Uncharted 3: Drake’s Deception

آقا من 20 دقیقه اول بازی رو که رفتم گفتم ای بابا چرا خسته کننده شده نکنه هیترها راست میگن بازی یکم سطحش اومده پایین؟ ولی وقتی به این مرحله آتیش رسیدم رسما هنگ کردم آخه خدایی چقدر سینمایی چقدر هیجان انگیز! رسما میگم هیچ فیلمی اینقدر هیجان برا من به وجود نیاورد در حد مرحله 7 آنچارتد3 امیدوارم تو مراحل بعد هم همچنین سورپرایزهایی بازم باشه>:d

بازی رو تموم کردم نمره من 9.25 از 10
تنها مشکل بزرگ بازی به نظرم بیش از حد شبیه بودن به نسخه دوم بود در زمینه داستان غیر از اون هیچ مشکل خاصی نداشت خیلی هم سینمایی بود(مخصوص مرحله آتیش و مرحله آخر):d>:d
ویرایش: مولتی شو تازه رفتم از مال 2 خیلی بهتر و هاردکور تر شده:x

آخرین ویرایش:
من یه چیزی یادم اومد :d
قبل از اینکه بازی عرضه بشه تو تریلر چارلی به ناتان و سالی شلیک می کنه . یکی از آنتی سونی ها ایراد گرفته بود که بازی تخیلی و اونا باید می مردن :)) خیلی دوست دارم پستش رو پیدا کنم و بهش نشون بدم =))
این بازی کد داره؟به چه دردی می خوره؟:biggrin1:
Yes
MP & CO OP

سلام اقایون من تو مرحله ای که توفان شن میشه وقتی همه رو میکشم وارد یه تالار میشم که یه یکی از اهرم ها رو فعال میکنم ولی اون یکی اهرم رو که اونور تالار هست رو نمیتونم مسیرش رو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید

ممنون

سلام اقایون من تو مرحله ای که توفان شن میشه وقتی همه رو میکشم وارد یه تالار میشم که یه یکی از اهرم ها رو فعال میکنم ولی اون یکی اهرم رو که اونور تالار هست رو نمیتونم مسیرش رو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید

ممنون
بزار سالی اون اهرم رو بگیره . اون چرخ بالا رونده رو بگیر برو بالا و از طریق لوستر ها برو اونور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or