jimrako1
کاربر سایت
دوستان در اینکه مرحله کویر بازی آنچارتد 3 خیلی خوب بود شکی نیست از جمله مرحله بندرگاه که به شدت عالی بود ولی برای نمره دادن به یک بازی باید کلیت بازی رو در نظر گرفت اون هم چه بخواهیم چه نخواهیم بازی آنچارتد 3 زیر سایه غولی چون آنچارتد 2 بود که تمام نگاه ها در درجه اول این هست که شماره 3 بازی باید بهتر از شماره 2 باشه من هم نمیگم بهتر نبود حرف سر این هست که یه جاهایی واقعا گرافیک و داستان آنچارتد 3 توی ذوق میزد اصلا از نظر کیفیت مراحل بازی یک نواخت نبود اون مرحله شب که توی یک مکان قلعه مانند بودیم واقعا از نظر گرافیک ضعیف بود و یا اون مرحله بچگی ناتان که توی غروب و پشت بام بود هم از نظر گرافیکی نسبت به شماره 2 بازی افت داشت توی آنچارتد 2 تمام مراحل حساب شده کار شده بودند به صورتی که گرافیکی زیبا و در یک رده رو شاهد بودیم اصلا کاملا روشن هست که ناتی داگ کمی بی برنامه پیش رفته اگر خوب دقت کنید میفهمید که ناتی داگ تمام تلاشش رو کرد قسمت کویر بازی شاهکار بشه که شد ولی واقعا آیا در تمام بخشها بازی گرافیکی به اون خوبی و یکنواخت داشت ؟ معلومه که نداشت همین الان بازی آنچارتد 2 رو بعد از آنچارتد 3 بازی کردم واقعا آنچارتد 2 یه چیز دیگه هست من فکر میکنم یا بیشتر ما جو گیر شدیم و یا بیشتر ما توقعاتمون پایین اومده که آنچارتد 3 رو در اکثر زمینه ها بهتر از شماره پیشین میدونیم دوستان من شما اومدید عکسهایی از بخش کویر آنچارتد 3 رو گذاشتید و میگید حقش بود بازی به عنوان فلان در فلان سایت انتخاب بشه آخه این چه منطقی هست که ما داریم ؟ واقعا اگه با دقت بازی آنچارتد 3 رو بازی کنید میفهمید در ساخت بازی کوتاهی شده از باگهای فضایی که هر از چند گاهی ناتی داگ با دادن آپدیتهایی اونها رو کم میکنه تا کیفیت مورد داری که با دادن آپدیت و موشن بلو دادن میخواد اون رو بهتر کنه اون هم بعد از یک ماه که از انتشار بازی گذشته این آپدیت رو دادن !!!
همین الان آنچارتد 2 رو بازی کنید و آنچارتد 3 رو هم بازی کنید و نتیجه رو بدون طرفداری بی مورد و جو گیر شدن بگید خدا وکیلی بعد از این تجربه نظرتون چیه ؟
همین الان آنچارتد 2 رو بازی کنید و آنچارتد 3 رو هم بازی کنید و نتیجه رو بدون طرفداری بی مورد و جو گیر شدن بگید خدا وکیلی بعد از این تجربه نظرتون چیه ؟