اگه راهی پیدا نکنم به هیچ وجه سونی رو نمیبخشم :d بهشون میل میزنم ببینم اونا چی میگن !الان رو نمیدونم ولی قبلا چنین مشکلی بود که پچ دادن و درست شد! ما هم سر مپ پک اولی چنین وضعی داشتیم(یعنی همه داشتن! )
بیشتر تلاش کن شاید پیدا شد :d راهی براش به ذهنم نمیرسه :d
احمد جان فکر کنم مشکل شما از اینکه با طرفی که داری بازی میکنی اون dlc هارو ندار واسه همین مپ هارو نمیاره سعی کن تنهای هم تست کنی
غیر از این نمیتونه از جای دیگه باشه یکم بیشتر سعی کنی پیدا میشه چون random هستش باید چند دست بزنی تا مپ های جدید هم مشاهده کنی و به vote ملت هم بستگی دار
باید هر کدی رو تو اکانت خودش بزنی. بعد بری تو اکانت دیگه بازی کنی اگه کدت با اکانتت نمیخونهکد ریجن 1 رو ریجن 2 جواب میده یا بلعکس؟
چرا اینقدر اسلحه هایش کمن ؟
کلا 5 تا اسلحه بیشتر نداره.
بازی برا من که خیلیه دست به دسته نبردم خیلی سخته. یه نفر رو که میبینم کلی زور میزنم هدف رو ببرم روش تا میام یه تیر بزنم مردم.
همش 3 تا کیل میگیرم 7 یا 8 بار میمیرم.بدم اومد از خودم.
چرا اینقدر اسلحه هایش کمن ؟
کلا 5 تا اسلحه بیشتر نداره.
بازی برا من که خیلیه دست به دسته نبردم خیلی سخته. یه نفر رو که میبینم کلی زور میزنم هدف رو ببرم روش تا میام یه تیر بزنم مردم.
همش 3 تا کیل میگیرم 7 یا 8 بار میمیرم.بدم اومد از خودم.
شاید شما اشتباهاً وارد بخش آفلاین مولتی پلیر شدید.باید گزینه find game رو بزنید و بعد از انتخاب مد،وارد لابی بشید تا بازی کننده های دیگه هم وارد بشند.سلام من اولین باره مالتی میزنم(انچ 3).وقتی میرم داخل هر نقشه.هیچکی نیس...چی کار باید بکنم.
سخته برام به دسته عادت کنم.یه عمره PC Gamerم.فکر کنم شما اگر مولتی بتل3 رو بازی کنید،کلاً از دنیای گیم خداحافظی کنید!:d
در این حد می تونم بگم بین بازی های سوم شخص،از همه لحاظ بهترینه و لذت بخش ترین گیم پلی رو داره.پیشنهاد می کنم تو بخش مولتی مدام تحرک داشته باشید و ایستاده شلیک نکنید و از نزدیک هم یا مشت بزنید یا شلیک کور..
اگر مولتی مکس3 رو امتحان کنید،نرمی گیم پلی آنچارتد براتون مشخص تر میشه.من خودم بعد مدت ها هنوز نتونستم اون طور که باید به مولتی مکس3 عادت کنم،سنگینی گیم پلی شدیدی هم داره..
سخته برام به دسته عادت کنم.یه عمره PC Gamerم.