ریجنش 1 هست . کسی از قیمت این پک ها خبر داره
ریجنش 1 هست . کسی از قیمت این پک ها خبر داره
99.99 $ به شدت قیمتش مناسبهریجنش 1 هست . کسی از قیمت این پک ها خبر داره
این نسخه مثل اینکه در این زمینه ترکونده آریاهمه بحث ها در مورد گرافیک هست ! ولی توی 10 فرمان IGN یه چیز دیگه هم نوشته :
As far as single-player games go they just don't get much more incredible than this. Uncharted 3, like its forebears, will no doubt be a poster child for modern video game storytelling. The crew at Naughty Dog have an uncanny knack for building rich characters you can emotionally invest in. They've demonstrated they can expertly craft an exceedingly well-paced ride from beginning to end, a superb crescendo of increasingly more breath-taking excitement. The kinds of production values on display here are near second-to-none.
همون حرفی که مدت ها پیش در مورد داستان گویی بازی پیش زدم. گفتم داستانش چیز خیلی خاص و منحصربفردی نداره و ده ها بازی بهتر هم وجود دارن ولی توی داستان گویی فوق العادست !
اونکه معلومه آریا داستان دنبال گنج رفتن و این جور چیزا خیلی خیلی قبل تر از آنچارتد به انواع و اقسام حالات ممکن نقل شده و نمیشه چیز جدیدی ازش ساخت (مگه اینکه کلاً بازی و سبک و داستانش رو به کل عوض کنن ) ولی مهم همون نحوه ی روایتههمه بحث ها در مورد گرافیک هست ! ولی توی 10 فرمان IGN یه چیز دیگه هم نوشته :
As far as single-player games go they just don't get much more incredible than this. Uncharted 3, like its forebears, will no doubt be a poster child for modern video game storytelling. The crew at Naughty Dog have an uncanny knack for building rich characters you can emotionally invest in. They've demonstrated they can expertly craft an exceedingly well-paced ride from beginning to end, a superb crescendo of increasingly more breath-taking excitement. The kinds of production values on display here are near second-to-none.
همون حرفی که مدت ها پیش در مورد داستان گویی بازی پیش زدم. گفتم داستانش چیز خیلی خاص و منحصربفردی نداره و ده ها بازی بهتر هم وجود دارن ولی توی داستان گویی فوق العادست !
باو به قیمت ریالی :d + کل هزینه های حمل و نقل و سود و مالیات .... :d99.99 $ به شدت قیمتش مناسبه
آخه اون کیف نسخه PAL به نظر من با ارزش تر از این جعبه US ه ....
به طوره ناباورانه ای گروووونه )x:d واین که توی ایران کی میاد؟دیگه هرچقدر هم با ارزش باشه نباید حدود 60 دلار گرون تر باشه