jimrako1
کاربر سایت
از آنلاینش نگو که توی بتا شاخ آنلاینش من بودم حریف میطلبیم !b-)آقا نفسمون برید. کی میخواد بیاد. مردیم از انتظار .
توی بخش آنلاینش منتظر همتون هستم.
از آنلاینش نگو که توی بتا شاخ آنلاینش من بودم حریف میطلبیم !b-)آقا نفسمون برید. کی میخواد بیاد. مردیم از انتظار .
توی بخش آنلاینش منتظر همتون هستم.
سلام به سایت eurogamer.net بروید و ویدئو با گرافیک بازی رو ببینید !کسی تریلر بازی رو با کیفیت خوب داره ؟؟؟؟
این که من دیدم از روی صفحه ی نمایش کنفرانس بود
اولین تریلر آنچارتد که کویر رو نشون میده و با موتور خود بازی رندر شده همینی که الان آواتار آیدی من هست هم گرافیک خود بازی هست که به زودی همه خواهند دید از جمله خود شما که به من گفتید گرافیک بازی اینقدر نخواهد بود کویر بازی دقیقا این چیزی خواهد بود که توی عکس آواتار من هست !جل الخالق عجب چیزی بود !یعنی رسمآ اون جاهایی که توی تریلر E3 فکر میکردم ربطی به گیم پلی نداره و کات سین هست همشون گیم پلی بودن !!!![]()
آقا من پای حرفم میمونم شما هم بمونید کویر آنچارتد دقیقا اون چیزی خواهد بود که در آواتار من هست زمان ریلیز صد در صد میام تا نظرتون رو بدونم !:dنه دیگه در اون حد هم نمیشه !![]()
نه دیگه در اون حد هم نمیشه !اولین تریلر آنچارتد که کویر رو نشون میده و با موتور خود بازی رندر شده همینی که الان آواتار آیدی من هست هم گرافیک خود بازی هست که به زودی همه خواهند دید از جمله خود شما که به من گفتید گرافیک بازی اینقدر نخواهد بود کویر بازی دقیقا این چیزی خواهد بود که توی عکس آواتار من هست !
بزن زنگو :dآقا انقدر تعریف نکنید من دیونه شدماینترنت درست و حسابی هم الان ندارم بشینم تریلر رو ببینم
![]()
ایشون اینترنت زغالی ندارن چوب کاری میکنن با همین اینترنت زغالیشون عینه مرد با من و چند نفر دیگه همین چند وقت پیش داشتن آنچارتد بتا میزدن اون هم با پینگ هلو !!! من خودم اینترنت 128 دارم راحت میشه دانلود کرد نیازی به دانلود نیست به سایت eurogamer.net بروید و ویدئو رو ببینید خیلی سریع لود میکنه!دوستان ایثارگر یکی بیاد ویدئو رو برا حاج کیوان به 3gp کانورت کنه تا بتونه با نت ذغالیش نگاه کنه :d
موافقم باهاتون با توجه به جهت باد و حرکات ناتان چفته روی گردنش عینه ماهی وول میخورد حال کردم !!!گذشته از همه موارذ فیزیک چفیه نیت منو مبهوت کرده !!!