Uncharted 3: Drake’s Deception

لود نشدن بافت ها یا دیر لود شدن ترشر ها که تو بازی پیدا میکنیم رو نمیگم.
این مشکلی که میگم خیلی کم رخ داده، و به این صورت هست که مثلا داری راه میری یک دفعه کاراکتر ثابت میشه ، دفعه بعد که بازیو لود میکنی معلوم میشه یک شیئی در اون نقطه قرار داشته و کاراکتر به اون بر خورد کرده ولی چون اون شیئ لود نشده بوده، دیده نمیشده.

آره . با ext hdd البته نمیخوام در مورد این موضوع بحث کنم .
این موضوع بحثی هم نداره :دی بازیای کپی پر از این باگ های عجیب غریبه :دی به همین سادگی :دی
درسته بازیهای کپی از این مشکلها کم ندارن ، ولی چون قبلا تو بازی های اورجینال هم این مسائل رو دیده بودم می خواستم مطمئن بشم که بازی اصلی این باگ هارو نداشته.(افکر کنم این باگ ها بخاطر ext hdd هست)

ویرایش : الان تو اینترنت یه جست و جو کردم، گویا بعضی افراد با بازی اورجینال هم همین مشکل رو داشته اند( ممکنه تو آپدیتها رفع شده باشه)

به هرحال بازی بسیار زیبا بود و به نظر من با این چیزا از ارزش بازی کم نمیشه.
مخصوصا (اسپویلر داستن بازی)
سرگردونی تو ماسه ها خیلی قشنگ بود

آخرین ویرایش:
لود نشدن بافت ها یا دیر لود شدن ترشر ها که تو بازی پیدا میکنیم رو نمیگم.
این مشکلی که میگم خیلی کم رخ داده، و به این صورت هست که مثلا داری راه میری یک دفعه کاراکتر ثابت میشه ، دفعه بعد که بازیو لود میکنی معلوم میشه یک شیئی در اون نقطه قرار داشته و کاراکتر به اون بر خورد کرده ولی چون اون شیئ لود نشده بوده، دیده نمیشده.
منم تا حالا چنین مشکلی ندیدم بعید می دونم مشکل شایع باشه

اکثر ما خیلی وقته با این وضع اینترنتا آنلاین رو بوسیدیم گذاشتیم کنار ...

من مشکلی با نت خودم ندارم چون ترافیکش نا محدوده و نصف شب ها هم بازی میکنم مشکل سرعت ندارم به غیر از موقع هایی که مشکل از سرور های این بازی هست. اما جدیدا خود پی اس خیلی برام قطع میشه و این بازی هم که جدیدا هر چند روز یه بار هی میگه باید اپ کنی و چندین ساعت نسخه خودش اپ میکنه و غیر از یک بار که چند تا کاراکتر اضافه شد هیچ چیز دیگه ای اضافه نشده.
میخوام ببینم بعد از دانلود باید چیزی سیو کنم یا کلا شرکت سازنده این بازی حالش خوش نیست.

اتفاقا با آپدیت های خیلی چیزا اضافه شده :d
تا حالا چندین skin pack و 2 مپ پک و 1 مرحله CO OP و الان هم یک mode جدید به بخش CO OP اضافه شده :d کلا چیز میز خیلی زیادی به بازی اضافه شده با آپدیت ها!
همه ی بازی ها هم وقتی DLC جدید براشون میاد،آپدیت میدن دیگه! برای همین ما که DLCها رو گرفتیم خوشحالیم که بازی تند تند آپدیت میشه و چیزای جدید بهش اضافه میشه
:d

ولی من مشکلی با بخش MPـش و سروراش و این چیزا ندارم! خیلی راحت میریم تو بازی و لگ و اینا هم نداریم! اگر مشکلی باشه فکر نکنم از طرف خود بازی باشه :d

آخرین ویرایش:
اتفاقا با آپدیت های خیلی چیزا اضافه شده :d
تا حالا چندین skin pack و 2 مپ پک و 1 مرحله CO OP و الان هم یک mode جدید به بخش CO OP اضافه شده :d کلا چیز میز خیلی زیادی به بازی اضافه شده با آپدیت ها!
همه ی بازی ها هم وقتی DLC جدید براشون میاد،آپدیت میدن دیگه! برای همین ما که DLCها رو گرفتیم خوشحالیم که بازی تند تند آپدیت میشه و چیزای جدید بهش اضافه میشه
:d

ولی من مشکلی با بخش MPـش و سروراش و این چیزا ندارم! خیلی راحت میریم تو بازی و لگ و اینا هم نداریم! اگر مشکلی باشه فکر نکنم از طرف خود بازی باشه :d

والا ما که هر چی دیدیم پولی بود برا ما فقیر فقرا که چیزی اضافه نکردن.پس شما دم کریسمس نمیرفتی که ببینی سرور ها عجب خر تو خری بود :)) الان هم که دست به هنگ سرور ها خوبه.

آخرین ویرایش:
عجب بد بختی گیر کردیم.........اقا من بعضی وقتها میرم مولتی پلیر بازی کنم بعد از اینکه کانکشن بازی تموم میشه و اون خط سفید به طور کامل پر میشه تا میخواد وارد بشه مربع وسط صفحه{همون چیزی که پر میشه}:dیکدفعه کمرنگ میشه و برای همیشه ثابت میمونه و و دیگه دسته هم کار نمیکنه و فقط میتونم خاموش کنم دستگاهو.........مشکل از دستگاه بنظرتون:((:((:((

---------- نوشته در 01:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جوابمون رو بده............شرمنده که دوتا پست پشت سر هم شد

خوب دیگه اکثر بازی ها dlcهاش پولیه :d اینکه دیگه ایراد نیست از بازی می گیرید :d ولی برای ما که DLC ها رو گرفتیم این آپدیت های پی در پی ما رو خوشحال میکنه که بازیمون متنوع تر میشه :d
من که تقریبا هر هفته یکی دو روزی بازی میکنم! هیچوفت هم باهاش مشکل نداشتم! مطمئن باش مشکل از سرور نیست،مشکل از نت هستش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or