Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

واقعا بعضیا شورشو دراوردن من امروز بتا رو بازی کردم هیچ مشکلی نداره
حالا بعضی افرادی که تو فروم شناخته شدن و میخوان بیان الکی یچیزی بکن خودشونو بکن سوژه ی خنده ی ملت اون بحثش جداست
الان برید عکسایی که تو فروم از بازی هست رو ببینید تریلرها رو هم ببینیید بعد یکم مختون رو بکار بندازید ببینید میشه یبازی کرافیک تکنفرش در اون حد باشه بعد چندنفرش اشغال (=))) باشه!!!!!
تا حالا کدوم بازی رو دیدید که اختلاف کیفیتش تو دو بخش مذکور اینقدر باشه؟ حالا بشینید فکر کنید ببینم ازینایی که من کفتم چیزی میفهمین یا نه
بعضیا هنوز تو درک کلمه ی بتا مشکل دارن تقصیر بازی نندازید!
عزیز من شما برو اول طریقه درست حرف زدن رو توی فروم یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بده.یعنی چی حالا بشینید فکر کنید ببینم ازینایی که من گفتم چیزی میفهمین یا نه؟)x
اصلا شما علامه دهر ما نادان و جاهل.شما بیا یکم به ما از اون دانش بی نهایتت یاد بده.البته فکر نکنم با این طرز حرف زدنت خوده شما چیزی حالیتون بشه.
خداییش بعضی ها در مقابل انتقاد از بتای بازیهای دلخواهشون چنان موضع میگیرن هر کی ندونه خیال میکنه ناشر بازی هستن یا سهمی از فروش بازی بهشون میرسه.اگه از خود سازنده های بازی هم انتقاد میکردیم اینجوری جواب نمیدادن که بعضیها به خودشون اجازه میدن به بقیه توهین کنن.
بد بختیه ما ایرانیا اینه که با توهین کردن به اینو اون پیش خودمون خیال میکنیم کلاس کارمون میره بالاb-).البته من مخلص همه دوستانی که زیبایی و متانت از تک تک کلماتشون میباره هستم ولی بعضی وقتا نمیشه در مقابل زیاده گویی اقایون کوتاه اومد.

آخرین ویرایش:
دوستان 24 ساعت بتا باز
ما را به ادید که از تنهایی تو غربت و تعریف و تمجید این بیگانگان خسته شدیم:d
تو یه قسمت بازی چند نفر رو کشتم یکی پرید وسط گوجه ول داد که ما بریم هوا بد شانس خودش رفت هوا:))
یارو بم می گفت تو IMMORTAL هستی به هر حال تو اون بازی 31 کیل تو سبد چیدیم
حتی یکی بهم گفت تو یه گلیچری از بس تو بازی کاراکترم دیر می مرد و می لگید(ایرانه دیگه:d) یا اگه می مرد یکی هم با گوجه می یومد دونبلش.
اما گرافیک بازی نیاز داره اشاره کنم
چهره کاراکترا بسیار عالی کار شده .
نور پردازی و حتی تو اون پایگاه صحرای واقعا عالی کار شده .
تکسچر لباس ها کیفیتشون خیلی بالاتره نسخه قبلی هستش.
بهر حال نسخه بتاست قابله ترمیمه در بخش مولتی نیازی به زدوخورد نیست!
در واقع بهتره منتظر دمویی از نسخه داستانی باشیم برای بحث گرافیکی نه مولتی.
مارا یادتون نره .منتظره دوستانه گل گلاب هستیم با گوجه!:d

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Phoenix555
واقعا بعضیا شورشو دراوردن من امروز بتا رو بازی کردم هیچ مشکلی نداره
حالا بعضی افرادی که تو فروم شناخته شدن و میخوان بیان الکی یچیزی بکن خودشونو بکن سوژه ی خنده ی ملت اون بحثش جداست
الان برید عکسایی که تو فروم از بازی هست رو ببینید تریلرها رو هم ببینیید بعد یکم مختون رو بکار بندازید ببینید میشه یبازی کرافیک تکنفرش در اون حد باشه بعد چندنفرش اشغال (=))) باشه!!!!!
تا حالا کدوم بازی رو دیدید که اختلاف کیفیتش تو دو بخش مذکور اینقدر باشه؟ حالا بشینید فکر کنید ببینم ازینایی که من کفتم چیزی میفهمین یا نه
بعضیا هنوز تو درک کلمه ی بتا مشکل دارن تقصیر بازی نندازید!
بتای بازی سرتاسر مشکل هست.(البته اسمش هم روش هست.بتا)اما اینکه میگی هیچ مشکلی نداشت نشون از فن بودن بیش از حدت داره.در ضمن اینجا خونت نیست که اینجوری حرف میزنی.

