کیوان زیاد خودتو اذیت نکن :d میگیم از چاقی النا چیزی نشون ندن :d فوقش مثل اون مدل نیت که توی 2 بود (همون چاقه ) میگیم اونجوری بزارن :d ولی جدا از شوخی خیلی دوست دارم بچه ی نیتن رو ببینم :dlol
یه کمپین تشکیل بدیم از کلب الشیطان خاهش کنیم بساط سزارین و زایمان رو جَم کنه !النا باس تا ابد Girl بمونه ! حالا ازدواج کردن عیبی نداره ! نِیت هم همینطور ...
Bachedari Action Adventure Pushakingفکرشو بکنید برای بازی uncharted 3 یک dlc بدن که توی اون از بچه نیت مراقبت کرد
سبک جدیده مهدی :d راستی ing ـیش یادم رفت :dاحسی گند نزن به بازی.:d
فکرشو بکنید برای بازی uncharted 3 یک dlc بدن که توی اون از بچه نیت مراقبت کردکیوان زیاد خودتو اذیت نکن :d میگیم از چاقی النا چیزی نشون ندن :d فوقش مثل اون مدل نیت که توی 2 بود (همون چاقه ) میگیم اونجوری بزارن :d ولی جدا از شوخی خیلی دوست دارم بچه ی نیتن رو ببینم :d
شماره بعد ایشالا ناتی داگ نیت رو بفرسته مرخصی بریم سراغ بچه ی گرامی
نه هیچ خبر جدیدی نیست !!!ماشالا به فن های خفن بازی تایپکی که باید مهم باشه از آرشیو کشیدم بیرون
بچه ها خبر جدید از بازی نشد ؟
آنچارتد 2 و 3 هر دو روی 30 فریم هستن هر دو هم 720pسلام .بچه ها یه سری سوال داشتم . هر کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم
Uncharted 2 روی چند فریم اجرا میشد ؟ 720 p بود یا 1080 P ؟
Uncharted 3 روی چند فریم قرار اجرا بشه ؟ 720 یا 1080 ؟ اسم موتور گرافیکی این بازی چیه ؟ نسخه بتا بازی از لحاظ گرافیک فنی چه طور بود ؟
هیمن ، واقعا اگر کسی میدونه بگه البته با ذکر منبع
وقتی خودمون بازیها رو بازی کردیم و بارها و بارها از اونها لذت بردیم هم دلیل نداره منبع بگیم !!!آنچارتد 2 و 3 هر دو روی 30 فریم هستن هر دو هم 720p
اسم موتور گرافیکی بازی N@ughty Dog engine هست نسخه ی بتا رو اصلاع ندارم چطور بوده ( چیزایی که گفتم موثقه دیگه منبع نمی دونم از کجا باید براش گیر بیارم فعلاً لطف کن و قبول کن تا شاید دوستان منبع هم گذاشتن )
دستت شدیدا درد نکنه .آنچارتد 2 و 3 هر دو روی 30 فریم هستن هر دو هم 720p
اسم موتور گرافیکی بازی N@ughty Dog engine هست نسخه ی بتا رو اصلاع ندارم چطور بوده ( چیزایی که گفتم موثقه دیگه منبع نمی دونم از کجا باید براش گیر بیارم فعلاً لطف کن و قبول کن تا شاید دوستان منبع هم گذاشتن )
خواهش اطلاعات درسته مطمئن باش فقط منبع خواستی که خب اطلاعات پراکندس و منبع براش نمی تونم گیر بیارمدستت شدیدا درد نکنه .
البته خدا کنه اطلاعاتت درست باشه :d