Uncharted 3: Drake’s Deception

One new shot :d

ayx51z7umd2wcmwqscvh.jpg

واقعا" وقتي نشخه ويژه U3 رو ديدم خيلي خوشحال شدم چون گفتم ايول بالاخره يه گردنبند به سبك ناتان خواهيم داشت كه هم خيلي با حاله هم نشون دهنده اينه كه فن U3 و PS3 هستيم :d
اين گردنبند رو توي خود فروم هاي ND اين قدر درخواست كرده بودن براي نسخه هاي ويژه كه حد نداشت

اما چه فايده ديگه خوني در بدن نداريم تا به فروشنده هاي محترم بديم جاي پول تا بلكه اين پك رو بخريم :d

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
تاریخ عرضه بازی کی هستش به ماه خودمون ؟ 1 و 2 رو بازی کردم اما فروختم کنسول رو حالا می خوام بخرم باز به خاطر نسخه شماره 3

دقيقا 7 ابان شنبه.
دوستان من به تازگي فهميدم deception يعني فريب ، يعني بازي ميتونه طوري باشه كه ناتان يه جورايي فريب بخوره يا بهش خيانت شه ( منظورم خيانت سالي چون كه اون زنه رو ميشناخته) ؟

خب میخوام یه پیشگویی کنم:d

در مورد شروع بازی فک کنم همون روندی رو که در انچارتد دو شاهدش بودیمو در شماره سوم هم ببینیم.یعنی شروع بازی در اینده اتفاق بیفته.
صبر کنید اینجا پیشگویی تموم نمیشه! به نظرم اون صحنه صحرا که چند ماه قبل نشون دادن مربوط به شروع بازی میشه و نیتن تو اونجا از هواپیما سقوط کرده جون سالم به در برده!حالا چه جوری؟ با چتر بازی! من مطمئنم شروع بازی انچارتد 3 چتر بازی داره.
شما اولین بار اینو اینجا شنیدید:d

در مورد شروع بازی فک کنم همون روندی رو که در انچارتد دو شاهدش بودیمو در شماره سوم هم ببینیم.یعنی شروع بازی در اینده اتفاق بیفته.
:d
شروع بازی در زمان حال بود در ادامه برگشت به گذشته :d

صبر کنید اینجا پیشگویی تموم نمیشه! به نظرم اون صحنه صحرا که چند ماه قبل نشون دادن مربوط به شروع بازی میشه و نیتن تو اونجا از هواپیما سقوط کرده جون سالم به در برده!حالا چه جوری؟ با چتر بازی! من مطمئنم شروع بازی انچارتد 3 چتر بازی داره.
شما اولین بار اینو اینجا شنیدید:d
فکر نمی کنم ناتی داگ یه حرکت رو دوبار تکرار کنه :دی شروعش طبیعتاً متفاوت با 2 خواهد بود هر چند که ابتدای تو در توی شماره ی 2 خیلی خفن بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or