توئه![]()
من فکر میکنم vertical sync معمولی double buffer هست و با triple buffering فرق داره مموری بیشتری مصرف میکنه ولی lag کمتری میندازه یعنی حتی اگه یک buffer ، ما lock بشه 2 تای دیگه آزادهاون اسمش Vertical Sync ه ... Triple Buffer هم باعث میشه زمانی که از Vertical Sync استفاده شده افت فریم کمتری اتفاق بیفته .