Dinosaur
Loyal Member
من تازه موفق شدم ببینمش ! لامصب عجب چیزیه !!! توی ویدئو خیلی بهتر از عکس ها میشه فهمید صحرای بازی رو چطوری ساختن ! اصلآ فکر نمیکردم همچین کیفیتی داشته باشه ! انیمیشن ها هم که غوغاست !!! (شرمنده ، انواع داروها و اسپری های ضد هایپ رو امتحان کردم ولی جواب نداد )
فقط یه مشکل داره ! کاش این رو نمی دیدیم و خودمون توی بازی برای اولین بار تجربه میکردیم ! کلآ به نظرم نباید انقدر مرحله های متفاوت رو نشون میدادن. الآن کشتی و هواپیما و صحرا و خونه آتیش گرفته و ... رو دیدیم ! البته شایدم توی بازی نهایی چیزای خیلی بیشتری باشه که انقدر راحت اینا رو نشون میدن ولی کلآ نصف لذت من از U2 این بود که قبل از اومدن بازی و حتی بعدش زیاد دنبالش نرفته بودم و وقتی بازی رو گذاشتم توی کنسول ، شاید 90%ـش برام کاملآ جدید بود.
فقط یه مشکل داره ! کاش این رو نمی دیدیم و خودمون توی بازی برای اولین بار تجربه میکردیم ! کلآ به نظرم نباید انقدر مرحله های متفاوت رو نشون میدادن. الآن کشتی و هواپیما و صحرا و خونه آتیش گرفته و ... رو دیدیم ! البته شایدم توی بازی نهایی چیزای خیلی بیشتری باشه که انقدر راحت اینا رو نشون میدن ولی کلآ نصف لذت من از U2 این بود که قبل از اومدن بازی و حتی بعدش زیاد دنبالش نرفته بودم و وقتی بازی رو گذاشتم توی کنسول ، شاید 90%ـش برام کاملآ جدید بود.
خب فرخ نورپردازی هم توی بازی های NES بوده ولی مثلآ با نورپردازی Crysis 2 خیلی فرق میکنه ! اینم اگه ویدئو رو ببینی میفهمی چقدر زیبا جای دست و پا روی زمین ایجاد میشه و افکت هایی که برای شن ساختن چطوریه ! جای پا خیلی قبل از MW2 هم بوده !برای یااوری بگم جای پا موندن چیزه خیلی جدیدی نیست تو بازیهای قبلش هم بوده . تو mw2 هم جای پا رو برفها میموند .
آخرین ویرایش: