Uncharted 3: Drake’s Deception

جناب Gartall توجه کردی که یه تنه بحث مقایسه بازی ها رو به این تاپیک کشوندی؟ البته کار همیشگی ‍ت همینه.
شما میتونید اصول بحث کردن را برای ما یاد بدید ؟!

تعداد بالای انیمیشن میشه ابتکار توی صنعت بازی
biggrin1.gif
! جالبه
biggrin1.gif
انیمیشن به فضای دیسک بازی مربوطه عزیزم اون 100 تایی هم که گفتم مربوط به انیمیشن مردن بود که توی یه مصاحبه دیدم میگفت به خاطر فضای زیاد بلوری تونستیم 100 تا بزاریم ! مثلاً توی کیلزون 3 میشد به جای 3D که بی خود حجم پر کرده بود 300 یا بیشتر انیمیشن مردن بزارن ! اصلاً ربطی به ابتکار نداره ! هر بازی ای که سازنده ـش بتونه و تواناییش رو داشته باشه می تونه ! ریج هم با 3 تا دیسک DVD می تونسته خب گذاشته ! فردا روز راه رفتن استاد هم میشه ابتکار توی صنعت بازی
biggrin1.gif

جالبه شما توی سوم شخص عوضه شخصیت اصلی رو ببینی دشمنا رو میبینی حال میکنی
biggrin1.gif
شخصیت اصلی هم دایورت میشه ...
biggrin1.gif
بسیار عالی
yahoo_6.gif

جمله ی آخرم انقدر سنگین بود با تغییر فعل کپی پیستش کردی
biggrin1.gif

وای خدا استدلال را من برم تعداد انیمیشن پس ابتکار لازم نداره ؟
lol.gif
اونقدر خنده دار دارید حرف میزنید ادم میمونه تهه حرفش چی اضافه کنه ؟
عزیزم انمیشن مردن منظورم این نیست که فقط بمیرن همون سیستم تیر خوری منظورمه که با شلیک به هرجایی یه عکس العامل از دشمنها میبینی .
انمیشنه تیر خوری هم اونقدر کشکه که بای ساز مثل kz3 میتونه بره از سر کوچه انمیشن بخره و بکنه تو بازی ؟!
من تو tps هم شخصیت اول را میبینم و هم دشمن را پس چه بهتر هر دو عالی طراحی بشن !

نتیجه بزرگ انیمیشن تیر خوری ربطی به ابتکار نداره
lol.gif

آخرین ویرایش:
@Gartal

Blah...Blah ...Blah...Rage... Blah...Blah...Blah....Blah MW2 ...Blah.... Blah ....Blah ...Blah Somthing about Animations...lah Blah Blah... Blah VS Blah...Blah....Rage... Blah ....Blah ...Blah ...

در ضمن اکثر سازنده ها به اونصورت اعلام نکردن که چه تعداد انیمیشن رو برای کرکترهای بازی طراحی کردن . شما فقط تعداد انیمیشنهای ریج رو میدونی وقتی از بقیه بازیها خبر نداری لطف کن و بحث بی فایده راجع بهش نکن .

احسان جان، شما به حرف مشتی فن که ریختن تو و دارن محیط سالم و پاک این تاپیک رو به محیطی ترولیده شده تبدیل میکنن گوش نده :d
اینا همونایی هستن که وقتی تو تاپیک بازی محبوبش کسی بر خلاف عقیدشون حرفی بزنه جواب میدن:
هر گردی گردو نیست ! هر اشکال گرفتنی هم اسمش انتقاد نیست
اتفاقاً اونهایی که یه همچین عیب گذاری هایی رو به عنوان انتقاد قبول نمیکنن فکرشون رشد کرده و دیدشون باز شده.
و بعدشم به به و چه چه و دقیقا و ... که در تایید این جمله میاد :d
هر کسی و هر مطلبی ارزش جواب دادن نداره، شما خودتو ناراحت نکن :d
مهم اینه که من راضی، تو راضی :d
اصول بحث کردن برای شما فعالیت مستمر در بخش "مقایسه بازی ها" ‍ست نه تاپیک رسمی بازی...
طرف وقتی فرق بازی سوم شخص و اول شخص رو تشخیص نمیده و این دو تا رو با هم مقایسه میکنه، فرق تاپیک خود بازی رو با تاپیک مقایسه رو هم تشخیص نمیده :d
برید یه تاپیک مقایسه بزنید و پرچم rage رو بالا نگه دارید :d اَجرتونم با جان کارمک!

