با امتیاز چیکار داری رضا امتیاز فقط بدرد کل کل میخوره چه موقع عرضه چه الان مسئله اینه که همینجوری داره کامل تر میشه و به نفع گیمر هااین مورد بالایی اگر توی همون نسخه Retail بهش رسیدگی کرده بودن حاضرم قصم بخورم میانگین بازی الآن حداقل 2 یا 3 نمره بالاتر بود .
میدونم احسان صد در صد به نفع ماست اما این نفع رو میتونستیم خیلی پیش تر ببریم و آتو اینجوری هم دست منتقد ها نداده باشنبا امتیاز چیکار داری رضا امتیاز فقط بدرد کل کل میخوره چه موقع عرضه چه الان مسئله اینه که همینجوری داره کامل تر میشه و به نفع گیمر ها
من رفتم توی بازی پیغام آپدیت نداد چرا ؟!؟ :d
میدونم احسان صد در صد به نفع ماست اما این نفع رو میتونستیم خیلی پیش تر ببریم و آتو اینجوری هم دست منتقد ها نداده باشن
بابا خیلی محسوسه عین فشفشه می تونی ترتیب ملت رو بدی خیلی خوب شدهوالا من كه تغيير خيلي خاصي توي سينگل بازي و نشونه گيري نديم حال شايد چون اون قسمت زياد گان پلي نداشت متوجه نشدم !
اونا که وضعشون مشخصه من سایت هایی منظورم بود که فقط بخاطر شوتینگ نمره کم کردناصلاً به اینا نیست رضااونی که بخواد گیر بده بدون دلیل هم میده (مثل نمرات 4 و 5) اونی هم بخواد درست نقد کنه و نمره ی خوب بده میده (10 از IGN)
آپدیت رو بگیر بعد برو کلاً یه دستی به سر و روی AIMING بازی میکشه و خیلی لذت بخش تر میشه بلر هم که دیگه خودتون وارد تریددوستان یه سوال داشتم، من تو مباحث PS3 کلا تعطیلم الان این آپدیت جدیدی که بحثش هست رو میشه با PC دانلود کرد و بعد با فلش رو PS3 اجرا کرد؟ اونوقت من بازیو چند روز دیگه میخوام شروع کنم، با این آپدیته شروع کنم بهتره یا اینکه همینجوری به صورت Default برم جلو؟ اونایی که آپدیت رو تست کردن لطفا جواب بدن.
اینم هست ولی من یه سالی یا بیشتر هست دیگه با نمرات کاری ندارم (کلاً بازه ی آشناییم با نمرات و میانگین واین حرفا دو سال بیشتر قدمت نداره حالا از این یه سال و خورده ای هم کم کن )اونا که وضعشون مشخصه من سایت هایی منظورم بود که فقط بخاطر شوتینگ نمره کم کردن