.: Darkness :.
کاربر سایت
تریلر launch رو دیدم....فقط می تونم بگم فوق العاده بود....
حرکات صورت و لب شخصیت ها دست کمی از la noire نداره:-o
حرکات صورت و لب شخصیت ها دست کمی از la noire نداره:-o
چه خوش شانسی :dخب نباید حرفهای یک سری معلوم الحال روی تجربه یک بازیه عالی تاثیر بزاره احسان .
2بار گزاشتم دانلود بشه این لانچ تریلر هر دو دفعش برقها رفت وسطش !!!
احسان بسیار بسیار کار عالی بود ، خوشمان آمد Readi به نیت رفت ( این جمله آخر رو کاملاً معنیشو برعکس کن ) !
پ.ن : این پست آخ رو یا اجازت انار جان سیو کردم ، تا روز مبادا که ببینم شک نداشتن شما به ND به کجا میرسه ...
نویسنده OPM گفته خیلی از L.A Noire بهتره !تریلر launch رو دیدم....فقط می تونم بگم فوق العاده بود....حرکات صورت و لب شخصیت ها دست کمی از la noire نداره
بله من رسما ترکوندم شما خوش باش .شما که دیگه رسما ترکوندی!!!
حرف شما وقتی درسته که یک IP جدید بخواد عرضه بشه . نه نسخه-ی سوم بازی-ای که از هز نظر عالی بوده و تو سبک خودش جزو بهترینها بوده . در ضمن امتیازهایی که تا الان گرفته 94 و 9.9 هستش خبری از امتیازهای پایین نیست .برای یه طرفدار سرسخت بازی شاید امتیازها مهم نباشه، اما برای یه شخص بیطرف که میخواد کلی پول پای بازی بده مسما فرق میکنه! من ایرادی از نظر گرافیک یا موزیک و صدا توی بازی نمیبینم اما هنوزم از نظر گیم پلی و داستان در موردش مطمئن نیستم، نسخه کپی هم نداره که بخوام امتحانش کنم پس باید به امتیازات سایت ها و نقد و بررسی هاشون توجه کنم! حالا این وسط اگه یه بازی TOP دیگه هم بخواد همزمان با Uncharted 3 عرضه بشه این مساله جدی تر میشه و آدم باید به امتیازات و نکات مثبت و منفی بازی توجه کنه، برخلاف یه عده زیادی که فکر میکنم فقط بخاطر گرافیک و آسون بودن بازی عاشقش شدن(سو تفاهم نشه اصلا منظورم با شخص خاصی نیست) خیلی ها جنبه های دیگش براشون مهم تره!!!
پس قسمت نبوده که دانلودش بکنم کیوان دوبار وسطش برق رفتاه این لانچ تریلر لعنتی چی بود دیگه، ناخود آگاه روش کلیک کردم و کل بازی رو تو 2 دقیقه اسپویل کرد... لعنت به سونی که همیشه کل بازی هاش رو با 600 تا تریلر تا آخر اسپویل میکنه.
واقعا خوش شانسمچه خوش شانسی :d
شما آزادی هرچی دوست داری سیو کنی. وقتی نتیجه رو دیدی چیکار می کنی بعدش؟
بذار خودم بگم، بر فرض محال بازی زیر 90 بشه، میتونی به من تحمیل کنی که از بازی لذت نبرم؟
اما برای Uncharted 2 چند مرحله اولش رو که رفتم انقدر آسون بود که مستقیم روی آخرین درجه گذاشتم ولی بازم آسون بود
تا الآن امتیاز 10 به هیچ بازی نداده !یعنی امتیاز 10 نمیده به هیچ بازی ؟؟؟؟؟؟
تا الآن امتیاز 10 به هیچ بازی نداده !
این اسکن فک منو انداخت !
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/uncharted-3_8/uncharted_3_opm_spain-7.png
پ.ن:
Holllllllllllllllllllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyy shiiiiiiiiiiiit
اون اسکن بالایی رو بیخیال :
http://www.gamereactor.se/media/forum/se/6757449_29.jpg
عکس بالایی از منتقد Gamereactor هست !