Uncharted 3: Drake’s Deception

من اینجا گیر کردم
2 تاشو میدونم باید کجا بزارم select میزنم تو دفترچه هست
ولی اون 2 تا دیگه رو چه کنم ؟

http://www.upsara.com/images/mvwz4l4yzorlevar2248.jpg
اون دو تای دیگه تصویر یه کدومشون رویه دیوار هست. پایینش هم اون سنگ ها قرار دارن ، شما اگه با مشعل نزدیک سنگ ها بشی تصویره توی سنگ وسطی (که سیاه هست) با تغییر زاویه عوض میشه یعنی از بالا یه شکله
از پایین یه شکله از طرفین هم یه شکله دیگه!
حالا شما تصویره روی دیوار رو ، اون سنگ وسطی فرض کن و شکل هایی که اطراقش هست رو هم در نظر بگیر. حالا همون طرز قرار گیری رو ، روی صفحه ای که هست پیدا کن.
اگه یه تصویر پیدا کردم میزارم که راحت تر انجام بدی :دی

اینم از عکس:
Uncharted_3_symbol_puzzle_01.jpg

آخرین ویرایش:
تموم شد ... :(
الآن اشکال نداره یکم ازش ایراد بگیریم دور هم دوستانه ؟:-s
یه کم چیه یه خروار ایراد بگیر :دی ببینیم چی تو ذوقت زده :دی
لطفا یه نفر به زبون ساده بگه این Motion Blur چی کار میکنه و Aiming با دانلود این پچ چه تغییری میکنه؟؟؟؟
aiming تقریباً مثل نسخه ی دوم میشه و راحت تر میشه نشونه گیری کرد و ملت رو زد :دی motion blur هم که باعث تار شدن و کشیدگی تصویر میشه برای مواقعی که یه حرکت سریع انجام بشه (نمی دونم دقیق چه جوری بگم :دی) مثلاً یه نارنجک نزدیکت میترکه و محیط یه کم محو میشه یا لباس نیت موقع افتادن به خاطر اون موج ترکیدن نارنجک یه مقدار تار و کشیده میشه و ... اینجور چیزا :دی که کلاً بازی رو سینمایی تر میکنه ! الان با این عکس بهتر معلوم میشه :دی
تصویر سمت چپ اون تار شدگی ها همون motion blur هست که تصویر سمت راست اون رو نداره :دی
http://

راستش بعد از 3-4 بار تموم کردن سینگل یه سری نکاتی دستگیرم شد.
به نظرم سالی و نیت،به پیوندی با هم دارن:dمثلا عموش هست یا یه چیزی تو این مایه ها.چون تو این قسمت رابطشون یه جوری بود که انگار باهم خیلی نزدیک و وابسته هستن.مثلا تو کویر هی سالی میومد جلوی چشمش و ......به نظرم تو شماره 4 پرده از این راز برداشته میشه و مشخص میشه این 2 بیشتر از 2 تا دوست هستن.

اصلا به مغزم خطور هم نکرد ! نمیشه اصلا آخه - طریقه آشنایی نیت و سالی رو کاملا واضح تو همین شماره دیدیم دیگه ...

سلام... من با x360 , ps3 یه مشکلی پیدا کردم .. از جمله کشیده شدن صفحه یا blury شدن و لرزش بیش از انداره لبه ها ! تو تاپیک مشکلات پرسدم ولی جوابی نیس!!
الان این عکس رو از un3 گرفتم این طبیعیه ؟!! :دی

جوون مردی پیدا نمیشه بگه این طبیعیه یا نه ؟ :دی کشیده شدن موقع تغییر دوربین و مخصوصا لرزش زیاد تو لبه ها ... اینا طبیعیه یا من حساس شدم ؟ :دی چون همه کار کردم و نتیجه نگرفتم ... خواهشا اگه هم به تاپیک مربوط نباشه جواب بدین :دی مرسی

من اصلا از وقتی آپدیت امد بازی نکرده بودم یکم حال نداشتم اما وقعا چقدر تغییر میکنه با Motion Blur بازی .:-b
الان در فکر اینم که یک بار دیگه بازی رو تمام کنم بعد چهار بار رفتن بشه پنج بار .:d

4
من اصلا از وقتی آپدیت امد بازی نکرده بودم یکم حال نداشتم اما وقعا چقدر تغییر میکنه با Motion Blur بازی .:-b
الان در فکر اینم که یک بار دیگه بازی رو تمام کنم بعد چهار بار رفتن بشه پنج بار .:d
4 بار بازی رو تموم کردی؟؟؟؟؟؟؟:-o
ترکوندی:-o؟

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

جوون مردی پیدا نمیشه بگه این طبیعیه یا نه ؟ :دی کشیده شدن موقع تغییر دوربین و مخصوصا لرزش زیاد تو لبه ها ... اینا طبیعیه یا من حساس شدم ؟ :دی چون همه کار کردم و نتیجه نگرفتم ... خواهشا اگه هم به تاپیک مربوط نباشه جواب بدین :دی مرسی
طبیعی که فک نکنم باشه آخه ماله من نمی شد شاید مال من غیر طبیعی بود=))

4
4 بار بازی رو تموم کردی؟؟؟؟؟؟؟:-o
ترکوندی:-o؟

بابا خوب داشتم بازی رو پلات میکردم همون چند روز اول که بازی دستم رسید پلات شد.:d یک بار اول رو نرمال رفتم دفعه بعدی روی کرشینگ دفعه بعدی رفتم دنبال جواهرات دفعه بعدی هم دنبال تروفی های که نگرفته بودم دیگه وقتی بازی رو از اول شروع کنی باید تا آخرش بری چه بخوای 1 تروفی بگیری چه 100 تا .:d

