Infected Area
کاربر سایت
این آپدیت جدید واقعاً مسخرست ! توی لودینگ گیر میکنه و هیچی نمیاد ! فقط با درآوردن کابل شبکه درست میشه ! ! ! فرض کن هربار بخوای بازی کنی باید کابل رو دربیاری !
تو قمست option گزینه U TV رو Off کن.این آپدیت جدید واقعاً مسخرست ! توی لودینگ گیر میکنه و هیچی نمیاد ! فقط با درآوردن کابل شبکه درست میشه ! ! ! فرض کن هربار بخوای بازی کنی باید کابل رو دربیاری !
Upon connecting to Multiplayer, the game checks for ‘old’ version of Flashback Map Pack #2 (EU users only) and displays a message asking the player to download the Map Pack from the PSN Store
· Prevents EU users from playing on Flashback Map Pack #2 maps, if they have not already downloaded the correct, new version
· Added code that allows Naughty Dog to make additional live updates to map content
This patch will make sure all Uncharted 3 DLC owners are using the correct version of Flashback Map Pack #2 if it has been purchased. We'll have details on future patches as they become available.
زیاد نیست فکر کنم 200 مگ باشهکسی تو این فروم نیست جواب منو بده؟
خیلی جالبه اینهمه سنگ اینو به سینه میزنین چرا اونوقت درموردش سئوال میکنم جواب نمیدین؟
والا دقیق بادم نیست ولی باید همین باشه ....مطمئنی یا نه فقط یه آپدیتش انقدره؟
چون اینترنتم محدوده دارم میپرسم.
بعد در هر 1 ساعت چقدر حجم کم میشه؟
ن.یه باززی میریم چیزیو دانلود میکنه؟( اتوماتیک)
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم....شما هم مشکل لود نشدن بعضی از آبجکت ها توی بازی رو دارید؟