Uncharted 3: Drake’s Deception

چندتا عکس هست از مقایسه تریلر E3 با TV Spot ـی که چند روز پیش منتشر شد (اسپویل هم نداره :دی) :
iJXDIRCHwJstx.jpg

ixd0PqzPRd0iy.jpg

icQKYSUyrCyOS.jpg

iZIFODx61yyiK.jpg

پیشرفت واقعاً HUGE هست اونم در عرض سه ماه :دی ! (برای درک بهتر ویدئو هارو با کیفیت HD مشاهده کنید) .
واقعا این همون چیزیه که از ND انتظار داریم . :دی
پ.ن.عکسا درسته مشکلی ندارن .

احسان بسیار بسیار کار عالی بود ، خوشمان آمد Readi به نیت رفت :دی ( این جمله آخر رو کاملاً معنیشو برعکس کن :دی ) !

پ.ن : این پست آخ رو یا اجازت انار جان سیو کردم ، تا روز مبادا که ببینم شک نداشتن شما به ND به کجا میرسه ... :دی

جدآ آدم حیرت میکنه که شماها میخواین از بازی لذت ببرین یا فقط امتیازاش رو ببینین و محاسبه کنین که توی کل کل برنده میشین یا بازنده ...

Launch Trailer بازی برای دوستانی که منتظر خود بازی هستن !
کلی تیکه جدید داره که البته من چیز خاصی که اسپویل کنه توش ندیدم ولی در هر حال گفتم که بدونین ! :دی
یه قسمت هم هست که میشه گفت اصلآ اسپویلر نیازی نداره ولی به هر حال :
یکی از کاراکترهای بازی که احتمالآ شبیه Tenzin توی U2 هست ، یه جای تریلر میگه "یاالله" ! :دی خیلی حال میده از این صحبت های عربی توی بازی زیاد بشنویم ! :دی مثلآ یکی به عربی یه چیزی بگه و Nathan مسخره ـش کنه ! :دی

عکس هایی از تبلیغ بازی در ژاپن با حضور هریسون فورد !!! =))

حتمآ دلیل انتخابش رو هم میدونین دیگه ! :دی تم بازی شبیه سری فیلم های Indiana Jones هست که بازیگرشون هریسون فورد بوده ! البته کلآ هریسون فورد سابقه زیادی توی تبلیغات ژاپنی برای چیزهای مختلف داره و اولین بارش نیست ! :دی

Launch Trailer بازی برای دوستانی که منتظر خود بازی هستن !
اصلا Launch Trailer میخوایم چیکار؟ من میگم صبر کنیم تا نقد های Uncharted 3 منتشر بشن، بعد اگه میانگینش مثلا شد 91، همگی در امضاهامون: Uncharted 3: Drake's Deception > Dead Island :))
آخه میدونی این کارا جدیدا مد شده.

تو این عکس ها گرافیک تعریفی نداره !

زیاد نمیه بهش امیدوار بود
باشه خواهیم دید... موقع انتشار نقدها معلوم میشه.
پ.ن: لطفا این پست منم یکی بیاد Save کنه! Lolz

• Like
Reactions: u.T.a
با تشکر از اریا تریلر رو دیدم
واقعا عالی بود هر چی سعی می کردم این چند وقته هایپ دوستان روم تاثیر نزاره این تریلر همشو به باد داد شدید الان هایپ شدم :دی:دی
مبارزاتش واقعا زیبا بود صحنه های سینمایی هم بسیار زیاد و عالی :دی
النا هم واقعا خوشگل شده بود :دی
اون تیکه صحبت کردن با اون یارو pirate ِخدا بود :))

میشه این صحبت ها رو ببرین تو بخش تاپیک امتیاز ها واقعا حالم بد میشه بازی ها رو این جوری ارزش گذاری میکنید .

این جا تاپیک بازی هستش نه امتیاز های بازی و مقایسه بازی با بازی های دیگه از نظر امتیاز یا انتظار های بعضی ها راجب امتیاز بازی صحبتی راجب بازی دارین یا مطلبی در موردش هستش بگین اما انقدر مسخره تاپیک رو رو به جلو نبرین با این صحبت های الکی و..... .

آخرین ویرایش:
این تاپیک U3 هست ها !! انقدر بحث های بی ربط و بحث های امتیاز و مقایسه و ... نکنید خواهشاً ! 5 روز دیگه هم صبر کنید راه دوری نمیره ! رعایت کنید یکم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or