Uncharted 3: Drake’s Deception

سروراش چرا بده 2 3 نفر از دوستاتتو اینوا یت کنی یا نمیان یا بیان می افتن بیرون:((
احتمالاً نتت یه مشکلی چیزی داره چون همین دیشب با یکی دو تا از بچه ها آنلاین زدیم هیچ مشکلی نداشتم حتی اون لود اولش یک دهم آنچارتد 2 هم طول نکشید یا پیدا کردن یه نفر دیگه برای بازی :دی البته امروز تست نکردم ولی کلاً هر دو تا نتم سرعت هاش ترکیده حالا نمی دونم به خاطر برف ـه یا ... :دی

من بازی رو تازه بازی کردم اونم فقط مرحله اول رو
خیلی هال داد مبارزا ت خیلی خوب ساختند واقعا حرف نداره ببین برم جلوتر چی میشه به این میگند بازی اکشن و سینمایی

گاهی اوقات نکات جالبی توی نام تروفی ها و محلی که تروفی آزاد میشه خوابیده نمونش Six Years In The Making ـه RDR UN. این بازی هم یدونه از همین ها داره البته به جالبی اون Six Years In The Making رد دد نیست ولی بازم برای طرفدارها می تونه جالب باشه
استخر وسط کشتی رو که می پرید توش یه تروفی بهتون میده به نام مارکو سولو!:دی (کسایی که تروفی مارکو پولو رو توی 2 گرفته باشن می دونن ماجراش چیه)

آخرین ویرایش:
استخر وسط کشتی رو که می پرید توش یه تروفی بهتون میده به نام مارکو سولو!:دی (کسایی که تروفی مارکو پولو رو توی 2 گرفته باشن می دونن ماجراش چیه)

آره خیلی باحال بودش:دی تازه چند بار هم مارکو رو صدا می کردش:دی

سقوط هواپیما، صحرا و مرحله کشتی چیزهایی هست که فقط توی آنچارتد 3 میشه دید. صحنه هایی که بلاک باستر های هالیوودی هم جلوشون لنگ میندازن ولی چرا باید چیزی که نیت دنبالشه بازم نفرین شده باشه و دنیا هم در خطر و نقش نیت از یه ماجراجو به یه ناجی تبدیل بشه. همون چیزی که من ازش ترس داشتم که این شماره هم باز داستان بازی به این مسایل ختم بشه. الان چپتر 22 ام.تا قبل از ورود به این شهر فوق العاده زیبا که حتی از شهرهایی که مونتریال ماله AC می سازه زیبا تر بود، همه چیز عالی بود ولی خوب از زمانی که دوست عرب نیب بهش ماجرای شهر رو میگه و بعد هم باقی قضایا در داخل شهر گمشده اتفاق میفته درصد قابل توجهی از کیفیت بالای بازی از نظر من کاسته میشه بخصوص قسمت داستانی که ضربه محکمی می خوره. کاش که Hennig ایندفه داستان رو یه جور دیگه تموم می کرد و بیخیال گنج های نفرین شده می شد

اقا من منو های بازی رو شخم زدم ولی هیچ گزینه ای در مورد 3D نداره.
کسی میدونه اون 2 تا Treasureهای چپتر 1 کجاست؟؟ یکیش پشت پیشخون ه قبل از بیرون رفتن از بار ولی اون یکی ...

اقا من منو های بازی رو شخم زدم ولی هیچ گزینه ای در مورد 3D نداره.
کسی میدونه اون 2 تا Treasureهای چپتر 1 کجاست؟؟ یکیش پشت پیشخون ه قبل از بیرون رفتن از بار ولی اون یکی ...
اون يكي هم تو همون سالن اون طرف زير يكي از ميز هاست..

دوستان میدونم ربطی نداره
ولی میشه باکس شات بازی رو به حالت پشت و رو باهم قرار بدین؟/
میخوام چاپش کنم....
چون هرجا میرم پشت و روش جدا هستن نمیدونم چجوری باید چاپیدش...:d

سلام دوستان تو چپتر 10 بازی یک جا هست که اعضای مختلف بدن هست و یک معما رو باید حل کنیم.چجوری اون معما رو حل کنم؟

باید اعضای بدن رو طوری با هم جور کنی که سایه شون بیفته روی دیوار و تصویری که توی دفترچه هست رو درست کنه.
سمت راست تالار ، تقریبا موازی با همونجایی که عصا(!) رو بر میداری. L1 رو بگیر تا بتونی راحتتر تشخیص بدی.

ببخشید تاپیک نمرات بازی واقعا تعداد صفحاتش زیاد شده....نمیشه رفت توش...یکی بیاد بگه کدوم سایت ها امتیازات پایین به این بازی بزرگ دادن؟اخه از دوستان شنیدم امتیازات بد گرفته

ببخشید تاپیک نمرات بازی واقعا تعداد صفحاتش زیاد شده....نمیشه رفت توش...یکی بیاد بگه کدوم سایت ها امتیازات پایین به این بازی بزرگ دادن؟اخه از دوستان شنیدم امتیازات بد گرفته
یه هفت هشت تا سایته کولر 360 سعی کردن که این بازی رو خراب کنن که موفق نشدن و فقط خودشونو خراب کردن که در آینده خواهید دید که از لیست متاکریتیک حذف خواهند شد . چند تا امتیاز بد در مقابل 60 تا امتیاز بالای 9 و 35 تا امتیاز 10 اصلا عددی نیستن .

امتیازاش خیلی غیر واقعی مسخره شده منظورم میانگین امتیازاتشه
الان داره میرسه به 90
کلا اون دو سه تا سایت کولرو فاکتور بگیریم میانگینش فوقش میومد رو 93 دیگه بیشتر نمیومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or