راست میگی اعصاب آدمو خورد میکنن ما دو نفر رفتیم توی اون محوطه که باید باشیم تا یه چیزی پر شه یارو رفته برا خودش میچرخه آدم میکشه فکر میکنه باید فقط آدم کشت به چیز دیگه ای هم توجه نمیکنه نوب !توی CO OP بعضی ها واقعا میرند روی اعصاب ! :d
کلا فقط آفریده شدن برای ریختن کرم :d یا میاند انقدر تیر میزنند تا جسد بشی! یا هم وقتی باید بریم جاهای خاص میاند بیرونش می ایستند میرند رو اعصابت :d
راهی برای اینکه شوتشون کنیم بیرون نیست ؟ :d
این مپ یمن هم کم کم دارم باهاش آشنا میشم :d خیلی چیز خفنیه! خوشمان آمد :d
نه ولی اگر یک نفر دو بار شما رو بکشه حالا عمدا یا غیر عمد یک پیغام براتون میاد که آیا میخواهید طرف رو kick کنید یا ببخشید که البته من طرف رو کیک میکنم عین مرد !راهی برای اینکه شوتشون کنیم بیرون نیست ؟ :d
خیر نبینی واقعا روی اعصاب بودین !
خیر نبینی واقعا روی اعصاب بودین !منو رفیقم یه بار بازی میکردیم Coop Arena یکی join شد Gold Rush هم بودیم ما حال نمیکردیم اون مجسمه رو بندازیم تو صندوق فقط میخواستیم بکشیم مرتیکه اومد ببره بندازه تو صندوق ما هِی میزدیمش رفیقم مجسمه رو دور میکرد از صندوق اینقدر این کارو کردیم یارو رفت بیرون بنده خدا :d
دوستان الان که این پست من رو میبینید من از شب پیش نخوابیدم و همش دارم uncharted 3 میزنم بازی هم رقابتی شده شدید فقط حال میکنم هر کسی که خیلی شاخ هست رو بزنم توی بازی وقتی یکی خیلی snipe خوب میزنه رو میرم از پشت میزنم یه حس باحالی بهم دست میده جالب اینکه اگر من 100 دست بازی کرده باشم 90 دست اون نفر اول شدم اون هم با اکثر امتیاز و کمترین مرگ خیلی حال میده به معنای واقعی شیره ی بازی رو تا ته کشیدم الان چشمام دارن آلبالو گیلاس میچینن !روز آخر هست تا میتونید بازی کنید چون برای تجربه دوباره باید 4 ماه منتظر باشید !
مگه انلاین چقدر حال میده !!!!!!!!!امشب کی پایه ـس بریم Uncharted 2 بازی کنیم؟ بتا تموم شد، تو خماری موندیم، حداقل بریم U2 بازی کنیم.