Uncharted 3: Drake’s Deception

ایشون اینترنت زغالی ندارن چوب کاری میکنن با همین اینترنت زغالیشون عینه مرد با من و چند نفر دیگه همین چند وقت پیش داشتن آنچارتد بتا میزدن اون هم با پینگ هلو !!! من خودم اینترنت 128 دارم راحت میشه دانلود کرد نیازی به دانلود نیست به سایت eurogamer.net بروید و ویدئو رو ببینید خیلی سریع لود میکنه!;)

فقط مواقعی که میام ایران نت ذغالی میشه، وگرنه مرض ندارم با نت 8mb تریلر رو نگاه نکنم.

فقط مواقعی که میام ایران نت ذغالی میشه، وگرنه مرض ندارم با نت 8mb تریلر رو نگاه نکنم.
من هم که حرف بدی نگفتم خبر نداشتم به وادی اینترنت پوکیده (ایران) آمده اید ولی حتما حتی اگر بدترین اینترنت رو در این شرایط دارید ویدئو گیم پلی جدید u3 رو ببینید ارزشش رو داره :)

این انیمیشنهاش هر نسخه نرم و نرم تر میشه آخه چطور اینقدر پیشرفت میکنن اینا؟!:دی
توی این تریلر دیشبی که من یه لحظه احساس کردم دارم CGI میبینم!جدا میگم اونایی که هنوز ندیدن حتما تریلر رو HD ببینن!

این انیمیشنهاش هر نسخه نرم و نرم تر میشه آخه چطور اینقدر پیشرفت میکنن اینا؟!:دی
توی این تریلر دیشبی که من یه لحظه احساس کردم دارم CGI میبینم!جدا میگم اونایی که هنوز ندیدن حتما تریلر رو HD ببینن!
یعنی روانیه اون تاثییر پذیری انیمیشن های نیت از محیط و اشیا درون بازی هستم :دی !

تعدادی از دوستان اعتراض کردن که چرا به یه بازی تیکه میندازی ! در صورتی که نمیدونم چطوری از جمله من این طور برداشت شده ! ولی برای منحرف نشدن تاپیک و ادامه هایپ پست ها رو پاک کردم. لطفآ بحث بازی های دیگه رو اینجا نکنین و از بازی ای نام نبرین ، چه میخواین گرافیک نسبتآ خوب U3 رو هایپ کنین چه نه !

تریلر گیمزکام رو دیشب دانلود کردم و دیدم.واقعا فوق العاده بود.موزیکش واقعا عالی بود.شدید باهاش حال کردم.انیمیشنها هم مثل شماره قبلی تک و بی نظیر بود.گیم پلی هم خیلی جالب شده بود.نمیدونم چجوری بگم.هم خیلی سرعتی و هم خیلی هیجانی تر از قبل شده بود.در کل عالی بود.

Uncharted3ExplorersEdition.jpg

به به!!
دیگه محتویاتش معلومه.فقط اون figure فول سایز نیست.steelbook هم هست.
اینم محتویات دیجیتال

• London Drake Skin
    • Pirate AK-47 Weapon Mod for multiplayer
    • Upper Cut Taunt gesture
    • Cash Multiplayer boost for online
    • Special Edition Decals Pack for your avatar’s accessories
    • Callout Mod for AK-47
    • Clip Size Mod for Para-9
    • Clip Size Mod for G-MAL
    • Creepy Crawler Kickback
    • Carpet Bomb Kickback
    • Regeneration Booster

راستی کسی این دینامیک تم آنچارتد 3 رو خریده؟؟؟من خریدمش.تقریبا 3 دلار بود.لامصب خدااااااااااااااست.یعنی ps3 رو که روشن میکنی همچین زندگی برات نورانی میشه:dکسایی که نخریدن حتما حتما بخرن.واقعا فوق العادس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or