من اونجایی که یه عکس خرس تو دفترچه کشیده بعدا به دمش اشاره کرده همونجایی که رو یه ستاره وای میستم با دوربین اینور اونورو نگاه میکنیم همونجا که میگه میخوای یه پازل حل کنی گیر کردم لطفا راهنمایی کنین
پیشاپیش ممنونم
دمت گرمبی نهایت ممنونمبا دوربین (L1 )همون شکل رو تو آسمون پیدا کن ، رو دمش که رفتی عمودی به سمت پایین بیا تا یه در رو پیدا کنی .
ببین ریجن بازی با ریجن اکانت PSN ـت یکیه؟ اگه یکیه شاید استفاده شده قبلا. تو خریدن دست دو اینجوری پیش میاد.
میتونی از PS Store بخری. حدود 10 دلاره.
اگه هم دوستی یا آشنایی این کد رو داره میتونی UserName و پسوورد اکانتش رو بگیری و لاگین شی یه بار برای دستگاه خودت هم کد رو دانلود کنی.
شاید رجین بازیت با اکانتت جور در نمیاد ,
میتونی از store بخری , تو us فکر کنم 9.99 دلار بود
اون کشوری رو که موقع ساختن اکانت وارد کردی اگر جزو کشورهای قاره اروپاست و خاور میانست ریجن 2 ـه . آمریکا و کانادا ریجن 1 کشورهای آسیای شرقی هم ریجن 3 هستن .فقط از کجا بفهمم ریجن اکانتم چنده؟
بازی ریجن 2 هست.
شرمنده سوالم مبتدیانه هست،اخه اولین بار هست کنسول رو به اینترنت وصل کردم.
اگه ریجن اکانتم فرق کنه و برم یه ریجن 2 بسازم و کد رو وارد کنم،اون وقت میتونم برگردم و با اکانت اصلیم بازی کنم؟
اخه فقط یه تروفیه آنلاین مونده تا پلات شه و میخوام با اکانت اصلیم برم.
راجب اون دوست یا اشنا چطوری میشه قضیه؟
اگه اون کد رو زده مگه منم میتونم دوباره بزنم؟
پیشاپیش ممنون*
سلام
اونجا مجسمه ها که 2تا هستن رو منو راهنمایی کنین از 2 پست بالا میتونین بفهمین کجا رو میگم بعد از پیدا کردن اون در توست ستاره ها هستم
یه جای بازی گیر کردم ممنون می شم راهنمایی کنین
اونجا که وارد زیر زمین می شیم و یه پازل هست که چهار تا شکل داره عقاب و شیر و .. و باید جای مناسب بزاریمشون محل مناسب رو چطور پیدا کنم؟
واقعا مضخرف ترین قسمت بازی همونجاست،یعنی اگه کسی این عکس رو نداشته باشه فکر کنم حدود سه ساعت فقط تو این قسمتش گیر کنه
دونه دونه باید جاهای مختلف بزاری تا بالاخره شانسی درست در بیاد