S.X
کاربر سایت
منظورتون واضح تر بگید؟ اگر لود شدن بافت های بازی که طبیعی و در زمینه بازی چند نفره اهمیت کمی داره.شما هم مشکل لود نشدن بعضی از آبجکت ها توی بازی رو دارید؟
منظورتون واضح تر بگید؟ اگر لود شدن بافت های بازی که طبیعی و در زمینه بازی چند نفره اهمیت کمی داره.شما هم مشکل لود نشدن بعضی از آبجکت ها توی بازی رو دارید؟
درسته بازیهای کپی از این مشکلها کم ندارن ، ولی چون قبلا تو بازی های اورجینال هم این مسائل رو دیده بودم می خواستم مطمئن بشم که بازی اصلی این باگ هارو نداشته.(افکر کنم این باگ ها بخاطر ext hdd هست)این موضوع بحثی هم نداره بازیای کپی پر از این باگ های عجیب غریبه به همین سادگی
منم تا حالا چنین مشکلی ندیدم بعید می دونم مشکل شایع باشهلود نشدن بافت ها یا دیر لود شدن ترشر ها که تو بازی پیدا میکنیم رو نمیگم.
این مشکلی که میگم خیلی کم رخ داده، و به این صورت هست که مثلا داری راه میری یک دفعه کاراکتر ثابت میشه ، دفعه بعد که بازیو لود میکنی معلوم میشه یک شیئی در اون نقطه قرار داشته و کاراکتر به اون بر خورد کرده ولی چون اون شیئ لود نشده بوده، دیده نمیشده.
آره . با ext hdd البته نمیخوام در مورد این موضوع بحث کنم .
شما ها هم تو بازی انلاین مشکل دارین؟
اکثر ما خیلی وقته با این وضع اینترنتا آنلاین رو بوسیدیم گذاشتیم کنار ...
اتفاقا با آپدیت های خیلی چیزا اضافه شده :d
تا حالا چندین skin pack و 2 مپ پک و 1 مرحله CO OP و الان هم یک mode جدید به بخش CO OP اضافه شده :d کلا چیز میز خیلی زیادی به بازی اضافه شده با آپدیت ها!
همه ی بازی ها هم وقتی DLC جدید براشون میاد،آپدیت میدن دیگه! برای همین ما که DLCها رو گرفتیم خوشحالیم که بازی تند تند آپدیت میشه و چیزای جدید بهش اضافه میشه
:d
ولی من مشکلی با بخش MPـش و سروراش و این چیزا ندارم! خیلی راحت میریم تو بازی و لگ و اینا هم نداریم! اگر مشکلی باشه فکر نکنم از طرف خود بازی باشه :d