Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

دوستان تاریخ بتا تا کی هست؟اگه تاریخش تموم بشه دیگه نمیشه بازی کرد؟
July 13
تاریخ بگذره دیگه نمیشه.... برای همین تاریخ گذاشتن دیگه!

این Patch 1.02 گند زد به Matchmaking... امیدوارم زودتر درست بشه! بیست دقیقست داره Search میکنه! خارجیا هم مثل اینکه مشکل دارند!!

آخرین ویرایش:
July 13
تاریخ بگذره دیگه نمیشه.... برای همین تاریخ گذاشتن دیگه!

این Patch 1.02 گند زد به Matchmaking... امیدوارم زودتر درست بشه!
آره راست میگید من بعد از آپدیت دیگه نتونستم بازیکن برای بازی کردن پیدا کنم اومدن آباد کنند خراب کردن رفت !:)

من و صادقم همین مشکل رو داشتیم :d
بیاند همون آنچارتدTV رو به زور به خوردمون بدن فکر کنم بهتره :d :d :d
نامردا FFA رو هم برداشتن! حال میداد :d

برای اروپا Patch 1.03 اومد...

22950905563988492133.png

من تازه داشتم دانلود میکردم!
پس نمیارزه به خاطر چند روز بگیرمش!الکی !

حیف شد!
چرا نمی ارزه ؟
حتی برای یک شب هم بگیرید بازیش کنید ارزش داره خیلی لذت بخشه تازه چند روز دیگه یک مد جدید به نام adventure آزاد میشه که یه بخش داستانی هست که دو نفر با هم اون رو انجام میدن خیلی حال میده !
به زودی آپدیت 1.03 بازی فعال میشه تا مشکلاتی از قبیل پیدا نکردن بازیکن هم حل شود !

آخرین ویرایش:
چرا نمی ارزه ؟
حتی برای یک شب هم بگیرید بازیش کنید ارزش داره خیلی لذت بخشه تازه چند روز دیگه یک مد جدید به نام adventure آزاد میشه که یه بخش داستانی هست که دو نفر با هم اون رو انجام میدن خیلی حال میده !
به زودی آپدیت 1.03 بازی فعال میشه تا مشکلاتی از قبیل پیدا نکردن بازیکن هم حل شود !

ممنون!
راستی بعد از اینکه خود بازی رو گرفتم چند مگ دیگه باید دانلود کنم؟(به خاطر این آپدیت ها و پچ ها میگم، آخه اینترنتم حجمیه میخوام آ»ارش رو داشته باشم)

یه 1 ساعتی بازی کردم ..
حال نکردم باهاش !

فکر کنم احتمالا شما چون بیشتر از fps خوشت میاد، با این حال نکردی،
حالا دقیقا من عاشق سوم شخصم و از اول شخص خیلی خوشم نمیاد!
حداقل با kz2 که حال نکردم!
سلیقه ها فرق میکنه !:)
تائید میشه!

این پچ 1.03 عالی بود!
سریع بازیکن پیدا میکرد، دیگه خبری از فیریز و اینا نبود :d آنچارتد TV رو هم برای دوستان برداشتن :d (یعنی خودمون بر میداریم :d )
فقط یکی FFA رو برگردونه ! :d تا آپدیت بعدی صبر کردن سخته :d
این CO OP Hunter هم یک دست بازی کردم :d اصلا حال نداد! هیجان نداشت! :d

ممنون!
راستی بعد از اینکه خود بازی رو گرفتم چند مگ دیگه باید دانلود کنم؟(به خاطر این آپدیت ها و پچ ها میگم، آخه اینترنتم حجمیه میخوام آ»ارش رو داشته باشم)
کلا سه تا آپدیت اومده آپدیت اولی 18 مگ هست آپدیت دومی 20 یا 30 مگ و اما آپدیت سومی که من هنوز نگرفتم و نمیدونم چقدر حجمش هست نگران نباشید حجم آپدیتها فوقش روی هم 60 مگ میشود !:)

تا حالا 3ساعت بازی کردم، از لحاظ گیم پلی تنها مشکلم باهاش دویدنشه. در مورد گرافیک هم خوبه تنها مشکلش Texture f i l t e r ingـه، AF پایینه، امیدوارم تو Singleplayerش بهتر باشه.

با این آپدیت جدید بازی واقعا عالی شده از نظر پیدا کردن بازیکن خیلی خوبه مثلا اگر یک بار بازیکن پیدا کنیم و بازی کنیم و تموم شه بار بعد هم سریع با همون گروه شروع میشه و دوباره نیاز نیست بازیکن پیدا کنه از این نظر بازی واقعا عالیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or