مشکلش رو بگو ما هم متوجه بشیم.
به به آقا کیوان.
اولین مشکل بازی اینه که باید 1 خشاب خالی کنی تا طرف بمیره.لطفا هم نگو مشکل از اینترنتت هست.چون پینگم خوبه و با همین پینگ صبح تا شب mw2 و kz3 و fifa 11 میزنم.اکثرا هم از این موضوع مینالن.که البته این مشکل هم ربطی به بتا بودن نداره و تو آنچارتد 2 هم بود.
مشکل دوم هم سرچ بازیکناست.یه دفعه تو 1 دقیقه میره تو بازی،یه دفعه 10 دقیقه عین هویج منتظر میشی.:d
مشکل سوم هم تو inv و join شدنهاست.جمعه میخواستم با شایان بازی کنم(war has change) هرچی بهم میخواستیم join بشیم نمیشد.
مشکل چهارم هم اینه که یه دقعه قاط میزنه.مثلا جمعه هرچی میخواستم بازی کنم نمیشد.یعنی همون اول بازی که باید استارت رو بزنیم،هی مینوشت connecting بعدش،نمیدونم چرا error میداد.که همچین مشکلی هم تو آنچارتد 2 هم داشتیم.
یه سری باگ هم داره که البته مشکلی نیست.چون طبیعتا بتا هست و طبیعی هست.

Last edited by a moderator:
دوستان لطفاً رعایت کنید وگرنه مجبورم جور دیگه برخورد کنم!
به به آقا کیوان.
اولین مشکل بازی اینه که باید 1 خشاب خالی کنی تا طرف بمیره.لطفا هم نگو مشکل از اینترنتت هست.چون پینگم خوبه و با همین پینگ صبح تا شب mw2 و kz3 و fifa 11 میزنم.اکثرا هم از این موضوع مینالن.که البته این مشکل هم ربطی به بتا بودن نداره و تو آنچارتد 2 هم بود.
مشکل دوم هم سرچ بازیکناست.یه دفعه تو 1 دقیقه میره تو بازی،یه دفعه 10 دقیقه عین هویج منتظر میشی.:d
مشکل سوم هم تو inv و join شدنهاست.جمعه میخواستم با شایان بازی کنم(war has change) هرچی بهم میخواستیم join بشیم نمیشد.
مشکل چهارم هم اینه که یه دقعه قاط میزنه.مثلا جمعه هرچی میخواستم بازی کنم نمیشد.یعنی همون اول بازی که باید استارت رو بزنیم،هی مینوشت connecting بعدش،نمیدونم چرا error میداد.که همچین مشکلی هم تو آنچارتد 2 هم داشتیم.

همش مشکل از اینترنت ایرانه، من به شخصه به هیچ کدوم از این مشکلات برنخوردم ولی دوستان که از ایران میخوان join بشن اینجور مشکلات رو داشتن. این چیزا رو لطفاً تقصیر بازی و ND نندازین.
من وقتی تنهایی بازی میکنم سر 2 دقیقه نمیشه و پیدا می کنه، نه لگی وجود داره نه error
خشاب خالی کردن هم بستگی به نشونه گیری داره نه مشکل بازی! وقتی داری تیر میزنی اگه crosshair تغییر کنه یعنی داره تیر اصابت می کنه.

• Like
Reactions: u.s.a
به به آقا کیوان.
کجا باید یه خشاب خالی کنی میشه 2 یا 3 نفرو زد مشکل 2 هم به خاطر اینترنت ماست با خارجی ها که بری سریع پیدا میکنه مشکل 3 و 4 هم تا حالا نداشتم

دوستان لطفاً رعایت کنید وگرنه مجبورم جور دیگه برخورد کنم!

همش مشکل از اینترنت ایرانه، من به شخصه به هیچ کدوم از این مشکلات برنخوردم ولی دوستان که از ایران میخوان join بشن اینجور مشکلات رو داشتن. این چیزا رو لطفاً تقصیر بازی و ND نندازین.
من وقتی تنهایی بازی میکنم سر 2 دقیقه نمیشه و پیدا می کنه، نه لگی وجود داره نه error
خشاب خالی کردن هم بستگی به نشونه گیری داره نه مشکل بازی! وقتی داری تیر میزنی اگه crosshair تغییر کنه یعنی داره تیر اصابت می کنه.
خب پس چرا من سر هیچ بازی ایی این مشکل رو نداشتم؟اگر هم فرض بگیریم که همش بخاطر ایرانه،من از کجا باید بدونم؟وقتی سر هیچ بازی ایی مشکل ندارم و فقط سر این یه بازی مشکل دارم،طبیعتا فکر میکنم مشکل از بازی هست.

