خوب ما هم ندیدیم مگه چیه . خیلی هم خوشحالم که ندیدم .خوشم میاد از خودم که خوب مقاومت میکنم و هیچ کدوم از این ویدیوها و عکس های جدید رو نگاه نمی کنم
خوب ما هم ندیدیم مگه چیه . خیلی هم خوشحالم که ندیدم .خوشم میاد از خودم که خوب مقاومت میکنم و هیچ کدوم از این ویدیوها و عکس های جدید رو نگاه نمی کنم
آقا یکی بگه مگه توی اون اسپویل ها چه خبره که هر کی میره تو با برانکارد میاد بیرون !
اسپویل نکنید فقط پیشرفتش رو نسبت به عکس هایی که کیوان گذاشت بگید
آقا یکی بگه مگه توی اون اسپویل ها چه خبره که هر کی میره تو با برانکارد میاد بیرون !
چیز خاصی نداره ، بیخود شلوغش میکنن :d
منم بالاخره دووم نیاوردم تریلر رو دیدم:d بهت بگم هیچ خبری نیست.کلا 30 ثانیه تریلره که همشو دیدی 3ثانیه اسب سواری نشونت میده،فقط همین نمیدونم چی داشت همه جوگیر شدن!!:dآقا یکی بگه مگه توی اون اسپویل ها چه خبره که هر کی میره تو با برانکارد میاد بیرون !
از 24 اکتبر به بعد محدودیت برداشته میشه و هر سایتی که نقدش آماده ست میتونه پابلیشش کنه .اقا یه سوال فنی :d از 24 اکتبر به بعد ، نقد ها آزاده که منتشر شه ( یعنی مثلا یکی 24ام نقد رو بده یکی 26 .... ) یا اینکه نه مثل بتمن یهو نقد ها سرازیر می شه ؟ :d
The graphics are outstanding, too. Of course.
It is even better than its predecessor, which still leads the current best-looking consolegame on the market.
The lighting in Uncharted 3 is the best I've seen in any console game