آخرین ویرایش:
@Gartal

Blah...Blah ...Blah...Rage... Blah...Blah...Blah....Blah MW2 ...Blah.... Blah ....Blah ...Blah Somthing about Animations...lah Blah Blah... Blah VS Blah...Blah....Rage... Blah ....Blah ...Blah ...

در ضمن اکثر سازنده ها به اونصورت اعلام نکردن که چه تعداد انیمیشن رو برای کرکترهای بازی طراحی کردن . شما فقط تعداد انیمیشنهای ریج رو میدونی وقتی از بقیه بازیها خبر نداری لطف کن و بحث بی فایده راجع بهش نکن .

حتما اونقدر زیاد نبوده که اعلام نشده . حداقل چشم که دروغ نمیکه هرکی دوتا تریلر ببینه قشنگ متوجه میشه !

اصول بحث کردن برای شما فعالیت مستمر در بخش "مقایسه بازی ها" ‍ست نه تاپیک رسمی بازی...

کسی که نقل قول میکنه باید انتظار جوابش را هم داشت !

و بعدشم به به و چه چه و دقیقا و ... که در تایید این جمله میاد :d
هر کسی و هر مطلبی ارزش جواب دادن نداره، شما خودتو ناراحت نکن :d
مهم اینه که من راضی، تو راضی :d
همه یه جور نیستن ! گاهی اوقات اگه جواب بعضی دوستان رو ندی اینطور تلقی میکنن که بله من پیروز شدم و پرچم Victory رفت بالا :دی
البته با چیزایی که گفته شد دیگه بیشتر از این نیازی به صحبت کردن در این زمینه نیست !
زین پس هر کی بیشتر دیسک رو برای انیمیشن پر کرد یعنی تحولی شگرف در صنعت بازیسازی :دی
حتما اونقدر زیاد نبوده که اعلام نشده . حداقل چشم که دروغ نمیکه هرکی دوتا تریلر ببینه قشنگ متوجه میشه !
مرسی استدلال ! اصلش همونیه که اشاره شد ! کسی اعلام نمیکنه ! همین کیلزون 2 هم گفتم که توی نمایش زنده ی بازی توی نمایشگاه CES بود که ملت کف بر شدن از انیمیشن سازنده ها همونجا گفتن بیش از 100 انیمیشن مردن REAL TIME برای بازی طراحی شده و گرنه هیچوقت این مطلب اعلام نمیشد و تنها منبع معتبر ما میشد چشم های امین شما !
وای خدا استدلال را من برم تعداد انیمیشن پس ابتکار لازم نداره ؟
lol.gif
اونقدر خنده دار دارید حرف میزنید ادم میمونه تهه حرفش چی اضافه کنه ؟
عزیزم انمیشن مردن منظورم این نیست که فقط بمیرن همون سیستم تیر خوری منظورمه که با شلیک به هرجایی یه عکس العامل از دشمنها میبینی .
چقدر حیف داشتی در مورد انیمیشن تیر خوری حرف میزدی :( من داشتم در مورد انیمیشن آش خوری هلگاست ها حرف میزدم :| ! چه حیف :(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
پس میتونیم نتیجه بگیریم تعداد انمیشنهای ناتان هم تو انچارتد 3 ابتکار نیست ؟! درسته ؟
میدونی هیچ حرفات جون میده وسه امضاء ؟!
زین پس هر کی بیشتر دیسک رو برای انیمیشن پر کرد یعنی تحولی شگرف در صنعت بازیسازی
biggrin1.gif
فقط میشه تاسف خورد نه چیز دیگه !

مرسی استدلال ! اصلش همونیه که اشاره شد ! کسی اعلام نمیکنه ! همین کیلزون 2 هم گفتم که توی نمایش زنده ی بازی توی نمایشگاه CES بود که ملت کف بر شدن از انیمیشن سازنده ها همونجا گفتن بیش از 100 انیمیشن مردن REAL TIME برای بازی طراحی شده و گرنه هیچوقت این مطلب اعلام نمیشد و تنها منبع معتبر ما میشد چشم های امین شما !

