خوب ما هم ندیدیم مگه چیهخوشم میاد از خودم که خوب مقاومت میکنم و هیچ کدوم از این ویدیوها و عکس های جدید رو نگاه نمی کنم![]()
خوب ما هم ندیدیم مگه چیهخوشم میاد از خودم که خوب مقاومت میکنم و هیچ کدوم از این ویدیوها و عکس های جدید رو نگاه نمی کنم![]()
آقا یکی بگه مگه توی اون اسپویل ها چه خبره که هر کی میره تو با برانکارد میاد بیرون !
اسپویل نکنید فقط پیشرفتش رو نسبت به عکس هایی که کیوان گذاشت بگید![]()
آقا یکی بگه مگه توی اون اسپویل ها چه خبره که هر کی میره تو با برانکارد میاد بیرون !
:dچیز خاصی نداره ، بیخود شلوغش میکنن:d
منم بالاخره دووم نیاوردم تریلر رو دیدم:d بهت بگم هیچ خبری نیست.کلا 30 ثانیه تریلره که همشو دیدی 3ثانیه اسب سواری نشونت میده،فقط همین نمیدونم چی داشت همه جوگیر شدن!!:dآقا یکی بگه مگه توی اون اسپویل ها چه خبره که هر کی میره تو با برانکارد میاد بیرون !
از 24 اکتبر به بعد محدودیت برداشته میشه و هر سایتی که نقدش آماده ست میتونه پابلیشش کنهاقا یه سوال فنی :d از 24 اکتبر به بعد ، نقد ها آزاده که منتشر شه ( یعنی مثلا یکی 24ام نقد رو بده یکی 26 .... ) یا اینکه نه مثل بتمن یهو نقد ها سرازیر می شه ؟ :d
The graphics are outstanding, too. Of course.
It is even better than its predecessor, which still leads the current best-looking consolegame on the market.
The lighting in Uncharted 3 is the best I've seen in any console game