نشونه گیری که مهمه 100 درصد،ولی کیوان جان نمیخوای به کل منکر بشی که مقدار تیری که باید بخوره تا طرف بمیره نرمال نیست؟
وقتی میخوام از بتا خارج بشم کنسول ریست میشه.
آفرین:dاین مشکل رو هم داشت.
تیر خوردن هم دقیقاً مثل اوایل Uncharted 2 هست که بعداً تو آپدیت ها health بازیکن ها رو کم و زیاد می کردن.
انصافا کیوان جان من خودم خوشم اومد از مولتیش.من تو مولتی خیلی مشکل پسندم.ولی این یکی بهم چسبید.

آخرین ویرایش:
خب پس چرا من سر هیچ بازی ایی این مشکل رو نداشتم؟اگر هم فرض بگیریم که همش بخاطر ایرانه،من از کجا باید بدونم؟وقتی سر هیچ بازی ایی مشکل ندارم و فقط سر این یه بازی مشکل دارم،طبیعتا فکر میکنم مشکل از بازی هست.

نشونه گیری که مهمه 100 درصد،ولی کیوان جان نمیخوای به کل منکر بشی که مقدار تیری که باید بخوره تا طرف بمیره نرمال نیست؟

نمی دونم والا اینترنت ایران هیچ حساب و کتابی نداره ولی مطمئناً من هیچ مشکلی نداشتم باهاش. تنها مشکلش اینه که وقتی میخوام از بتا خارج بشم کنسول ریست میشه.
تیر خوردن هم دقیقاً مثل اوایل Uncharted 2 هست که بعداً تو آپدیت ها health بازیکن ها رو کم و زیاد می کردن.

فک کنم تو بازی بتونی خشاب بزرگ اضافه کنی که حله یا دقت اسلحه رو بالا ببری که بازم حله
مشکل سرچ کردن هم که گفتی مطمن باش از اینترنته چون من در بد ترین حالت تو 30 ثانیه می رم تو بازی اینم که حله اما اون حرف بالا برای ما که تو ایرانیم اینجوریه اگه ویدو های کاربرای خارجی رو دیده باش می بینی خیلی کمتر از ما تیر ول می دن تا یارو جان به جهان آفرین تسلیم شه(فک کنم تو بازی روبه روی من قرار بگیری می گی بازی خدای باگه چون هر چی بزنی مردنی نیستم;))
اینجا هم یکی می گه فرق اونی که لوله 30 هست با اونی که 8 توچیه؟
تو همیناست دیگه هرچی بیشتر بازی کنی قابلیت های بیشتری بت داده می شه که راحت تر کیل بگیری.
نمی دونم والا اینترنت ایران هیچ حساب و کتابی نداره ولی مطمئناً من هیچ مشکلی نداشتم باهاش. تنها مشکلش اینه که وقتی میخوام از بتا خارج بشم کنسول ریست میشه.
دقیقا زدین به هدف مشکله منم اینه تا از بازی خارج می شم کنسول ریست می شه.

فک کنم تو بازی بتونی خشاب بزرگ اضافه کنی که حله یا دقت اسلحه رو بالا ببری که بازم حله
مشکل سرچ کردن هم که گفتی مطمن باش از اینترنته چون من در بد ترین حالت تو 30 ثانیه می رم تو بازی اینم که حله اما اون حرف بالا برای ما که تو ایرانیم اینجوریه اگه ویدو های کاربرای خارجی رو دیده باش می بینی خیلی کمتر از ما تیر ول می دن تا یارو جان به جهان آفرین تسلیم شه(فک کنم تو بازی روبه روی من قرار بگیری می گی بازی خدای باگه چون هر چی بزنی مردنی نیستم;))
اینجا هم یکی می گه فرق اونی که لوله 30 هست با اونی که 8 توچیه؟
تو همیناست دیگه هرچی بیشتر بازی کنی قابلیت های بیشتری بت داده می شه که راحت تر کیل بگیری.
دقیقا زدین به هدف مشکله منم اینه تا از بازی خارج می شم کنسول ریست می شه.
آره به نکته خوبی اشاره کردی.مثلا یه چیز هست که به اسلحه اضافه کنی سرعت تیرت میره بالا.اون موقع خیلی راحت میمیرن.مثل rapid fire تو mw2 عمل میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or