پس قبول داری که انیمیشنهای kz3 بسیار عالی بوده ؟ انیمیشنهای این بازی هم فقط به خاطز همین سیستم تیر خوری مشهور بوده . پس به نظرت هنر نکرده GG دیگه ؟! و اصلا کار سختی نبوده ؟ پس وقتی میگم فلان بازی 500 نوع براش انیمیشن طراحی شده ببین دیگه اون چیه !
---------------------------------------------------

دوستان هم معنیه ترول کردن را نمیدونن . وقتی کسی میاد میگه فلان بازی فلان چیزش بینظیره ! این یعنی اینکه هیچ بازی قابل قیاس باهاش نیست . پس انتظار نداشته باشید کسی اومد خلاف این را گفت (فقط خلافش را نه برعکسش را !) معنیش این باشه داره بازی را ترول میکنه !

آخرین ویرایش:
پس میتونیم نتیجه بگیریم تعداد انمیشنهای ناتان هم تو انچارتد 3 ابتکار نیست ؟! درسته ؟
از همون اول هم معلوم بود گیرت چیه :دی نه کسی نمیگه تعداد انیمیشن های نیت ابتکارانه ـس همه میگن نرم بودن و طبیعی بودن همون 4 تا و نصفی انیمیشن ـشه که خداااااااااااس ! این که مشکلی نداره ؟ :دی

فقط میشه تاسف خورد نه چیز دیگه !
باز خوبه واسه این حرف من میشه تاسف خورد خودت که میای میگی با چشم میشه انیمیشن های کیلزون 2 رو شمرد باید چیکار کرد ؟! :دی
میدونی هیچ حرفات جون میده وسه امضاء ؟!
حرفای من ؟! میدونی اگه یکی اون حرفت که گفتی با چشم میشه تعداد انیمیشن تشخیص داد رو بزاره توی امضا چقدر تلفات میده :دی
پس قبول داری که انیمیشنهای kz3 بسیار عالی بوده ؟ انیمیشنهای این بازی هم فقط به خاطز همین سیستم تیر خوری مشهور بوده . پس به نظرت هنر نکرده GG دیگه ؟! و اصلا کار سختی نبوده ؟ پس وقتی میگم فلان بازی 500 نوع براش انیمیشن طراحی شده ببین دیگه اون چیه !
یادم نمیاد چیزی در این مورد گفته باشم ؟! K3 توی پستم میبینی ؟ بچه ها کسی چیزی میبینه ؟ من گفتم کیلزون 2 اونم به خاطر جنجالی که قبلش بود و واسه اوایل سال 2009 شاید چیز خفنی بوده ولی الان تعداد انیمیشن چیز دست نیافتنی ای نیست !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Melkor:.
دوستان هم معنیه ترول کردن را نمیدونن . وقتی کسی میاد میگه فلان بازی فلان چیزش بینظیره ! این یعنی اینکه هیچ بازی قابل قیاس باهاش نیست . پس انتظار نداشته باشید کسی اومد خلاف این را گفت (فقط خلافش را نه برعکسش را !) معنیش این باشه داره بازی را ترول میکنه !
شما اگه با حرف اینشون مخالفی و به نظرت غلطه یه تاپیک مقایسه راه بنداز، حرفشو نقل قول کن و بعدش استدلالاتو بیار، 500 صفحه هم ببرش جلو!
نه اینکه تاپیک بازی رو الکی ببری جلو، هی سر میزنیم عوض اینکه یه خبری چیزی ببینیم همش بحث و مقایسه این بازی با فلان بازی رو میبینیم!
الان تو تاپیکه آنچارتد 3، پای ریج و کیلزون 2 و 3 باز کردی! این چیه به نظرت؟

آخرین ویرایش:
من فقط یک چیزی رو اعلام کنم که طراحی انیمیشن هایی مثل U3 فشار وحشتناکی به سخت افزار وارد میکنه و ربطی به فضای دیسک نداره. به بقیه کار ندارم :دی !

