Uncharted 3: Drake’s Deception

uncharted_3__drakes_deception_2-1920x1080.jpg
uncharted_3_hd_wallpaper_by_lam851-d351yrk.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Metallica:.
اون عکسی که از پشت ناتان هست و داره توی بیابان میره از نظر کیفیت دقیقا چیزی هست که ما توی بازی شاهد اون خواهیم بود هنوز که هنوز هیچ دمویی از محیط بیابان بازی نشون ندادن و صد در صد این کار رو در e3 میکنند تا فک همه به زمین بچسبه !
خودنمایی واقعی بازی در نور هست !

خب میخوام یه پیشگویی کنم:d

در مورد شروع بازی فک کنم همون روندی رو که در انچارتد دو شاهدش بودیمو در شماره سوم هم ببینیم.یعنی شروع بازی در اینده اتفاق بیفته.
صبر کنید اینجا پیشگویی تموم نمیشه! به نظرم اون صحنه صحرا که چند ماه قبل نشون دادن مربوط به شروع بازی میشه و نیتن تو اونجا از هواپیما سقوط کرده جون سالم به در برده!حالا چه جوری؟ با چتر بازی! من مطمئنم شروع بازی انچارتد 3 چتر بازی داره.
شما اولین بار اینو اینجا شنیدید:d
دقیقا...منم همین تصور رو دارم...اونجایی که ناتان میگهthis i did به احتمال زیاد نقطه اغاز بازی باشه و با یک فلش بک داستان رو دنبال کنه....

95% بهترین بازی نمایشگاه می شه !!!!
ای خدا 4 صبح باید بلند شم :((

خب میخوام یه پیشگویی کنم:d
در مورد شروع بازی فک کنم همون روندی رو که در انچارتد دو شاهدش بودیمو در شماره سوم هم ببینیم.یعنی شروع بازی در اینده اتفاق بیفته.
صبر کنید اینجا پیشگویی تموم نمیشه! به نظرم اون صحنه صحرا که چند ماه قبل نشون دادن مربوط به شروع بازی میشه و نیتن تو اونجا از هواپیما سقوط کرده جون سالم به در برده!حالا چه جوری؟ با چتر بازی! من مطمئنم شروع بازی انچارتد 3 چتر بازی داره.
شما اولین بار اینو اینجا شنیدید:d
موافقم :d

آخرین ویرایش:
گیم پلی فوق العادس....اجزای داخل بازی بشدت دینامیک بودند حتی u2 هم این همه جزئیات رو یکجا نداشت.....کاملا مشخص بود گیم پلی از صحرا یک سورپرایز و تا زمان عرضه بازی خبری ازش نخواد بود...:d

اقا این تریلر الان اومد با کیفیت اصلی . گرافیک بازی خارق العادست !! یعنی رسما فکم خورد زمین :دی
حداقل سحراش از این از این bf3 بهتره ! باور ندارید برید ببینید :دی
http://www.gamersyde.com/news_e3_uncharted_3_trailer-11235_en.html
من دیروز گفتم وقتی یه چیزی که off - screen هست زیاد نظر ندید الان بهتر میشه نظر داد . باید صبر کنم تریلر با کیفت اصلی گیرز 3 هم بیاد ببینیم چه خبره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or