Uncharted 3: Drake’s Deception

مگه زمان غار نشینیه ؟! بعضی از قسمت های نمایش Geow 3 و BF3 به صورت Direct Footage بود و بعضی جاها هم که محیط سالن رو نشون میداد، اگر با دوربین روی صفحه بزرگ زوم می کردن که اینقدر دوربین ها فلاش میزدن تصویر نابود میشد

باشه اقا شما راست میگی ! شما لطف بفرما برای ما یه لینک on screen بزار بریم رو دانلود !
دیگه بالا لینکش را گذاشتم از اون واضحتر ؟!

باشه اقا شما راست میگی ! شما لطف بفرما برای ما یه لینک on screen بزار بریم رو دانلود !
دیگه بالا لینکش را گذاشتم از اون واضحتر ؟!

ببین این از اون کلید کردناست که آدمو دیوونه میکنی !!! اصلا رو این مورد بحث نکن ، یعنی کلا بیخیال Off Screen شو ...

بابا همونی که توی کنفرانس نشون دادن هم Onscreen بود ، که الان کیفیت خوبش تقریبا همه جا هست ... GT و GS و Gamersyd و ....
زوم کردن کدومه ؟!! داری اشتباه میکنی

بیا این gamersyde که سردمدار کیفیت تریلرهاست . الان این on screen هست ؟:دی
طرف گرفته از روی tv فیلم گرفته .
http://www.gamersyde.com/news_e3_gears_of_war_3_gameplay-11223_en.html
اونجا تونمایشگاه هم معدود سایتها میتونستند on screen نمایش بدن که یکیش gs بود بقیه تقریبا همش off بود حالا اگرم بود کیفتشون افتضاح بود ! کلا هنوز جایی بازی را که از روی بافر کنسول ذحیره شده باشه را برای دانلود نزاشته . نهایتا با کیفیت flv گذاشتند که اشغالترین فرمت برای کیفته !
تریلری که صفحه قبل گذاشتم با کیفیت wmv هست .

آخرین ویرایش:
Behold the GOTY 2011
آه بازم شروع شد!!!!
Gran Turismo 5 که GOTY 2010 شد، inFAMOUS 2 هم که GOTY 2011 قرار بود بشه پس چه شود امسال دوتا GOTY داریم!
Uncharted 3 از هر نظر عالیه و مطمئنم کیفیتش از خیلی از بازی های این نسل بهتره و با اینکه خودم اصلا از بازیش بخاطر خطی بودن بیش از حدش خوشم نمیاد ولی باید بگم که دیشب نمایش فوق العاده ای داشت اما یه لحظه فکر کنید که یه بازی باشه که مثلا گیم پلی و موزیک و صدا و داستانش فراتر از U3 باشه آیا بازم بخاطر گرافیک عالی U3 میان بهش مقام GOTY میدن؟ درهر صورت اینجور حرفا فقط هایپ بازی رو زیاد میکنه اگر بازی لیاقتش رو داشته باشه اون لقب رو دریافت میکنه اینارو میگم که برای خودتون انقدر توی ذهنتون یه بازی رو بزرگ نکنید که وقتی اومد براتون ناامید کننده بشه، اون موقع که GT5 میخواست بیاد هیچکس حتی فکرشو نمیکرد که یه بازی که این همه سال روش کار شده و نسخه های قبلیش جزو بهترین های سبک خودشون بودن اینشکلی ظاهر بشه الانم اصلا بعید نیست همین اتفاق برای U3 بیفته!

آه بازم شروع شد!!!!

من موندم؛ به شما چه ارتباطی داره که من توی پستام احساساتم رو چطوری در مورد بازی بیان می کنم؟ باید اول از شما اجازه بگیرم؟

اما یه لحظه فکر کنید که یه بازی باشه که مثلا گیم پلی و موزیک و صدا و داستانش فراتر از U3 باشه آیا بازم بخاطر گرافیک عالی U3 میان بهش مقام GOTY میدن؟

طبق این پست، Uncharted فقط گرافیکه. *barrel roll*

الانم اصلا بعید نیست همین اتفاق برای U3 بیفته!

خسته نشدی از بس اینو گفتی؟ خوب شد این GT5 عرضه شد وگرنه به چی میتونستی گیر بدی؟ ایشالا اینطور نمیشه که شما هم به آرزوت نرسی.

