عزیز من شما برو اول طریقه درست حرف زدن رو توی فروم یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بده.یعنی چی حالا بشینید فکر کنید ببینم ازینایی که من گفتم چیزی میفهمین یا نه؟)xواقعا بعضیا شورشو دراوردن من امروز بتا رو بازی کردم هیچ مشکلی نداره
حالا بعضی افرادی که تو فروم شناخته شدن و میخوان بیان الکی یچیزی بکن خودشونو بکن سوژه ی خنده ی ملت اون بحثش جداست
الان برید عکسایی که تو فروم از بازی هست رو ببینید تریلرها رو هم ببینیید بعد یکم مختون رو بکار بندازید ببینید میشه یبازی کرافیک تکنفرش در اون حد باشه بعد چندنفرش اشغال () باشه!!!!!
تا حالا کدوم بازی رو دیدید که اختلاف کیفیتش تو دو بخش مذکور اینقدر باشه؟ حالا بشینید فکر کنید ببینم ازینایی که من کفتم چیزی میفهمین یا نه
بعضیا هنوز تو درک کلمه ی بتا مشکل دارن تقصیر بازی نندازید!
اصلا شما علامه دهر ما نادان و جاهل.شما بیا یکم به ما از اون دانش بی نهایتت یاد بده.البته فکر نکنم با این طرز حرف زدنت خوده شما چیزی حالیتون بشه.
خداییش بعضی ها در مقابل انتقاد از بتای بازیهای دلخواهشون چنان موضع میگیرن هر کی ندونه خیال میکنه ناشر بازی هستن یا سهمی از فروش بازی بهشون میرسه.اگه از خود سازنده های بازی هم انتقاد میکردیم اینجوری جواب نمیدادن که بعضیها به خودشون اجازه میدن به بقیه توهین کنن.
بد بختیه ما ایرانیا اینه که با توهین کردن به اینو اون پیش خودمون خیال میکنیم کلاس کارمون میره بالاb-).البته من مخلص همه دوستانی که زیبایی و متانت از تک تک کلماتشون میباره هستم ولی بعضی وقتا نمیشه در مقابل زیاده گویی اقایون کوتاه اومد.
آخرین ویرایش: