دمت گرم آریا جون یه ملت رو از سر در گمی نجات دادی.... بیچاره ناتی داگ گچل کردم من.. خدا منو ببخشه
به صورت نرمال حداقل 250 تا پینگ داریم تا سرور با چیز پی ان میشه 650 !!!!دوستان عزیز تاپیک اموزش Share وی پی ان زده شده قسمت اول تمام شده، منتها چون در حال تکمیل قسمت بعدی هستم فعلا تو تاپیک سوال نفرمایید تا اتمام مطلب ممنون از همه.
http://forum.bazicenter.com/thread60466/#post1954974
به صورت نرمال حداقل 250 تا پینگ داریم تا سرور با چیز پی ان میشه 650 !!!!
زحمت نکش خسته میشی
من گفتم همین حرفو
تازه نتنها این مشکل وجود داره بلکه افت سرعت هم هست
اصلا بهترین چیز پی ان هم که پیدا کنید یسری مشکلات بعدی هم وجود داره قول میدم همین دوستانی که الان ازین روش استقبال میکنن بعدا به این نتیجه ای که میگم میرسن (این راه حل نیست)
خواش میکنم دوستان تهرانی با مدیران سایت تماس بگیرید ببینید چه کردن که سایت از چیتلر در اومد شما هم حضوری همون پیگیری هارو بکنید.
به صورت نرمال حداقل 250 تا پینگ داریم تا سرور با چیز پی ان میشه 650 !!!!
زحمت نکش خسته میشی
اول از همه اموزش تکمیل شد مورد بعدی هم اینه که واقعا برام جای تعجب هست که چجوری یه عده برای برای کاری که وقت گذاشته شده برای انجامش نه ارزشی قائل هستند و نه ادب درستی هم دارن.که حداقل چرت و پرت نگن .اخه وی پی ان هم پینگ رو خراب میکنه...نمیکنه؟
ایول داری بابا ما خیلی دوست دارم... مرسی دست پنچت درد نکنه من از ته دلم تشکر مینکنم ... دمت گرماول از همه اموزش تکمیل شد مورد بعدی هم اینه که واقعا برام جای تعجب هست که چجوری یه عده برای برای کاری که وقت گذاشته شده برای انجامش نه ارزشی قائل هستند و نه ادب درستی هم دارن.که حداقل چرت و پرت نگن .
در کل برای اون دسته از دوستانی که میفرمایند با وی پی ان پینگ میشه شونصد و... عرض کنم وی پی ان داریم تا وی پی ان الان من با کانکشنی که دارم با سرور 4.2.2.4 پینگم 160 هست و با yahoo در حدود 260 .