سلام یه خبر خوب امروز psn تعمیرات دار دیگه امید واریم بعدش درست بشه
امیدوارم زودتر درست شه....
دم همتون گرم بچه ها..اونایی که پیگیر بودن...دمشون گرم
سلام یه خبر خوب امروز psn تعمیرات دار دیگه امید واریم بعدش درست بشه
تا وقتی که تو ایران با این isp هایی که مثل اختاپوست رنگ عوض میکنن همین وضعیت هستامروز هم نتونستم انلاین بازی کنم انچارد را پس کی میخواد درست بشه .افسردگی گرفتم از این مپ های جدید کل دنیا دارن بازی میکنن ما هم اینجوری )x
اقا امید واقعا ممنون دستت درد نکنه که پیگیری کردید .الان چطوری و چگونه باید بریم این لینک را گزارش بدیم یکم بیشتر توضیح میدید.
اقا امید واقعا ممنون دستت درد نکنه که پیگیری کردید .الان چطوری و چگونه باید بریم این لینک را گزارش بدیم یکم بیشتر توضیح میدید.در این ساعت بلخره راه حل رو کشف کردم تبریک میگم بهمگی ولی اول بگم یه خبر بد هم دارم اینکه مشخص شد که چیلتر تشریف دار از طرف ما اونم همون چیلتر قشنگ
اینم بگم من دوباره با اقای کریستوف بالسترا تماس داشتم اینبار ازشون خواستم که اطلاعات سرور که وصل میشیم به انلاین یو سه رو به من بدن
که همین کارو کردن یه لینکی فرستادن برام که ازم خواستن بازش کنم که منم این کارو کردم ابتدا با ****** بودم که خب لینک باز شد و یه فایل چند کیلو بایتی دانلود شد بعدش بدون ****** تست کردم دیدم که بعله چیتلر میباشد پیوندها :: WWW.PEYVANDHA.IR :: پیوندها
بعدش گفتم که این ***** هستش گفت باید با isp تون تماس بگیرید تمام
خب من اولین گزارش رو میدم هر کسی هم میخواد انلاین بازی را بیوفته گزارش بده این لینک از چیلتر خارج بشه خدایش این چی داشت که چیلتر شده نه خدایش یه ناتی هم ندار اخه ادم میمونه چکار کن اصلا اینو از کجا گیر اوردن من چیزی نمیگم خودتون ببینید اشنا بشید باهش
http://u3.final.prod.s3.amazonaws.com/net9.bin.psarc.crypt دقیقا همین لینک رو باید گزارش بدیم
اقا امید واقعا ممنون دستت درد نکنه که پیگیری کردید .الان چطوری و چگونه باید بریم این لینک را گزارش بدیم یکم بیشتر توضیح میدید.