آه بازم شروع شد!!!!
Gran Turismo 5 که GOTY 2010 شد، inFAMOUS 2 هم که GOTY 2011 قرار بود بشه پس چه شود امسال دوتا GOTY داریم!
Uncharted 3 از هر نظر عالیه و مطمئنم کیفیتش از خیلی از بازی های این نسل بهتره و با اینکه خودم اصلا از بازیش بخاطر خطی بودن بیش از حدش خوشم نمیاد ولی باید بگم که دیشب نمایش فوق العاده ای داشت اما یه لحظه فکر کنید که یه بازی باشه که مثلا گیم پلی و موزیک و صدا و داستانش فراتر از U3 باشه آیا بازم بخاطر گرافیک عالی U3 میان بهش مقام GOTY میدن؟ درهر صورت اینجور حرفا فقط هایپ بازی رو زیاد میکنه اگر بازی لیاقتش رو داشته باشه اون لقب رو دریافت میکنه اینارو میگم که برای خودتون انقدر توی ذهنتون یه بازی رو بزرگ نکنید که وقتی اومد براتون ناامید کننده بشه، اون موقع که GT5 میخواست بیاد هیچکس حتی فکرشو نمیکرد که یه بازی که این همه سال روش کار شده و نسخه های قبلیش جزو بهترین های سبک خودشون بودن اینشکلی ظاهر بشه الانم اصلا بعید نیست همین اتفاق برای U3 بیفته!
مشکلش چیه ؟! :دی
شاید از نظر من Journey بهترین بازی سال باشه و از نظر کیوان U3 و از نظر یکی دیگه هم Skyrim یا GeoW 3 ! یعنی طرف حق نداره نظرش رو بگه به جرم اینکه شاید بازی نهایی خوب از آب در نیاد و ضایع بشه ؟! کلآ این رسم رو هرکی جا انداخته , باید یه فکری براش کرد !
قبلآ هم گفتم دوره زمونه ای هست که از هر بازی کلی گیم پلی با کیفیت وجود داره و هرکسی میتونه اون ها رو ببینه. اگه یه نفر قراره با حرف کیوان هایپ بشه و شستشوی مغزی بشه و دیگه گیم پلی نبینه , کلآ دنیای بازی رو ترک کنه بهتره ! :دی

آقا من که همچنان در حال دانلود این 100مگ هستم که ببینم چی هستش که اینقدر تعریف می کنید:دی تاحالا 25تاش رفته:دی

در مورد پست آریا هم کاملا موافق هستم. مثلا ممکنه یکی بهترین بازی سال براش FIFA 12 باشه و با هیچ بازی دیگه ای سرگرم نشه. بعد میانگین بازی های مثل U3 و GeoW3 و Skyrim و Batman و اینا همه بالا 90 بشه و ماله FIFA بشه 85، اون موقع باید بگیم فلانی مشکل روحی داره که بازی هایی با این میانگین رو ول کرده رفته چسبیده به یک فوتبال که هی باید از این ور زمین بری اون ور زمین؟:دی

به نظرم بهتره به علایق همدیگه احترام بزاریم و اینقدر دنبال سوژه گرفتن از همدیگه نباشیم. این جوری هم برای اعصاب خودتون و بقیه احترام و ارزش قائل میشید و هم اینکه از تشنج هایی که در آینده ممکنه پیش بیاد جلوگیری می کنیم. پیشاپیش هم ممنون از همکاری همتون

من موندم؛ به شما چه ارتباطی داره که من توی پستام احساساتم رو چطوری در مورد بازی بیان می کنم؟ باید اول از شما اجازه بگیرم؟

باشه در مورد قسمت اول به من ربطی نداره اما حرفم رو در غالب پیشنهاد زدم چون اکثرا پیش بینی های بعضی ها اشتباه از آب درمیاد گفتم که بهتره انقدر امیدوار نباشید که بعدا اگه 0.00001 درصد بازی اون چیزی که فکرشو میکردید نشد ناامید نشید، بازم میگم فقط در قالب پیشنهاد بود حرفم.

