کیوان زیاد خودتو اذیت نکن :d میگیم از چاقی النا چیزی نشون ندن :d فوقش مثل اون مدل نیت که توی 2 بود (همون چاقهlol
یه کمپین تشکیل بدیم از کلب الشیطان خاهش کنیم بساط سزارین و زایمان رو جَم کنه!النا باس تا ابد Girl بمونه
! حالا ازدواج کردن عیبی نداره
! نِیت هم همینطور ...
Bachedari Action Adventure Pushakingفکرشو بکنید برای بازی uncharted 3 یک dlc بدن که توی اون از بچه نیت مراقبت کرد![]()
سبک جدیده مهدی :d راستی ing ـیش یادم رفت :dاحسی گند نزن به بازی.:d
فکرشو بکنید برای بازی uncharted 3 یک dlc بدن که توی اون از بچه نیت مراقبت کردکیوان زیاد خودتو اذیت نکن :d میگیم از چاقی النا چیزی نشون ندن :d فوقش مثل اون مدل نیت که توی 2 بود (همون چاقه) میگیم اونجوری بزارن :d ولی جدا از شوخی خیلی دوست دارم بچه ی نیتن رو ببینم :d
شماره بعد ایشالا ناتی داگ نیت رو بفرسته مرخصی بریم سراغ بچه ی گرامی

تایپکی که باید مهم باشه از آرشیو کشیدم بیرون 
نه هیچ خبر جدیدی نیست !!!ماشالا به فن های خفن بازیتایپکی که باید مهم باشه از آرشیو کشیدم بیرون
بچه ها خبر جدید از بازی نشد ؟
آنچارتد 2 و 3 هر دو روی 30 فریم هستن هر دو هم 720pسلام .بچه ها یه سری سوال داشتم . هر کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم
Uncharted 2 روی چند فریم اجرا میشد ؟ 720 p بود یا 1080 P ؟
Uncharted 3 روی چند فریم قرار اجرا بشه ؟ 720 یا 1080 ؟ اسم موتور گرافیکی این بازی چیه ؟ نسخه بتا بازی از لحاظ گرافیک فنی چه طور بود ؟
هیمن ، واقعا اگر کسی میدونه بگه البته با ذکر منبع
وقتی خودمون بازیها رو بازی کردیم و بارها و بارها از اونها لذت بردیم هم دلیل نداره منبع بگیم !!!آنچارتد 2 و 3 هر دو روی 30 فریم هستن هر دو هم 720p
اسم موتور گرافیکی بازی N@ughty Dog engine هستنسخه ی بتا رو اصلاع ندارم چطور بوده
( چیزایی که گفتم موثقه دیگه منبع نمی دونم از کجا باید براش گیر بیارم
فعلاً لطف کن و قبول کن تا شاید دوستان منبع هم گذاشتن
)
دستت شدیدا درد نکنه .آنچارتد 2 و 3 هر دو روی 30 فریم هستن هر دو هم 720p
اسم موتور گرافیکی بازی N@ughty Dog engine هستنسخه ی بتا رو اصلاع ندارم چطور بوده
( چیزایی که گفتم موثقه دیگه منبع نمی دونم از کجا باید براش گیر بیارم
فعلاً لطف کن و قبول کن تا شاید دوستان منبع هم گذاشتن
)
خواهشدستت شدیدا درد نکنه .
البته خدا کنه اطلاعاتت درست باشه :d