Uncharted 3: Drake’s Deception

بنظر منه یا این دوتا واقعاً به هم شباهت دارن :دی ؟!
f5wvgbvdklw6zi26iq.jpg

8aretsnm91hvf5whcy47.jpg

• Like
Reactions: Behrooz and koorosh
نکته ای که هست اینه که موهای ناتان بافتش خیلی خیلی ریز تر شده توی شماره ی قبلی طراحی موهاش جوری بود که به یه سری دسته های بزرگ تقسیم کرده بودن بعد روی اون دسته ها مو رو طراحی کرده بودن ولی اینجا یه دست تر و ریز تره بافتش :دی
تونستم عکس هم میزارم :دی

CVG در مقاله ای که در اون به بررسی کنفرانس سونی و نقاط قوت و ضعفش پرداخته، در مورد U3 نوشته :
Simply put: if you find a better looking console game at E3 than Drake's Deception we will eat our HDMI cables like the dogs in Lady and The Tramp slurping on spaghetti
Eurogamer هم در نوشته ای که در اون به بیان خلاصه ای کنفرانس سونی پرداخته :

و در نهایت اینم نظر Editor مجله OPM در مورد نمایش بازی :
Breaking with the old 'save the best till last' convention, there's no doubting that the first game to be showcased remains Sony's best. It's actually becoming difficult to find superlatives for Uncharted 3: Drake's Deception because the world called it "incredible" and "astonishing" when it was first revealed - justifiably so - and it gets even more wowtastic (can't find a superlative: make one up) each time a new gameplay video or screen or Evan Wells quote emerges from Naughty Dog.

آخرین ویرایش:
سلام.
بازی از LAN برای مالتی پلیر پشتیبانی می کنه.
Kotaku
==============================
هم باز این کلوئی که برگشت!!
اگه بخواد دوباره به نیتن نزدیک بشه خودم با تانک از روش رد میشم :d
نیتن دیگه زن و بچه داره :d

• Like
Reactions: Tommy Fisher
من در مورد داستان بازي و اين كه اين بار چه افسانه اي و چه چيزي مورد عنايت ND قرار گرفته اون ور توي اون فروم يه مطلب نوشتم
نميدونم مي تونم حداقل لينكش رو اين جا بذارم مي دونم كه خودش رو نمي تونم چون BC حق كپي رايت گذاشته

اگه بخواد دوباره به نیتن نزدیک بشه خودم با تانک از روش رد میشم :d
دقیقا آخه تا النا هست کی میره سراغ اون ؟ :دی
البته تو این قسمت یکم بیش از حد خوب شده !!
ولی همچنان از النا حمایت میکنیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or