dr.ice کاربر سایت Oct 20, 2011 #2,191 تو استور us از الان یه add on گذاشته که 24 دلار هم قیمتشه.....چند تا map pack برای مولتی و چیزای دیگه............
تو استور us از الان یه add on گذاشته که 24 دلار هم قیمتشه.....چند تا map pack برای مولتی و چیزای دیگه............
Phoenix555 کاربر سایت Oct 20, 2011 #2,192 یکی اومد یه پست مسخره داد حالا ملت بیخیال نمیشن! باو بسه اصلا متاش زیر 95 شد فاجعه ی تاریخ بشره حله؟ بیخیال شین خواهشا
یکی اومد یه پست مسخره داد حالا ملت بیخیال نمیشن! باو بسه اصلا متاش زیر 95 شد فاجعه ی تاریخ بشره حله؟ بیخیال شین خواهشا
UFOPower کاربر سایت Oct 20, 2011 #2,193 این بحثای نمره رو چرا از اینجا کات کردین به بخش نمرات!؟ چندصفحش اصلا ربطی به نمره نداشت!!!
Mohammad®eza کاربر سایت Oct 20, 2011 #2,194 تریلر Launch بازی رو سایت GT گذاشته خیلی ردیفه حتما ببینید دوستان بیاد ترکوندیم Uncharted 3: Drake's Deception Launch Trailer
تریلر Launch بازی رو سایت GT گذاشته خیلی ردیفه حتما ببینید دوستان بیاد ترکوندیم Uncharted 3: Drake's Deception Launch Trailer
racon_leon کاربر سایت Oct 20, 2011 #2,195 نوشته شده توسط ™Mohammadreza: تریلر Launch بازی رو سایت GT گذاشته خیلی ردیفه حتما ببینید دوستان بیاد ترکوندیم Uncharted 3: Drake's Deception Launch Trailer بیشتر... دوستان قبلا قرار دادن با تشکر. Spoiler اون تیکه ی Pirate ش خیلی باحال بود.
نوشته شده توسط ™Mohammadreza: تریلر Launch بازی رو سایت GT گذاشته خیلی ردیفه حتما ببینید دوستان بیاد ترکوندیم Uncharted 3: Drake's Deception Launch Trailer بیشتر... دوستان قبلا قرار دادن با تشکر. Spoiler اون تیکه ی Pirate ش خیلی باحال بود.
Phoenix555 کاربر سایت Oct 21, 2011 #2,196 ما که اینهمه صبر کردیم تریلر Launch رو هم نمیبینیم! خوبیش اینه زیاد نمونده تا عرضه ی بازی ولی صبر کردن داره هر لحظه سخت تر میشه :d
ما که اینهمه صبر کردیم تریلر Launch رو هم نمیبینیم! خوبیش اینه زیاد نمونده تا عرضه ی بازی ولی صبر کردن داره هر لحظه سخت تر میشه :d
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Oct 22, 2011 #2,198 نوشته شده توسط hosein me: واقعا خسته نباشید بیشتر... ای والله ، ای والله دارید خدا قوت:d
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Oct 22, 2011 #2,199 نوشته شده توسط hosein me: واقعا خسته نباشید بیشتر... ایستاده از چپ 5 ـمی ماکان ـه Spoiler ماشاا... بر و بچه های بازیسنتر همیشه حاضر در صحنه هستن بابت پست هم عذر میخوام از همه یه شباهتی بود گفتم یه اشاره ای بکنم آخرین ویرایش: Oct 22, 2011
نوشته شده توسط hosein me: واقعا خسته نباشید بیشتر... ایستاده از چپ 5 ـمی ماکان ـه Spoiler ماشاا... بر و بچه های بازیسنتر همیشه حاضر در صحنه هستن بابت پست هم عذر میخوام از همه یه شباهتی بود گفتم یه اشاره ای بکنم
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Oct 22, 2011 #2,200 البته به جز جاستین ریچموند و آرن میر هیچکدومشون ربطی به ناتی داگ ندارن
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Oct 22, 2011 #2,201 بله مثل اینکه بازی لیک شده :d این PSN ID یکی از دوستام بیده که سیاهش کردم، اهل کویت بیدش :d مثل اینکه فردا باید بریم بازی رو گیر بیاریم :d
بله مثل اینکه بازی لیک شده :d این PSN ID یکی از دوستام بیده که سیاهش کردم، اهل کویت بیدش :d مثل اینکه فردا باید بریم بازی رو گیر بیاریم :d
daxpax کاربر سایت Oct 22, 2011 #2,202 خدا کنه زود بیاد ولی اون کمپین رو اگه حتی تو منوی بازی هم باشی میزنه ها
V Victarion Loyal Member Oct 22, 2011 #2,203 نوشته شده توسط Akiba: بله مثل اینکه بازی لیک شده :d این PSN ID یکی از دوستام بیده که سیاهش کردم، اهل کویت بیدش :d مثل اینکه فردا باید بریم بازی رو گیر بیاریم :d بیشتر... زیاد خوشحال نباش اون Campaign رو وقتی مینویسه که طرف تو بازی باشه و disconnect بشه
نوشته شده توسط Akiba: بله مثل اینکه بازی لیک شده :d این PSN ID یکی از دوستام بیده که سیاهش کردم، اهل کویت بیدش :d مثل اینکه فردا باید بریم بازی رو گیر بیاریم :d بیشتر... زیاد خوشحال نباش اون Campaign رو وقتی مینویسه که طرف تو بازی باشه و disconnect بشه
Phoenix555 کاربر سایت Oct 22, 2011 #2,204 هنوز خیلی زوده واسه اومدن بازی! :d قرار باشه زودتر بیاد 28 Oct اینا میاد
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Oct 22, 2011 #2,205 یک نفره نسخه Retail بازی رسیده دستش, تصویری از دیسک، قاب و دفترچه قرار داده : Spoiler