taker-sos
کاربر سایت
به چه صورت اگر میتونی یه توضیح بده من خودم تهران هستم پیگیری میکنم.با ایمیل زدن کاری از پیش نمیره
باید یکی از دوستان تهرانی لطف کنه حضوری پیگیری کنه
به چه صورت اگر میتونی یه توضیح بده من خودم تهران هستم پیگیری میکنم.با ایمیل زدن کاری از پیش نمیره
اقا دل خوشی داری:d پیش کی بریم اخه؟ ....من اگه میدونستم کجان که با RPG میرفتم اونجا:dبا ایمیل زدن کاری از پیش نمیره
اقا دل خوشی داری:d پیش کی بریم اخه؟ ....من اگه میدونستم کجان که با RPG میرفتم اونجا:d
اریا جان چطوری تونستی وصل شی ما که داریم خودم به در و دیوار میزنیم نتونستیم وصل بشیم شما چطوری وصل شدی از کجا سرویس اینرنت میگیریامروز تونستم بالاخره بعد مدتها یه دل سیر Co-oP بزنم با خارجی ها بدون لگ و اینا.
منتها یه سوال قبل اپدیت 1.09 توی بخش لابی ، Uncharted TV بود؟؟ قسمت سینک کردن دوستان تو فیسبوک چطور؟؟ چون این انچارتد تیوی هی مدام از YouTube فیلمهای تبلیغاتی مپها،کرکترهای جدید و... پخش میکنه؟!!!!
در کل که خیلی خوب بود.
اقا اریا واقعا کار خیلی بزرگی میکنی اگر تونستی همین جا یا یه تاپیک دیگه نحو کار را توضیح بده تا تمام بچه ها بتونن استفاده کنم .خب دوستانی که از من پرسیدن چجوری کانکت شدم کار خیلی سختی نیست و خیلی راحت میشه وصل شد،در عین حال حاضر بعید میدونم که سرور بازی رو حداقل به این زودیها رفع ف یلتر بکنن.بنابراین تنها راه موجود برای ما ایرانیان عزیز استفاده از وی پی ان هست که باید با کانکشنتون Share بکنید.
کار بسیار راحتی هست و انصافا هم خیلی خوب جواب میده و (حداقل برای من) که مشکل لگ و ... ایجاد نکرد.
اگر احیانا از دوستان روشش رو نمیدونن بگن که من اینجا یا توی یه تاپیک جداگانه براتون روش کار رو توضیح بدم.
اگر هم رفع ف یلتر شد که چه بهتر اگر هم نه فعلا این روش بهتون اجازه میده که باز هم از انلاین این بازی لذت ببرید.
دوست عزیز چیز پی ان خوب پیدا میشه که پینگ رو به اون صورت افزایش نده ! بزار وصل شه بقیه رو بیخیال !چیز پی ان مشکل پینگ داره خیلی راه درستی نیست
دمت گرم آریا جون یه ملت رو از سر در گمی نجات دادی.... بیچاره ناتی داگ گچل کردم من.. خدا منو ببخشهخب دوستانی که از من پرسیدن چجوری کانکت شدم کار خیلی سختی نیست و خیلی راحت میشه وصل شد،در حال حاضر بعید میدونم که سرور بازی رو حداقل به این زودیها رفع ف یلتر بکنن.بنابراین تنها راه موجود برای ما ایرانیان عزیز استفاده از وی پی ان هست که باید با کانکشنتون Share بکنید.
کار بسیار راحتی هست و انصافا هم خیلی خوب جواب میده و (حداقل برای من) که مشکل لگ و ... ایجاد نکرد.
اگر احیانا از دوستان روشش رو نمیدونن بگن که من اینجا یا توی یه تاپیک جداگانه براتون روش کار رو توضیح بدم.
اگر هم رفع ف یلتر شد که چه بهتر اگر هم نه فعلا این روش بهتون اجازه میده که باز هم از انلاین این بازی لذت ببرید.
پ.ن:اینم 2 تا عکس که امروز گرفتم،برای اثبات صحبتهام البته اولی کیفیتش بد شد چون هم دستم لرزید هم یه RPG اومد خورد کنارم