خـیـر نمیشه !راستی coop mode رو میشه آفلاین هم بازی کرد درسته؟:d
خـیـر نمیشه !راستی coop mode رو میشه آفلاین هم بازی کرد درسته؟:d
نمیدونم منم گیج شدم ولی evan تو تویتترش در پاسخ به همین سوال اینو گفته::dخـیـر نمیشه !
you will be able to play the coop modes split screen offline.
تعجب میکنم چطور این یکی از دست بچه ها در رفته:d واقعا چیز جذاب و خوفی میشه.زیاد دنبال اخبار بازی ام اما نشنیده بودممرسی اگر اینجوری بشه که ماموریت های مجزا رو COOP آفلاین رفت عالیه .
زیاد دنبال اخبار بازی ام اما نشنیده بودم مرسی اگر اینجوری بشه که ماموریت های مجزا رو COOP آفلاین رفت عالیهنمیدونم منم گیج شدم ولی evan تو تویتترش در پاسخ به همین سوال اینو گفته::d
تویت جددیدش در مورد گرافیک بازی هست, سوال میشه که U3 میتونه پادشاه بهترین گرافیک باشه ؟ میگه احتمالا, همه چیز بشکل بسیار بزرگی پیشرفت داشته !
تاپیک امتیازات بازی که داستانی میشه واسه خودش
کلاً این 1 ماه پیش رو انجمن داره میره رو هوا ، تقریباً اکثر بازیهای شاخ دارن عرضه میشن ... به خصوص دو رقیب سرشناس که دیگه هر کسی میشناستشون و تاپیکای امتیازاتشون دیدنیه ولی در کل از الان من مطمئنم امتیازات کلی بازی نمیتونه به شماره دوم برسه چون U2 به قدری عالی کار کرد و یه جهش میشه گفت دو برابر یا کمی بیشتر نسبت به شماره اولش بود و اون همه جایزه هم گویای همه چیزه . مسئله اینه که ناتی داگ با شماره دوم توقع گیمرها رو بسیار بسیار بالا برد و الان هم خیلی ها توقع دارن شماره سوم هم یه جهشی در حد شماره دوم نسبت به اول باشه که واقعاً همچین چیزی توی این نسل دیگه خیلی سخته .
من خودم فکر میکنم میانگین بازی در حدود 90 اینا بشه ...
خيلي خوب شد اين طوري واقعا" حال ميده ديگه با دوستان :devan_wells Evan Wells
@
@drake38 @Naughty_Dog @cbalestra @kurtmargenau Yes, you will be able to play the coop modes split screen offline.
7 Oct
این تکون خوردن و چروک شدن لباس نیت (سوای از چفیه ش که خارق العادست) در اثر حرکت و عکس العمل هاش واقعاً عالی کار شده !
برگشته به شکلی بینقص ! حتی آستین نیت هم چروک میخوره !جداً این چروک لباس دوباره برگشته ؟! من عاشق این چروک خوردن لباس ـم از کل بازی همین یه مورد بیشترین حال رو بهم میده
[/INDENT]
با کمال میل !
هزینه بیمارستان و نوار قلبم پای توئه
من فکر میکنم vertical sync معمولی double buffer هست و با triple buffering فرق داره مموری بیشتری مصرف میکنه ولی lag کمتری میندازه یعنی حتی اگه یک buffer ، ما lock بشه 2 تای دیگه آزادهاون اسمش Vertical Sync ه ... Triple Buffer هم باعث میشه زمانی که از Vertical Sync استفاده شده افت فریم کمتری اتفاق بیفته .