Quantic Dream
کاربر سایت
من دو سه ساعت بازی کردم اصلا نه لگی بود و نه Dly و همه چیز کاملا عالیه مد free4all هم که از همشون بیشتر حال میده بالاترین رنک رو اینجا کی داره؟:d من فعلا 6 هستم.
انقدر سرورهاش عالیه که من امروز با پینگ 300 ( سرعت 128 ) بازی کردم هیچ لگی و دلی هم نبوددوستان با سرعت 128 ميشه انلاين زد ؟؟
اذيت نميكنه ؟؟
با 256 چطور؟؟
من 32،33 اینا هستم ولی فکر کنم بالاتر هم زیاد باشه اینجا ! فقط مشکلم اینه که تعداد مرگ هام یه 60 تایی بیشتر از تعداد قتل هام هست و باید زودتر آمار رو درست کنم ! قبل از عرضه بازی که مولتی میزدم خیلی زیاد مُردم چون هم دست بروبچ میدادم که بازی کنن هم هنوز G-Mal با تجهیزات درست حسابی نداشتم و بقیه اسلحه ها هم با سرعتم زیاد جور نیست ولی از وقتی G-Mal دوباره افتاده دستم حالی که با مولتی میکنم چند برابر شده ! کلآ صبح ها هم سرعتم به شدت بهتر هست و راحت تر بازی میکنم.من دو سه ساعت بازی کردم اصلا نه لگی بود و نه Dly و همه چیز کاملا عالیه مد free4all هم که از همشون بیشتر حال میده بالاترین رنک رو اینجا کی داره؟:d من فعلا 6 هستم.
سلام پسرم !سلام
دوستان اولین بازیه که میخوام انلاین بازی کنم رو psn لذا سوال خنده دار بود رحم کنید :biggrin1:
وقتی میرم برای بازی مولتی پلیر هر مودی رو که انتخاب میکنم میره رو اون حالت سرچ برای پیدا کدرن بقیه یورزها همین جوری میمونه و هرچقدم وایسم یه نفر ور هم پیدا نمیکنه!
حالا نمیدونم اشکال دقیقا از کجا میتونه باشه... راهنمای کنید :biggrin1:
این مشکل بیشتر به خاطر پینگ تایم بالاست...........سلام
دوستان اولین بازیه که میخوام انلاین بازی کنم رو psn لذا سوال خنده دار بود رحم کنید
وقتی میرم برای بازی مولتی پلیر هر مودی رو که انتخاب میکنم میره رو اون حالت سرچ برای پیدا کدرن بقیه یورزها همین جوری میمونه و هرچقدم وایسم یه نفر ور هم پیدا نمیکنه!
حالا نمیدونم اشکال دقیقا از کجا میتونه باشه... راهنمای کنید
سلام
دوستان اولین بازیه که میخوام انلاین بازی کنم رو psn لذا سوال خنده دار بود رحم کنید
حالا نمیدونم اشکال دقیقا از کجا میتونه باشه... راهنمای کنید