u.s.a
کاربر سایت
کیوان خودت میدونی بهت ارادت دارم.چون تو رو آدم منطقی میدونم.من اصلا نمیگم ایراداتی که اون دوستمون گرفت درست یا غلط هست.چون به شخصه خودم وقتی ویدیو رو دیدم از شدت گرافیک خیره کننده بازی نتونستم به چیز دیگه ایی توجه کنم و فقط محو تماشا و لذت بردن بودم.اما حرف من این هست که چرا انقدر به همدیگه باید بپریم.بابا یکی اومده یه ایراد گرفته.اگر درست باشه که خب حق نداریم بهش چیزی بگیم.اگر غلط باشه،بیایم خیلی آروم بهش بگیم که آقا مثلا پارگی تصویر اینی نیست که شما میگی.خود من چند صفحه قبل سر یه gif مشکل داشتم که خودت خیلی خوب و منطقی جواب منو دادی.خب چه اشکالی داره همه اینجوری برخورد کنن؟؟تا یکی میاد حرف بزنه همچین رگ غیرت یه عده ور میقٌلمبه.ایراد داریم تا ایراد، ایراد فاحشی که همه متوجه ـش بشن فرق میکنه با اینکه بشینی فریم به فریم ویدیو رو نگاه کنی تا یه باگ از توش در بیاری، هر چند من میدونم این مسخره بازی ها از کجا آب میخوره. یه عده این وسط میخوان با این کارها خودشون رو دلداری بدن که اگه بعداً بر فرض امتیاز بازی بالا نشد بگن آره ما که میگفتیم اینطوری... یه عده هم وایسادن اون بیرون و دارن به اینا میخندن. در کل همش بچه بازی و مسخره بازیه.
100 درصد درست میگی.اونی که گفته نیت میمون هست یا کارتون و آبرنگ و این خزعبلات نیاز به دکتر داره.حرفی که به کیوان زدم به شما دارم میگم نیماجان.آنچارتد یه بازی هست،اونم یه بازی فوق العاده.اما بی ایراد نیست.همنطور که بالاتر گفتم،اگر کسی ایرادش درست بود که هیچ،اگر هم ایرادش اشتباه بود،خب بیایم باهاش صحبت کنیم و بهش بفهمونیم.نه اینکه مثل رضا بگیم با این حرفا ارزش بازی کم نمیشه.کی خواست ارزش بازیو کم کنه؟؟همونطور که خودت گفتی اگر کسی اون ایراداتی که اشاره کردی بگیره تابلو هست قصدش فن بازی هست و حقش هست کاربرا و مدیران نقره داغش کنن.اما یکی میاد مثلا یه ایرادی میگیره که مشخص هست قصدش فن بازی و تخریب نیست،دیگه انصاف نیست که با خاک یکسانش کنیم.ایراد بگیر ، ولی ایراد تولید نکن ... آبرنگی بودن ایراد نیست ، کارتونی بودن ایراد نیست ، چرا نیت عین میمون از این ور به اون میپره ایراد نیست ... Snake بشکه از کجاش در میاره میره توش ایراد نیست ، چرا وقتی به نیت 10 تا تیر میخوره نمیمیره ایراد نیست !! عزیزم آنچارتد هم یه بازیه ، بازی میدونید یعنی چی ؟ فرقش با واقعیت خیلیه ... از اینجور ایرادا همه بازیها داشته اند و خواهند داشت
آخرین ویرایش: