امشب تموم میشه بتا؟ما که تازه داشت بهمون خوش میگذشت ...خیلی درگیر کنندست مخصوصا CO OP که با حال ترین مد UC هست
نه دیگه تا 4شنبه هستش یعنی میشه بامداد 5 شنبه ساعت 1:30 البته برای من این ساعت شروع شد میگم که احتمالا همین ساعت هم تموم میشه :d
امشب تموم میشه بتا؟ما که تازه داشت بهمون خوش میگذشت ...خیلی درگیر کنندست مخصوصا CO OP که با حال ترین مد UC هست
نه همه چیز حتی co op آنلاین هست !دوستان بازی قابلیت co-op offline داره ؟
1. آره باید پاک کنی و هیچ کارایی ندارهدوستان دو تا سوال:
1_بعد از اینکه مهلت بتا تموم شه باید اینو از رو دستگاه پاک کرد؟؟هیچ کارایی نداره؟؟
2_بعضی صحنه ها وقتی یه ساختمان منفجر میشه و دود و ...تولید میشه بازی افت فریم پیدا میکنه به نظرتون این افت فریم ناشی از انفجارها تو بخش تک نفره(داستانی)بازی هم وجود داره؟
این مپ یمن تنها بدیش اینه که یه عده از اول تا آخر میرن بالای اون دو تا برج ! ولی از اون طرف خیلی حال میده وقتی نارنجک میندازی توی برج ها یا از اون بهتر وقتی که میری بالا و طرف رو پرت میکنی پایین !
تایید میشه !!!اسلحه gmal 3 تا 3 تا تیر میزنه.تو آنلاین منم ازش خوشم نمیاد زیاد چون سرعتش کمه اما تو آفلاین از کلاش خیلی بهتره
بر خلاف من که واقعا وقتی بتا تموم بشه از دوریش نمیدون چکار کنم !من يه دست آنلاينشو زدم به احترام اسم آنچارتد و خوده ناتان كه همونطور كه فكر ميكردم حال نداد . Storyش عشقه