Uncharted 3: Drake’s Deception

یه هفت هشت تا سایته کولر 360 سعی کردن که این بازی رو خراب کنن که موفق نشدن و فقط خودشونو خراب کردن که در آینده خواهید دید که از لیست متاکریتیک حذف خواهند شد . چند تا امتیاز بد در مقابل 60 تا امتیاز بالای 9 و 35 تا امتیاز 10 اصلا عددی نیستن .
میشه بپرسم چه نمراتی بوده؟ممنون میشم شما یا یکی بهم بگه

یعنی یه دمو ازش دیدم عملا نابودم کرد!
همون دموی روستای تو صحرا!
صحنه ای که نیت میپره تو چاه و دنبال یه قطره آبه اشت نفسمو بند میوورد!

سلام بچه ها.....
اونایی که بازی رو گرفتن امشبم انلاین بازی کردند....
من الان بازی رو تموم کردم ولی وقتی میرم برای آنلاین دستگاه یه جورایی قفل میشه و رو صحف اول فریز میشه.....
آپدیت جدیدشم گرفتم....
ببخشید فکر کنم اینجا جای سوالم نبود و باید تو یک پیج دیگه بپرسم....

آخرین ویرایش:
کمک بچه ها من توبازی دفتر چه ندارم خرابه چون به خاطر همین معما هارو نمیتونم رد کنم و از شما میپرسم
تو اون مرحله که خونه قدیمیه تو جنگل هست باید چهار تا سرباز که هر کدوم یه چیز دستش هست یکی سپر یکی شمشیر یکی گرز و یکی هم تبر باید کدوم ور بچرخونم تا درست بشه ممنون

کمک بچه ها من توبازی دفتر چه ندارم خرابه چون به خاطر همین معما هارو نمیتونم رد کنم و از شما میپرسم
تو اون مرحله که خونه قدیمیه تو جنگل هست باید چهار تا سرباز که هر کدوم یه چیز دستش هست یکی سپر یکی شمشیر یکی گرز و یکی هم تبر باید کدوم ور بچرخونم تا درست بشه ممنون
عزیزه من اگه نتونستی حل کنی 5 مین صبر کن یک پیشنهاد میده خودش که راه حلشو بهت میگه و اون 4 تا سربازم اون تبر داره سپر داره باید روبرو هم باشن اون 2 تا دیگه هم روبرو اون 2 تا باشن

امتیازاش خیلی غیر واقعی مسخره شده منظورم میانگین امتیازاتشه
الان داره میرسه به 90
کلا اون دو سه تا سایت کولرو فاکتور بگیریم میانگینش فوقش میومد رو 93 دیگه بیشتر نمیومد
کاری ندارم اینجا تاپیک امتیازات نیست ولی با یک حساب سر انگشتی میشه فهمید که مثلا امتیاز 4ی که به بازی داده شد ,برای جبرانش باید 11تا نمره کامل یا همون 10 میگرفت تا برگرده به همون میانگین!:d
دقیقا همون دو سه نمره بشدت پایین که به بازی داده شد باعث شد میانگین تا به این حد پایین کشیده بشه!

درود به همگی :دی یه نکته ای بود هی میخواستم بگم یادم رفت :دی دیگه فک نمیکنم عمرم به خوندن این 20 - 30 صفحه ای که تاپیک از زمان عرضه بازی جلو رفته کفاف بده :دی نمی دونم کسی به این موضوع اشاره کرده یا نه ولی :
توی اون مرحله ای که نیت و سالی میرن syria (:دی) توی اون خرابه ها و شب هست :دی بعد از برگشت که روز هست و سوار اتوبوس میشن اگه دقت کنید یه عروسک sackboy از آینه ی اتوبوس آویزون هست :دی البته نه اون سکبوی قهوه ای معروف :دی یه کم دیزاین هم شده :دی

یک خبر بسیار خوشحال کننده.
امروز سونی رسماً اعلام کرد که Uncharted 3 در روز اول انتشار در مجموع حدود 3.8 میلیون نسخه فروخته است.

منبع
-----

البته این رو هم اضافه کنم که IGN در ابتدا این خبر رو به شکل دیگه ای منعکس کرد و این 3.8 میلیون نسخه رو نسخه های ship شده بازی ذکر کرد نه نسخه های فروخته شده.مدتی بعد از درج این خبر،در خبری دیگر IGN از قول سونی تأیید کرد که این 3.8 میلیون نسخه،نسخه های فروخته شده هستند نه نسخه های Ship شده.

به این ترتیب Uncharted 3 یکی از موفق ترین بازی های single platform امسال محسوب میشه و به راحتی میشه فروشی بالای 5 میلیون نسخه رو براش متصور شد.مبارک باشه ناتی داگ !!:d

آخرین ویرایش:
امروز 4 بار توی Connecting فریز کرد و آخرش نتونستم بازی کنم ! :|

تا آخرین لحظه Connecting میرفت و میخواست که بره Lobby صفحه یکم کم رنگ میشد و کاریش نمیشد کرد جز رستارت :|

کمک

من باریم دفتر چه نداره تو معمت ها گیر میکنم سوال
تو اون غار گیر کردم که باید 4 تا شکل 2 تا اسب 1 شیر و 1 عقاب رو کجا بزارم ؟؟؟اگه میشه عکس بزارید

بالاخره رو کراشینگ هم تموم کردم بازی رو :d برای من که کراشینگ از نرمال راحت تر بود :d البته تعداد مرگ هام بیشتر بود اینم به خاطر این بود که خودکشی میکردم تا تروفی اسلحه ها رو بگیرم :d
فقط مونده چندتا تروفی دیگه که همشون هم آخرشون in a row زده! :d امیدوارم تو یک بار تکرار مرحله ی 5 و 6 بتونم همشون رو بگیرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or