طبق این پست، Uncharted فقط گرافیکه. *barrel roll*
فکر کنم متوجه حرفم نشدی، منظورمن اینه که مثلا U3 از نظر داستان و گیم پلی و موزیک و صدا و اینا در سطح خیلی خوبی هست و گرافیکش هم عالیه، حالا یه بازی دیگه مثل Skyrim هم پیدا بشه که گیم پلی و داستان و موزیک و صدای بهتر از U3 داشته باشه اون وقت کسی نمیاد بخاطر گرافیک فوق العاده بازی به U3 لقب GOTY رو اهدا کنه، امیدوارم منظورم روشن شده باشه.

خسته نشدی از بس اینو گفتی؟ خوب شد این GT5 عرضه شد وگرنه به چی میتونستی گیر بدی؟ ایشالا اینطور نمیشه که شما هم به آرزوت نرسی.
فقط GT5 نبود، KZ3 , inFAMOUS 2 ، Yakuza 4 هم بازی هایی بودن که امسال انتظار خیلی بیشتری ازشون میرفت اما ...
من آرزو ندارم U3 بازی بدی بشه، اتفاقا از اینکه یه بازی از نظر کیفیت بتونه به بازی مورد علاقم یعنی Portal 2 نزدیک بشه استقبال میکنم.
در پایان اگه فکر میکنی به نظر شخصی شما احترام نذاشتم ازتون عذرخواهی میکنم.

مشکلش چیه ؟! :biggrin1:
شاید از نظر من Journey بهترین بازی سال باشه و از نظر کیوان U3 و از نظر یکی دیگه هم Skyrim یا GeoW 3 ! یعنی طرف حق نداره نظرش رو بگه به جرم اینکه شاید بازی نهایی خوب از آب در نیاد و ضایع بشه ؟! کلآ این رسم رو هرکی جا انداخته , باید یه فکری براش کرد !
آریا جان نظرت در مورد سالی مثلا 3-4 تا GOTY چیه؟:d باور کنید من منظور بدی نداشتم و حرفم رو در قالب پیشنهاد زدم.
من موندم نسخه دوم Uncharted برای امثال اینا کافی نبود ؟!
بنظرت GT2 و GT3 و GT و حتی GT4 که انقدر عالی بودن برای تضمین موفقیت GT5 کافی نبودن؟ یا مثلا KZ2 یا نسخه اول Crysis?! نسخه آخر بازی هایی که گفتم نسبت به نسخه های قبلشون پسرفت زیادی داشتند الان هم مثلا اصلا بعید نیست U3 به سرنوشت اونا دچار بشه و البته شاید هم خیلی موفق تر از اونی که من فکر مکنم ظاهر بشه!

آخرین ویرایش:

منکه متوجه منظورتون نمیشم! GT5 رو همه قبول دارن انتظاراتی که از این عنوان میرفت به شدت بالا بود و اونطوری که میخواستیم نشد ولی با این حال یه بازی در سطح عالی بود .
در مورد Infamous 2 یا Killzone 3 که اصلا غیر قابل درکه اینها جزو عناوین عالی خصوصا تو سبک خودشون به حساب میان! چه انتظاری ازشون دارید؟ شاهکار قرن؟
نه واقعاً مثل اینکه کافی نیست!

دوستان من الان نه جو گیر شدم نه چیز دیگه ای ولی uncharted 3 امکان اینکه برترین بازی سال بشه هست این لینکی که میدم رو دانلود کنید حجمی نداره بعدش نظرتون رو در موردش بدید باورنکردنیه :
http://www.eurogamer.it/downloads/96583/uncharted-3-trailer-drake-in-azione_stream_h264v2_large.mp4
بعد از دانلود و دیدن همینجا نظرتون رو بدید !

wow
نور پردازی رو ببین
bad_boys_20.gif

rjvlmvilp3psdiifgr.jpg

1zp4yhpwkzekf4d2axiu.jpg

apu5hpwbxvpi7b5566kk.jpg

yy6qh5bxdlcw8vapr1y.jpg

ro4x91wka4n7k7zovxou.jpg

• Like
Reactions: Robin Hood
بازی خیلی عالیه ولی فک نکنم موفقیت نسخه دوم رو تکرار کنه.اگه بخوایم منصف باشیم نمایش این بازی یه سرو گردن از بازی های دیگه بالاتر بود عین U2 .هرچند که معتقدم نمایش u2 چشمگیرتر از این بود.بازیش هم همین طوری میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or