Uncharted 3: Drake’s Deception

بلاخره یه چیز خفن اومد !

مال همون مرحله ی Desert هست،
720p و از روبه رو و از نزدیک گرفته شده.

Texture ها فوق العادن !

یه چندتا عکس هم بعد میزارم.

http://www.youtube.com/watch?v=68ykFNpcjkQ&feature=player_embedded
OMG!
افکت شن!
انیمیشن های نیت!
در حروف نمیگنجه!دوستان پیشنهاد میکنمم به هیچ وجه نبینید , بزارید بازی تازگی خودشو حفظ کنه.موقع عرضه مطمئنا سورپرایز خواهید شد!

همین شک ـت رو نسبت به حرف من زیاد کنه که گفتم اینا وقت نداشتن روی بازی کار کنن ! دیدی ! همون U2 رو دارن تحویلتون میدن ! با مراحل جدید !
(UNCHARTED 3 : N@UGHTY DOG'S DECEPTION (DLC version
:-l
:d
اقا من همينجا حمايت خودم رو از حرفاي احسان اعلام ميدارم كلا با يه سال و نيم وقت توقع تغييري نداشته باشين متاسفانه امكانات كه مثله سابقه وقت انچناني هم واسه پوليش بازي ندارن كلا كاشكي Spin off چيزي بود كه اينقدر تو ذوقمون نخوره:(
ای باو احسان یه چیز گفت حالا چرا جو زده میشین؟ :d خیلی هم عالیه تازه باز هم پولیش میشه.
حالا میبینیم که همین هم میترکونه.

:-l
:d

ای باو احسان یه چیز گفت حالا چرا جو زده میشین؟ :d خیلی هم عالیه تازه باز هم پولیش میشه.
حالا میبینیم که همین هم میترکونه.
یه چیزی میگه چیه :دی فعلاً نصفه شبه حس نیست :دی اینا رو فعلاً داشته باش تا فردا قشنگ بحث رو باز کنم بیشتر با این DLC آشنا بشی :دی

شورش رو یواش یواش دارید در میارید دیگه...
ببخشید ببخشید ! بحث تمام !
-----------
دیگه از این جور بحث ها راه نمیندازم هر کی علاقه مند بود پروفایلم :دی

آخرین ویرایش:
جای پا و دست های نیت رو شن رو نگاااااااه !!!

21499341732603719874.jpg

• Like
Reactions: x to the z
جای پا و دست های نیت رو شن رو نگاااااااه !!!

21499341732603719874.jpg

رضا دقیقاً همونطوری که ازش انتظر میرفت شد!:دی افکت آب بی نظیر تو عنوان اول، افکت برف و یخ بی نطیر در عنوان دوم حالا هم افکت شن و ماسه بی نظیر تو عنوان سوم!:دی in naughty god we believe !:دی
یه سری از کات سین های بازی و جزئیات داستانی توی این تریلرهای آف اسکرین جدید گفته میشه . تنوع مراحلش هم نسبت به شماره دوم حتی بیشتر به نظر میرسه.

با قدرت میگم تنها بازی که امسال منو تکون داد همینه :دی واقعا شاهکاره ... صحراش ادم رو دیوونه میکنه :دی یکی بگه ریلیز بازی به تاریخ ما کیه ؟ :دی میخواستم fifa 12 بگیرم بیخیالش شدم نگه میدارم برا این :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or