Uncharted 3: Drake’s Deception

@ آریا
عجب ایده ای بود این ایده ! :دی

خب اکثر بچه ها که منو تو Add List دارید بیاید یه قرار بزاریم مثلا هر هفته فلان موقع همه با هم بترکونیم مالتیش رو ! :دی

تو یه راه حلی بده که من بتونم راحت* مولتی بزنم ، هر روز در خدمت خواهم بود ! :| :biggrin1:

*راحت : یعنی وقتی میخوام با بقیه بچه ها مولتی بزنم قاطی نکنه و دو ساعت دنبال بازیکن اضافه نگرده ! بعضی وقتا هم که بچه ها میرن توی بازی و من هنوز توی منوها موندم و دارم به اسم خود و بچه ها و عبارت Finding Player و اینا نگاه میکنم ! :biggrin1:
آریا من رو یاد بدبختیام انداختی :(
یادش بخیر چقدر باهم بازی کردیم
من دیگه بزور میتونم به psn وصل بشم ! وصل هم که میشم تو بازی تو لود کردن بخش مولتی بازی فریز میشه :(

سلام ,

چپتر 6 اونجا که 4 تا مجسه سرباز هست , روشون رو کدوم وری باید کرد دقیقا :d

statuepuzzles.jpg

الان ديگه بسه ! به نظرم الان Uncharted از همه لحاظ تو بالاترين سطح قرار داره و ديگه واسه اين نسل سه نسخه به حد كمال رسيده ! نسل بعد كه بدون un نميشه ! نسخه چهارم ايشالله نسل بعدي ! :d

من دیگه بزور میتونم به psn وصل بشم ! وصل هم که میشم تو بازی تو لود کردن بخش مولتی بازی فریز میشه :(
منم نتم به زور وصل میشه به psn نمیدونم چه مرضیه شایان! چند وقت پیش ok بودا!
====
Uncharted 4 هم ایشاالله نسل بعد!

در یک کلام بهترین شاهکار این نسل بود.فقط یذره هوش مصنوعی دشمن ها ضعیف بود ولی انصافا از این بازی بزرگ نمیشه ایراد بزرگی گرفت
امیدوارم نسخه 4 نیز برای ps3 ریلز بشه:d:d

امروز یه پست جالب از یه نفر توی Neogaf دیدم که به نظرم ایده فوق العاده ای بود. اگه نسخه بعدی Uncharted در کار باشه (که حتمآ هست) میشه بازی رو دو نیمه کرد. نصف بازی با Nathan و نصفش (حالا نه دقیقآ نصف ! کمتر) هم با Sir Francis ! این طوری هم بازی از یکنواختی درمیاد ، هم میشه یه گیم پلی جدید با شمشیر و توی حال و هوای 450 سال پیش رو تجربه کرد که خیلی به بازی تنوع میده. داستانش هم با هم مرتبط باشه !

باز تو تز دادی؟! :d اصلا انچی که شخصیت اصلیش کسی جز نیت باشه غیرقابل تحمله حتی واسه یه لحظه! من مولتی هم میزنم همش نیت رو برمیدارم (بجز مواقعی که Villain هستیم البته) :d
پیشنهاد من اینه از دوران نوجوانی نیت کبیر بیشتر استفاده کنن مثل چبتر دوم بازی که من رو هوا بودم کلا :d (البته من کل بازی رو رو هوا بودم از ابتدا تا انتها :d) بعد سوای اینکه این ایده قدیمی هست و قبلا تو هزار تا بازی ازش استفاده شده جواب هم نمیده کلا (نظر شخصی)
-------------------------------------------------------------------------
انلاین رو من هم چند روز بود نمیتونستم بازی کنم یعنی کسی رو پیدا نمیکرد ولی امروز درست شد مشکل از اینترنت کوفتی خودمون هست اون مشکل فریز هم من تا حالا باهاش برخورد نکردم :d

سلام
دوستان من میخوام fortune hunter club رو بخرم از استور الان این سوال پیش اومده برام هرچی برای دانلود هست و قراره بیاد بهم داده میشه؟ (اونایی که میاد تو زمان خودش نیاز به خرید دوباره نیست؟)

سلام
من چطوری تو psn ایرانی هارو پیدا کنم
کدوم قسمت مولتی پلیرش بیشتر حال میده ؟
میشه با تیم خاصی برای همیشه بود ؟
اولین بارمه انلاین میزنم

بعدا چرا انقدر طول میکشه یه تیم پیدا بشه برای بازی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or