[...]
اول راجع به گرافیک بازی ؛ چون مونیتور PC من HD نیست و ازون قدیمیاست (سامسونگ ، گرین مجیک!) ، تریلرهایی که از بازی ها میبینم همه متفاوت و دارای کیفیت پایین تری هستن نسبت به اون چیزی که وقتی بازی بدستم میرسه و روی LCD خونه که HD هست بازی میکنم ...
گرافیک بازی ، بهترین گرافیک کنسولی سال 2011 و تاریخ کنسولهاست ، واز هر آنچه که تا بحال بر روی تمام کنسول ها اومده سطح بالاتر هست . امثال GeOW 3 و Crysis 2 هم ، با این بازی فاصله دارن از لحاظ گرافیکی . این از این ...
اما خود بازی ؛ یکی دو ساعت اول بازی تا مرحله فرانسه و اون خونه در حال (...) ، چیز خاصی نداره ، به شدت معمولی و مِلو پیش میره ، اون سورپرایز توی چپتر 2 و 3 هم فوق العاده بود و خیلی "باحال" بود ولی از نظرگیم پلی چیز خیلی خاصی نداره و به یکی از علامت سوالای بزرگ من که رابطه سالی و نیت بود جواب داد . مکانیزم معماها "خارق العاده" بود و نَوتی داگ به مرز پختگی توی طراحی معمای فیزیکی رسیده ؛ سوژه داستان هم خیلی خیلی عالی ، و ازون مهم تر نحوه روایتش بود که دقیقا نکته برتریش نسبت به شماره قبلیش هست ؛ متاسفانه شروع بازی ، مث شماره دوم خیلی سینمایی و به یاد موندنی نیست ؛ بازی اکشن ادونچر هست و قراره بیشتر اکشن باشه ، پس نیاز داره مکانیزم اکشن بازی خوب و قوی باشه ؛ نظر شخصیم اینه که بازی توی این زمینه خیلی خوب عمل نکرده و نسبت به شماره قبلیش پسرفت هم کرده ؛ وقتی قراره بازی شوتر سوم شخص باشه اونم از نوع "دارای کاورگیری" یعنی باید نقطه ورود شما به محیط ، خروج شما و تا حدودی ورود دشمن به محیط مشخص و طوری باشه که متناسب با مکان کاورهایی باشه که بازی توی محیط قرارشون داده ؛ محیطهای بازی به شدت بزرگ تر از نسخه قبلی هستن و این یه نقطه قوت و در عین حال نقطه ضعف بازی هست ، یه حالت نیمه سندباکس رو داره که شما و دشمنان رو ول میکنه توش ؛ یه حالت بی درو پیکر بودن و شلخته بودن داره و گیمر رو سر در گم میکنه . شما اگه توی کاور باشی باید 60~70 درصد جونت تضمین شده باشه ، درست مثل آنچارتد 2 ، ولی توی این شماره اصلا این طوری نیست و این مقدار به توجه به بزرگی محیط و احتمال حمله دشمنا از پشت بهتون به 30 تا نهایتا 40 درصد میرسه . ازون طرف بازی یه Melee Attack خیلی قوی و استخون داری اضافه کرده ، ولی با توجه به این که اکثر دشمنا سلاح گرم دارن ، خیلی نمیتونه توی درجه سختی Easy به بالا به دردتون بخوره ... راستی ، گانینگ اسلحه ها هم خیلی خوب نیست و از شماره دوم ضعیف تر شده ، من بلافاصله بعد از تموم کردن بازی ، شماره دوم رو تست کردم و دیدم حدسم درست بوده .
خب برای مثال من دو تا مرحله رو مثال میزنم تا برسونم منظورم رو . اول مرحله سوریه و بعد از حل معمای صور فلکی که یه درگیری شدید رخ میده ؛ یکی هم اون اسکله لامصب که از لحاظ Level Design توی تاریخ بازی های رایانه ای یه شاهکار به حساب میاد . البته این دومی خیلی بهتر از اولیه ...
اون چیزایی که شماره دوم توش میدرخشید ، این جا هم هست ، خیلی هم بهتر و با ابهت تر . کشتی ، مرحله اسب سواری که به معنای واقعی کلمه "Jaw Dropping" بود ، یا کویر که خیلی خوب ومتفاوت بود ، یا اون هواپیما و پکیدنش که باز هم تا چند دیقه تو کف بودم . در کل بازی پر بود از OMG Moments .
یه چیزی هم که به سلیقه بر میگرده بیشتر ، من محیطهای برفی و شیرین آنچارتد 2 رو ، از محیطهای کویری آنچارتد 3 بیشتر دوس دارم ، اما این هم فوق العاده بود ...

• Like
Reactions: Tommy Fisher
بابا خوب داشتم بازی رو پلات میکردم همون چند روز اول که بازی دستم رسید پلات شد.:d یک بار اول رو نرمال رفتم دفعه بعدی روی کرشینگ دفعه بعدی رفتم دنبال جواهرات دفعه بعدی هم دنبال تروفی های که نگرفته بودم دیگه وقتی بازی رو از اول شروع کنی باید تا آخرش بری چه بخوای 1 تروفی بگیری چه 100 تا .:d
ولی پلان کردنم حوصله میخوادااا:d
حالا تا 2 بار قابل قبوله ولی 4-5 بار اونم به این سرعت دیگه فک کنم خواب آنچارتد ببینی شبا:x

نه بابا پلات کردن اصلا هیچ حوصله ای نمیخواد :d :d :d اگر خودت دوست داشته باشی که بازی رو تمام و کمال تجربه کنی خود به خود بازی پلات میشه :d
البته من خودم 3 بار رفتم :d یکم سرم خلوت بشه یکبار دیگه هم حداقل میرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or