Uncharted 3: Drake’s Deception

bf3 نمایش off screen بود پس اصلا نمیشه قضاوت کرد !
انفجارها خارق العادست و همچنین خیلی طبیعی هست ولی توجه به جزئیات تو u3 خیلی بالاتره مثلا همون عکس بالا که تو آبه خارق العادست یا اون صحراش .
گیرز 3 هم همینطور نمایشش کاملا off screen هست نمیشه قضاوت کرد من صبر میکنم تا کیفیت اصلیش بیاد .

کی میگه گرز Off screen ه ؟!!

بابا چه خبره انقدر داره بازیای خفن میاد که آدم هنگ میکنه کر کنم اگه بخوایم همشونو از ایران بخریم باید قبلش بانک بزنیم!
تریلر گیم پلیشو دانلود کردم یه عمل فک پیاده شدم و مانیتورم سوخت کیسم دود کرد:d

دوست عزیز Naughty Dog اعلام کرد که بازی Trilogy یا سه گانه نیست. خیالت راحت :دی

من بهتون قول میدم تا وقتی که اسم PS وجود داره Uncharted هم وجود داره ... یعنی فرنچایزی رو معرفی کردن که اصلا مرگ نداره ... فقط به شرطی که همین روند 2 تا 3 سال فاصله بین هر نسخه روی کنسول اصلی رو حفظ کنن و مثلا نشه عین AC یا COD که سالی یدونه بیاد ... اونجوری خز میشه ... حالا این وسط برای کنسول دستی هم یه چیزی بدن اشکال نداره .

من بهتون قول میدم تا وقتی که اسم PS وجود داره Uncharted هم وجود داره ... یعنی فرنچایزی رو معرفی کردن که اصلا مرگ نداره ...
بدبختی اینجاست که کلآ فرنچایزهای ND یه نسل دووم میارن ! :دی (Crash که بعد از دوران PS1 نابود شد و Jak هم ناپدید شد ! :دی)
ولی خب یه موضوعی هست و اونم اینه که Uncharted سبکش یه جوریه که تا وقتی کیفیتش حفظ بشه میتونه ادامه پیدا کنه ! داستان دنباله دار هم نداره و توی هر قسمت میتونن کلی محیط جدید با villain های مختلف طراحی کنن.

Behold the GOTY 2011

lvf3fo0xcmju8yosesmt.jpg

• Like
Reactions: dani8gb
فک کنم یه تیکه هایی On screen بودن همه بازی ها بعد تیکه هایی که میخواستن کنفرانس رو نشون بدن off screen از طریق دوربین هم بازیکننده و هم صحنه رو نشون میدادن فرخ .

اونجا دوربین را زوم میکنند و کادرها حذف میشه و فکر میکنی On screen هست ! همین u3 هم تریلر اخریش on screen شد .
مثلا همین :
http://www.gamersyde.com/news_e3_gears_of_war_3_gameplay-11223_en.html

اونجا دوربین را زوم میکنند و کادرها حذف میشه و فکر میکنی On screen هست ! همین u3 هم تریلر اخریش on screen شد .
مگه زمان غار نشینیه ؟! بعضی از قسمت های نمایش Geow 3 و BF3 به صورت Direct Footage بود و بعضی جاها هم که محیط سالن رو نشون میداد، اگر با دوربین روی صفحه بزرگ زوم می کردن که اینقدر دوربین ها فلاش میزدن تصویر نابود میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or