Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

عجب! پس چرا از Store حذف ـش نمیکنن؟؟
برای ضد حال !!!:d
شوخی میکنم خوب طبیعتا باید از store پاکش کنن ولی خوب این مقدار حجم یعنی 1700 برای ما که داخل ایرانیم چیزی هست مگرنه برای اونور آب توی یک 15 دقیقه راحت دانلود میکنن حالا کار کنه یا نکنه مهم نیست چون یک 15 دقیقه این حرفها رو نداره !:)

بتا که ناقص بود ولی خیلی فاز داد... نسخه اصلی چه شود!

این M9 هم توی Competitive مفت نمی ارزه...!
43899930424410386500.png

بتا که ناقص بود ولی خیلی فاز داد... نسخه اصلی چه شود!

این M9 هم توی Competitive مفت نمی ارزه...!
43899930424410386500.png
کاملا موافقم بتا ناقص بود ولی خیلی حال داد بدبختی اینه که من اولاش خوب بازی نمیکردم خیلی کشته میشدم ولی بعدش برای خودم شاخ شدم اتفاقا چند دست هم با شما و دوستان دیگه زدم دیدید که کارم بدک نیست ولی چه شود رده بندی من رو خراب کردن !!!:)
m9 هم واقعا به درد من که نمیخورد چون باید هی راه میرفتم و جا به جا میشدم و بچه ها رو مزدم ولی با m9 اونجور که باید نمیشه مانوور داد !

اونو که میدونم!:d منظورم اینه که همون بتاش که نصفه و نیمه هست کلی حال داد، دیگه چه برسه به نسخه اصلی!!!:d
الان دوباره برگشتم U2 ... زیاد حال نمیده! یه جوری شده!
آره توی u2 نمیشه دیگه خوب بازی کرد حداقل توی u3 دویدن داریم میدویم و منطقه رو دور میزنیم میریم همه رو نفله میکنیم ولی توی u2 خنده دار هست بیشتر افراد برای اینکه تندتر برن عینه قورباغه هی میپرن تا سریعتر به مقصد برسن !!!:))

اونو که میدونم!:d منظورم اینه که همون بتاش که نصفه و نیمه هست کلی حال داد، دیگه چه برسه به نسخه اصلی!!!:d
الان دوباره برگشتم U2 ... زیاد حال نمیده! یه جوری شده!
دقیقآ منم چند روز پیش رفتم سراغ U2 زیاد بهم حال نداد برعکس قبل که خیلی کیف میکردم ! :دی جالبه بتای U3 رو توی چند روز بیشتر از آنلاین U2 توی 8,9 ماه بازی کردم ! :دی

دقیقآ منم چند روز پیش رفتم سراغ U2 زیاد بهم حال نداد برعکس قبل که خیلی کیف میکردم ! جالبه بتای U3 رو توی چند روز بیشتر از آنلاین U2 توی 8,9 ماه بازی کردم !
به هایپ اعتقاد داری؟:دی

من u2 رو آنلاین نزده بودم و کلا زیاد آنلاین شوتر بازی نکرده بودم(نه اینکه دوست نداشتم، امکاناتش نبوده) اما آنچارتد 3 خیلی خوب بود.کلا بهتر از FPS هاست به نظرم.
آدم همش میخواست بازی کنه و از گرافیکش لذت ببره!

به هایپ اعتقاد داری؟:دی

ها! اینی که الان گفتی ای یعنی چه؟!

آره توی u2 نمیشه دیگه خوب بازی کرد حداقل توی u3 دویدن داریم میدویم و منطقه رو دور میزنیم میریم همه رو نفله میکنیم ولی توی u2 خنده دار هست بیشتر افراد برای اینکه تندتر برن عینه قورباغه هی میپرن تا سریعتر به مقصد برسن !!!:))
توی UN2 واسه این میپرن که حریف نتونه به راحتی بکشتشون.اینکار رو واسه زودتر رسیدن به مقصد انجام نمیدن.اگه میبینی خبری نیست ولی هم تیمیهات دارن میپرن بدون از روی عادت اینکارو انجام میدن و یا اینکه یکی از تیم مقابل رو دیدن واسه اینکه راحت شکار نشن و بتونن به دشمن نزدیک بشن هی میپرن.البته قبول دارم حرکت خنده داری هستش ولی اینم نوعی تاکتیک هستش که در اکثر موارد خوب جواب میده.

من الان 2 دست بازی کردم، تفاوت های ریز و درشت با بتا زیاد هست. مثلا حس شلیک کردن و صدای اسلحه ها عوض شده و خیلی بهتر شدن. مپ های جدید خدان در یک کلام :دی گرافیک که نسبت به بتا خیلی پیشرفت کرده، مپ ها واقعا چشم نوازن، AA رو هم مثل اینکه بالاخره به کار گرفتن، jaggies و اینجور حرف ها نمی بینید.
از من می شنوید سریعتر دانلود کنید و کف بر بشید :دی

کیوان چندتا MAP موجود میباشد ؟ :d و چند عدد SKIN ؟ اسماشون رو نگو هنوز بازی نکردم نمیخوام همین دمو هم برام اسپویل بشه :d (LOL)
کلا یک سری توضیحات کامل در مورد همه چی بدن دوستایی که بازی کردن عالی میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or