یه سوال دوستان من تازه میخوام ps3 بگیرم.ولی اینطوری که تو پست های قبلی دیدم انگار اگه بازی ها رو کپی اجرا کنی اشکال دارن معمولا.
چون این بازی هم برام مهمه . حالا واقعا اینطوریه ؟؟
یه سوال دوستان من تازه میخوام ps3 بگیرم.ولی اینطوری که تو پست های قبلی دیدم انگار اگه بازی ها رو کپی اجرا کنی اشکال دارن معمولا.
چون این بازی هم برام مهمه . حالا واقعا اینطوریه ؟؟
دوستان من بازیو گرفتم ولی کد آنلاینش استفاده شده
دیگه نمیتونم از این کد استفاده کنم؟ اگه نه چطوری میتونم آنلاین بازی کنم ؟
مرسی
ینی یه نفر نیست اینارو کامل باز کرده باشه به ما بگه چجوریه؟اقا کسی نمیدونه این پشت صحنه های 3 و4 چطور انلاک میشن
همینطور concept art اخری
بازی رو روی نرمال تموم کردم 72 تا هم treasure گرفتم ولی اینا هنوز انلاک نشدن
چکار باید بکنم؟
مشکل بازی نیست که عزیزم خب وقتی یکی ببیندت لو میری دیگه بعضی جاها راه برای مخفی کاری نداره بعضی قسمت ها هم که میشه کلش رو مخفی کاری رفت خیلی سخته و به شدت باید حواست به همه جا باشه !سلام بچها من داخل بازی uncharted3 مشکلاتی توی قسمت های مخفی کاری دارم مثلا وقتی دارم آدم رو مخفیانه میکشم یکدفعه یکی از دور میفهمه . من اول بازی رو کپی اجرا کردم بعد اصل رو خریدم ولی مشکلم حل نشد روی normal دارم میبرم
مشکل از بازی نیست , ایراد سبک بازی کردن شماست توی مخفی کاری یه جای کارت میلنگهدوست گرامی نمیشه این آپدیت بازی رو ریخت ودرست بشه
مشکل بازی نیست که عزیزم خب وقتی یکی ببیندت لو میری دیگه بعضی جاها راه برای مخفی کاری نداره بعضی قسمت ها هم که میشه کلش رو مخفی کاری رفت خیلی سخته و به شدت باید حواست به همه جا باشه !