Uncharted 3: Drake’s Deception

واقعا آدم دهنش با میمونه
بهترین مرحله هاش هم یکی carvan هستش و یکی اونی که تو صحراست که وقتی شب میشه فلش هارو اگه ول کنی میوفته واقعا اصلا از عمرم نبود وقتی که داشتم بازیش میکردم.:x
مرحله صحرا:
Uncharted 3 Review (5).jpg
اینم از مرحله carvan:
uncharted3rev610.jpg

اتفاقا معماهاش هم از 2 بیشتر بودن هم سخت تر :d (از 1 هم همچنین :d ) چون توی قسمت دوم بازی دیگه معمایی نبود برای همین حس کردی کمتر بودن :d

دوستان من یه سوالی برام پیش اومده معنی این حروفی که رویه حلقه نوشته شده چیه دقیقا داخلش که تاریخ رو نوشته ولی اون حروف بیرون حلقه چه معنی رو میده؟:d

من میخوام این بازیرو بخرم نه 1 نه 2 Uncharted رو بازی نکردم؟لازم هست که اونارم بخرم بازی کنم یه نه ربطی به هم ندارن؟
ببین اگه بازی کنی که خوبه مخصوصا uc2 که اصلا نباید از دستش بدی:d
ولی به طور کلی بخواییم حساب کنیم داستانشون ارتباط خاصی با هم ندارن و هر کدوم داستان و ماجراجویی متفاوتی دارن و اینجوری نیست که از اخر شماره قبلی بازی شروع بشه......به نظر من اگه میتونی از همون شماره 1 شروع کن:d

دوستان من یه سوالی برام پیش اومده معنی این حروفی که رویه حلقه نوشته شده چیه دقیقا داخلش که تاریخ رو نوشته ولی اون حروف بیرون حلقه چه معنی رو میده؟:d

این همون حلقه مربوط به Francis Drake میشه که روش شعار معروفش نوشته شده : Sic Parvis Manga که یعنی بهترین ها از شروع های کوچک بدست میاد

Greatness from Small Beginnings

خوب منم این بازی تموم کردم در یک کلام محشر بود. اگه بخوام یه مقایسه با شماره 2 بکنم
-درگیریایی تن به تنش بهتر شده بود ولی آخرای بازی یکم تکراری میشد.
-معماهای بازی هم خیلی بهتر از قبل شده بود ولی خوب همون طور که دوستان گفتن از یجایی به بعد تموم میشن که یکم جای تعجب داشت!
-زمان بازی هم نسبت به شماره ی قبلی یکم کوتاه تر بودمتاسفانه
- داستان بازی خوب بود ولی شماره 2 رو بیشتر دوست داشتم مخصوصا نحوه ی پرداخت که شماره3 نسبت به 2 افت کرده بود به نظرم و البته آخرای بازی هم انگار عجله ای کار شده بود و هم چیز خیلی سرسع اتفاق می افتاد
-محیطهای بازی هم باز شماره قبلی بیشتر دوست داشتم بعنوان مثال قطار در مقایسه با کشتی و هواپیما. ولی خوب مرحله صحرا و اسبسواریش یه چیزه دیگه بود به نظرم تو 3 شماره تک بود آدم انگشت به دهن میموند
-گرافیک و انیمیشن ها و نورپردازی و صدا که فک برندازه و جایی برای حرف باقی نمیگزاره
- در پایان مثبت ترین نکته بازی رابطه سالی و نیت بود که خیلی دوست داشتنی کار شده بود

آخرین ویرایش:
به به ! ديگهKen levine رو كه كسي به مهارت هاش شكي نداره و خدا رو شكر كسي نيست كه بخوايم بگيم چرت گفته ...

پ.ن: رضا تو بخش اخبار بزن مراحل دفع فشار با ما ... :d

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or