من فقط یک چیزی رو اعلام کنم که طراحی انیمیشن هایی مثل U3 فشار وحشتناکی به سخت افزار وارد میکنه و ربطی به فضای دیسک نداره. به بقیه کار ندارم :دی !
خدا پدر مادرت رو بیامرزه :دی کاشکی مسئله این بود :دی این فرخ خان داره میگه تعداد انیمیشن :دی نه کیفیتش :دی خب مثلاً یه پریدن ساده هم یه انیمیشن می خواد دیگه اونم میشه یه انیمیشن :دی
گویا درک تعداد انیمیشن با کیفیت انیمیشن ثبت شده داخل بازی خیلی سخته :دی
احسان کلاً تو یک بازی سوم شخص که دائماً کرکترش تو اسکرین در حال رندر انیمیشن هایی با کیفیت فضائی U3 هست قابل مقایسه با بازی های اول شخص نیست. اونم بازی هایی که برای کرکتر اصلیشون حتی انیمیشن ابتدائی مثل وسایل نقلیه هم تعبیه نشده .

بحث مقایسه ای هم تمومش کنید لطفاٌ. تاپیک بازی جاش نیست .
برادر چرا حرف منو داری تحویل خودم میدی این دو صفحه رو خوندی ؟! :دی برادر فرخ اومده میگه انیمیشن دشمن ها توی آنچارتد 3 در برابر دشمنای ریج هیچی نیست :دی ما هم دو صفحه زور میزنیم بگیم قضیه ی انیمیشن دشمن ها توی اول شخص و سوم شخص به خاطر حضور کرکتر به همراه انیمیشن فرق داره :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
احسان کلاً تو یک بازی سوم شخص که دائماً کرکترش تو اسکرین در حال رندر انیمیشن هایی با کیفیت فضائی U3 هست قابل مقایسه با بازی های اول شخص نیست. اونم بازی هایی که برای کرکتر اصلیشون حتی انیمیشن های ابتدائی مثل وسایل نقلیه هم تعبیه نشده .

بحث مقایسه ای هم تمومش کنید لطفاٌ. تاپیک بازی جاش نیست .

برادر چرا حرف منو داری تحویل خودم میدی این دو صفحه رو خوندی ؟!
biggrin1.gif
برادر فرخ اومده میگه انیمیشن دشمن ها توی آنچارتد 3 در برابر دشمنای ریج هیچی نیست
biggrin1.gif
ما هم دو صفحه زور میزنیم بگیم قضیه ی انیمیشن دشمن ها توی اول شخص و سوم شخص به خاطر حضور کرکتر به همراه انیمیشن فرق داره
biggrin1.gif
خُب پس حق با شماست :دی !

آخرین ویرایش:
خدا پدر مادرت رو بیامرزه :دی کاشکی مسئله این بود :دی این فرخ خان داره میگه تعداد انیمیشن :دی نه کیفیتش :دی خب مثلاً یه پریدن ساده هم یه انیمیشن می خواد دیگه اونم میشه یه انیمیشن :دی
گویا درک تعداد انیمیشن با کیفیت انیمیشن ثبت شده داخل بازی خیلی سخته :دی

با بقیه حرفات کاری ندارم ! متاسفانه تا همینجاش میتونی ببینی ! لابد انیمیشنهای KZ3 خشک و خالی بوده دیگه ؟! یا مثلا بازی X که میگم 500 نوع انمیشن داره خشک و خالیه دیگه ؟
پس لطفا برای ما توضیح بده چجوری میشه که انیمیشنهای انچارتد 3 فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه ؟ ولی انمیشنهای اون یکی بازیها که هم نرم اجرا میشن و هم تعدادشون زیاده و غیر قابل پیشبینی( که خیلی مهمه همین غیر قابل پیشبینی) هستند میشه کشک و راحت ؟!
من وقتی دارم مثال از 500 عدد انیمیشن حرف میزنم به همون میزان هم این انیمیشنها نرم و طبیعی دارن اجرا میشن !

بچه ها گفتن انیمیشن های ناتان بی نظیره!! واقعا هم همینطوره! شما اگه میتونی یه بازس سوم شخص بیار که انیمیشن های شخصیت های اصلیش به آنچارتد حتی نزدیک بشه.اونوقت حرفت رو قبول میکنیم.
هیچ کس هم نگفت انیمیشن های تیر خوردن دشمنا Rage رو میکنه تو گونی که به شما برخورد.
500 تا انیمیشن ساخته برا تیر خوری؟ خب دمش گرم.به جاش کارش برا ساختن انیمیشن برا شخصیت اصلی 0 بوده چون FPS هست.از این واضح تر؟

• Like
Reactions: Tommy Fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or