Uncharted 3: Drake’s Deception

اي بابا چرا هي روز هاش عقب ميره ؟!

اقا من توي هر صفحه 50 تا پست مي بينم الان هم صفحه 51 هستم و پست بالايي من 2029 هستش و هنوز بازي نيومده
بياد چي مي شه :d
GT5 say's Hello
فکر کنم یه شونصد صفحه ای رفته بود جلو قبل عرضه بازی !

دوستانی که تریلر اسب سواری رو دیدن یکم راجع بهش توضیح بدن مخصوصا انیمیشن اسب {نمیخوام تریلر رو ببینم که اسپویل نشه }

دوستانی که تریلر اسب سواری رو دیدن یکم راجع بهش توضیح بدن مخصوصا انیمیشن اسب {نمیخوام تریلر رو ببینم که اسپویل نشه }

هیچی انیمیشنش اونقدر خوب هست که ببینیش دمر شی!:dالان برات اسپویلم نشد:d

نقدها هم 24 اکتبر بود دیگه تاریخش کی عقب رفته!همین تاریخ خوبه دیگه الان میخواستن نقدارو منتشر کنن که خیلی ضایع میشد کلی مونده تا تاریخ لانچش....

• Like
Reactions: only sony
خیلی دوست دارم این بازی بهترین گرافیک رو داشته باشه.و اختلافش با نسخه 2 هم زیاد باشه.طوری که با بازی های دیگه خیلی فرق داشته باشه.مثلا تو نسخه 2 تو بعضی مراتحل واقعا آدم دوست داشت فقط محیط رو نیگاه کنه تا بازی اما دوست دارم تو این مراحل معمولیش در اون حد باشه:d

کسی در جمع آوریه کرک و پر تخصص داره ؟! یکی بیاد مال ما رو جمع کنه ! این دیگه چیه ؟!؟؟!؟ جدا بازیه ؟! رو کنسول !؟ همین دستگاه مضحکی که گوشه ی خونمونه ؟!
خداییش این دیگه به RDR گفته برو بوق بزن ! از طراحیه چهره ها گرفته تا انیمیشن اسب سواری و ... همه چیز تو بالاترین حده ! باورم نمیشه ! BF3 چیه , U3 بهترین گرافیکه !!!
داستانش که حتما خوبه , گیم پلیم که غیر ممکنه بد باشه , فقط این گرافیک خارق العاده کم بود که از راه رسید ! بهترین بازیه سال شد رفت ... اینهمه برای DE نقشه کشیدیم این نامردا پدرشو در آوردن ...
حقیقتا مایکروسافت باید از سونی داشتن بازیه انحصاری رو یاد بگیره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or